• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

11062256_971759979503571_1529895305092594945_n.webp

Benimde ikili iyi çıktı Allahın izniyle bende dün diyordum eşime yaptırmıcam üçlüyü dörtlüyü diye :) ama doktorumla konuşmadım daha inşallah o da benimle aynı fikirde olur
ben de istemiyorum yaptırmak stres zaten..inş.saglıkla hepimiz kucagımıza alırız..

Tecrubeli anneler sizlere birsey sormak istiyorum transferden itibaren crione jel ve clexane kullaniyorum doktirun jeli 12hafta kullan igne icin takip doktorun bilir artik dedi malesef imkanlari cok kisitli bir yerdeyiz fazla doktkr hastane secenegim yok acaba bu igneyi aranizda kullanan varmiydi kac hafta kullandiniz

Tecrubeli anneler sizlere birsey sormak istiyorum transferden itibaren crione jel ve clexane kullaniyorum doktirun jeli 12hafta kullan igne icin takip doktorun bilir artik dedi malesef imkanlari cok kisitli bir yerdeyiz fazla doktkr hastane secenegim yok acaba bu igneyi aranizda kullanan varmiydi kac hafta kullandiniz

Clexans kan sulandirici sanirjm, ben coraspin kullandim ilk gunden beri, hala da kullaniyorum..

Clexans kan sulandirici sanirjm, ben coraspin kullandim ilk gunden beri, hala da kullaniyorum..
Evet kan sulandirici igne hergun yapiyorum peki doguma kadarmi devam edeceksin ozel bir test falan yapildimi devam etme noktasinda cevabin icin cokk tesekkurler

Evet kan sulandirici igne hergun yapiyorum peki doguma kadarmi devam edeceksin ozel bir test falan yapildimi devam etme noktasinda cevabin icin cokk tesekkurler

Bana coraspinin kan sulandirma ozelliginin ozellikle gebelikte onemili oldugunu soyldi doktor, tupcu baslatmisti, gebelik takibi yapan devam ettirdi. Fakat sonucta ben hap iciyorum, igne icin ne derler bilmiyorum. Gebelik takibi yapan doktorun yok mu? Testlerini falan yaptiracagin bir hastaneye gidiylr olmalisin, onlara danis istersen

Bende kullandm bu igneyi transferden sonra ilk kese muyanesinden sonra biraktirdi doktorm 6.hafta falandi sanirim kisiden kisiye degisir doktorunla gorus mutlaka

canım merhaba benı hatırladınmı aynı ay pozıtıf sonuc aldık bende kullanıyordum clexane ıgneyı doktorum 8. haftada bıraktırdı tedbır ıcın kullanıyoduk falan dedi ama progestana hala devam ve pruloton depot ıgne yaptırıyorum düşük tehlıkesı gecırdım

canım merhaba benı hatırladınmı aynı ay pozıtıf sonuc aldık bende kullanıyordum clexane ıgneyı doktorum 8. haftada bıraktırdı tedbır ıcın kullanıyoduk falan dedi ama progestana hala devam ve pruloton depot ıgne yaptırıyorum düşük tehlıkesı gecırdım
hatirladim canim tup doktorum takipci doktora birakti takip eden burda ozel bir hastaneye gidiyorum tek imkan var kucuk bir ilcede ogretmenim merkez uzak ilcedekini tercih ettik o doktorda tup bebek doktorun karar vermeliydi diyor daha devam ediyorum bakalim ne olacak :)[/QUOTE]

hatirladim canim tup doktorum takipci doktora birakti takip eden burda ozel bir hastaneye gidiyorum tek imkan var kucuk bir ilcede ogretmenim merkez uzak ilcedekini tercih ettik o doktorda tup bebek doktorun karar vermeliydi diyor daha devam ediyorum bakalim ne olacak :)
[/QUOTE]

alahala neden oyle dıyokı bıde özelde doktor yanı tuhaf eger kan pıhtılaşman yoksa bırakman gerek test falan yapsın bari tup bebek doktoru banada test yapömadı ama bız tedbır için kullandık onu bırak bı sorun olmaz dedı bıraktım bende

Buarada insallah tehliken gecmistir minigin saglikla buyusun insallah

alahala neden oyle dıyokı bıde özelde doktor yanı tuhaf eger kan pıhtılaşman yoksa bırakman gerek test falan yapsın bari tup bebek doktoru banada test yapömadı ama bız tedbır için kullandık onu bırak bı sorun olmaz dedı bıraktım bende[/QUOTE]
Bilemedimki ikiside pasliyor en son ben karar vrcem :) tup bebek doktoru tahlil yapsin karar versin dedi 1,5hafta sonra randevumuz var bakalim ne yapacak malesef ilceye yakin ozellerdede pek tavsiye yok doktor isi biraz sikintili ama idare etcez keske buyuk sehirlerde olsaydim :) ama kismet iste

Back
X