Cok fazla degil cok sukur doktorum bi problem yok diyorBenimde arada batmalar oluyor rahim buyudugu içinmiş, çok fazlaysa doktora danış istersen ara ara batmalar agrılar normal sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok fazla degil cok sukur doktorum bi problem yok diyorBenimde arada batmalar oluyor rahim buyudugu içinmiş, çok fazlaysa doktora danış istersen ara ara batmalar agrılar normal sanırım
hayırlı olsun canım,doktorunun dediği gibi kafana takma 4lü test sonucunda inşallah sorunsuz çıkar.Bir kız daha geldi :)Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi
çok mutlu oldum uzun zaöndr tüp bebk dktrma gitmydum şimdi gşdince orda beklynleri görnce içim tuhaf oldu kaç baynla konştm yumurtaları olmuyomş Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın.biz çok şanslyız evlatlrmzn değerini bilelim
Gözün aydınnn:) Kızlar erkekleri geçti bu arada.Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi
çok mutlu oldum uzun zaöndr tüp bebk dktrma gitmydum şimdi gşdince orda beklynleri görnce içim tuhaf oldu kaç baynla konştm yumurtaları olmuyomş Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın.biz çok şanslyız evlatlrmzn değerini bilelim
Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi
Canım nasılsın?seninle aynı zamanda nasipse doğumlarımızBenimde arada batmalar oluyor rahim buyudugu içinmiş, çok fazlaysa doktora danış istersen ara ara batmalar agrılar normal sanırım
Ohhh çok şükür:) çok sevindim:) kızlarımız gelsin bakalım:))Kızlarr kızım olcakmş çok şükür herşeyi güzel iyiymş dktrm 2 li testi kafna takma 4 testin snucuna bakalm dedi
Kızlar benim ikili test sınırda çıktı 1:292doktorum dan tel bekliyorum sanırım benden test isteyecek çok mu kötü sonucum sizce
![]()
Canım beni de listeye eklediğin için çok teşekkür ederim.ikimizde bahçeci hastasıyız sanırım ben 10. Hafta da jel ve progestan iğneyi bıraktım sanırım sende ozamanlarda bırakmıştın clexan ve corasprin şuan kullanıyor musun?oonları gün içinde hangi saatlerde alıyosun?nasıl geçiyo bu haftalar sen cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmiştin ? Benim haftaya 12. Haftada olucam cinsiyeti söylerler mi acaba?Ya evet daha bu hafta başı bir anda biraz şişiverdi. Başlangıç kilomdan 500gr faZlam var. Herhalde bir anda büyüyrcek.
Tşkkür ederim. Yarın harmony test yaptıracam ilk Bebeğimi trizomi 16 dan kaybetmiştim. Doktor ilk bebekte de olduğu için şansa bırakmayalım diyor. Hayırlısı bakalım Rabbim ne yazdiysa o.Sınır 250, bence telaş yapma, diğer testleri bekler, ayrıca bu testler kesin sonuç değil...sakin ol , bebişini üzme...
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım seninlearkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
inşallah işlem sorunsuz geçer ve sonucuda temiz çıkar.
sonuç hem üç gün sonra bir kısmı çıkıyor.geri kalanıda üç hafta sonra çıkıcak..
harmony testde bu sonuçlara göre olmuyormuş.amniyosentez kesin sonuç verirmiş....
benim için merakta bir bekleme süreci olucak.
Canım nasılsın?seninle aynı zamanda nasipse doğumlarımızsen ne zaman gittin en son kontrole ben haftaya salı gidicem nasipse en son kontrolden 1 ay sonra olucak şimdi 2li test yaptırıcaz sanırım suan hangş ilaçları kullanıyosun? Bugün 11+5 günlük olduk inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder
![]()
Aaaa cok güzelmis masAllah 7 aylik gibi vok guzel bi duygu bence Allah nazardan korusun cnmVeee karşınızda göbüş..
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn...
65 kiloyum bu arada![]()
canım ben jel ve iğneyi geçen hafta biraktim ne güzel demekki o kadar net olacak bu seferki besislerimizle kavusmamiz cinsiyet ile ilgili birşey söyledi mi ben kan sulandıran iğne aspirin ve folikasit kullan yorum bulantı nasılCnm ben 2 haftada bir gidiyorum hep dayanamıyorum aslında usg sürekli girmek iyi değil dedi doktorum bundan sonra azaltıcam , en son salı günü gittik 3 gün önce nasıl kıpır kıpırdı anlatamam elleri ayaklarıyla boks yapar gibiydi gozlerimiz yaşardı rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bugün 11+5 günlük önce ileri gidiyordu belkide yanlış olçtu ama şuan sata uygun gidiyor.hafta içi ikili test için çağırdı. Sen maşallah bana göre daha sabırlısın kesinlikle doğrusunu yapıyorsun.
Ben sabah 1 crinone akşamda kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilaç yok, folik asit ve coraspirini 2 hafta önce kestiim. Sen neler kullanıyorsun??? Cirinone nekadar daha kullancaz???