• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

:KK71:Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi:KK49:çok mutlu oldum uzun zaöndr tüp bebk dktrma gitmydum şimdi gşdince orda beklynleri görnce içim tuhaf oldu kaç baynla konştm yumurtaları olmuyomş Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın.biz çok şanslyız evlatlrmzn değerini bilelim

:KK71:Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi:KK49:çok mutlu oldum uzun zaöndr tüp bebk dktrma gitmydum şimdi gşdince orda beklynleri görnce içim tuhaf oldu kaç baynla konştm yumurtaları olmuyomş Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın.biz çok şanslyız evlatlrmzn değerini bilelim
hayırlı olsun canım,doktorunun dediği gibi kafana takma 4lü test sonucunda inşallah sorunsuz çıkar.Bir kız daha geldi :)

Gözün aydınnn:) Kızlar erkekleri geçti bu arada.

[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TR]
[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7- gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]8- S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]10- gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11- gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]12- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13- @quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14- tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]15- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]17- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]19- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]20- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]21- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]22- @marpesa [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]23- papatyam83 papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]25- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]26- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]27- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]28- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]29- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]30- @fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]31- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]32- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]33- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]34- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]35- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]36- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]37- Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cok guzel, cok sevindim :21:
Ben de acaba bebis kiz olabilir mi diye dusunurken kiz olduguna inandirmaya basladim kendimi, esim pipisini gorduk diyip son umutlarimi da tarumar ediyor :KK14:

Benimde arada batmalar oluyor rahim buyudugu içinmiş, çok fazlaysa doktora danış istersen ara ara batmalar agrılar normal sanırım
Canım nasılsın?seninle aynı zamanda nasipse doğumlarımız :anneadayı: sen ne zaman gittin en son kontrole ben haftaya salı gidicem nasipse en son kontrolden 1 ay sonra olucak şimdi 2li test yaptırıcaz sanırım suan hangş ilaçları kullanıyosun? Bugün 11+5 günlük olduk inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder:KK46::KK31:

Ohhh çok şükür:) çok sevindim:) kızlarımız gelsin bakalım:))

Lulinda Lulinda yeni yaşamın hayırlı olsun:) bende geçen sene Nisan ayında 25 yıllık çalışma hayatımı bırakıp, otelciliğe geçiş yaptım, geçiş döneminde 3 ay evde kaldım, gezmeler ve ev düZenlemesi ile geçti zamanımın çoğu, eğer programlı bir ev yaşamı kurmazsan evde vakit o kadar çabuk bitiyor ki anlamıyorsun:) bence tm zamanında işi bırakıyorsun, bebek hazırlığı tüm vaktini alacak:) keyfini çıkart:))

Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.
Canım beni de listeye eklediğin için çok teşekkür ederim.ikimizde bahçeci hastasıyız sanırım ben 10. Hafta da jel ve progestan iğneyi bıraktım sanırım sende ozamanlarda bırakmıştın clexan ve corasprin şuan kullanıyor musun?oonları gün içinde hangi saatlerde alıyosun?nasıl geçiyo bu haftalar sen cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmiştin ? Benim haftaya 12. Haftada olucam cinsiyeti söylerler mi acaba?

Sınır 250, bence telaş yapma, diğer testleri bekler, ayrıca bu testler kesin sonuç değil...sakin ol , bebişini üzme...
Tşkkür ederim. Yarın harmony test yaptıracam ilk Bebeğimi trizomi 16 dan kaybetmiştim. Doktor ilk bebekte de olduğu için şansa bırakmayalım diyor. Hayırlısı bakalım Rabbim ne yazdiysa o.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
inşallah işlem sorunsuz geçer ve sonucuda temiz çıkar.
sonuç hem üç gün sonra bir kısmı çıkıyor.geri kalanıda üç hafta sonra çıkıcak..
harmony testde bu sonuçlara göre olmuyormuş.amniyosentez kesin sonuç verirmiş....
benim için merakta bir bekleme süreci olucak.
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle

Canım nasılsın?seninle aynı zamanda nasipse doğumlarımız :anneadayı: sen ne zaman gittin en son kontrole ben haftaya salı gidicem nasipse en son kontrolden 1 ay sonra olucak şimdi 2li test yaptırıcaz sanırım suan hangş ilaçları kullanıyosun? Bugün 11+5 günlük olduk inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder:KK46::KK31:

Cnm ben 2 haftada bir gidiyorum hep dayanamıyorum aslında usg sürekli girmek iyi değil dedi doktorum bundan sonra azaltıcam , en son salı günü gittik 3 gün önce nasıl kıpır kıpırdı anlatamam elleri ayaklarıyla boks yapar gibiydi gozlerimiz yaşardı rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bugün 11+5 günlük önce ileri gidiyordu belkide yanlış olçtu ama şuan sata uygun gidiyor.hafta içi ikili test için çağırdı. Sen maşallah bana göre daha sabırlısın kesinlikle doğrusunu yapıyorsun.
Ben sabah 1 crinone akşamda kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilaç yok, folik asit ve coraspirini 2 hafta önce kestiim. Sen neler kullanıyorsun??? Cirinone nekadar daha kullancaz???

Veee karşınızda göbüş.. :KK70:
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn... :D
65 kiloyum bu arada ;)

Eklentiler

• IMG_20150227_231805.webp
    IMG_20150227_231805.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 101
Cnm ben 2 haftada bir gidiyorum hep dayanamıyorum aslında usg sürekli girmek iyi değil dedi doktorum bundan sonra azaltıcam , en son salı günü gittik 3 gün önce nasıl kıpır kıpırdı anlatamam elleri ayaklarıyla boks yapar gibiydi gozlerimiz yaşardı rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bugün 11+5 günlük önce ileri gidiyordu belkide yanlış olçtu ama şuan sata uygun gidiyor.hafta içi ikili test için çağırdı. Sen maşallah bana göre daha sabırlısın kesinlikle doğrusunu yapıyorsun.
Ben sabah 1 crinone akşamda kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilaç yok, folik asit ve coraspirini 2 hafta önce kestiim. Sen neler kullanıyorsun??? Cirinone nekadar daha kullancaz???
canım ben jel ve iğneyi geçen hafta biraktim ne güzel demekki o kadar net olacak bu seferki besislerimizle kavusmamiz cinsiyet ile ilgili birşey söyledi mi ben kan sulandıran iğne aspirin ve folikasit kullan yorum bulantı nasıl

Back
X