- 8 Mart 2011
- 960
- 614
- 158
Günaydın kızlar
Mutlu Pazar'lar
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Tüm dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum
![]()
Senin de canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Mutlu Pazar'lar
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Tüm dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum
![]()
Kadınlar Günümüz kutlu olsun anneler günümüzü de kutlayan evlatlarımızı da görürüz inşallah
![]()
ben de istemiyorum yaptırmak stres zaten..inş.saglıkla hepimiz kucagımıza alırız..Benimde ikili iyi çıktı Allahın izniyle bende dün diyordum eşime yaptırmıcam üçlüyü dörtlüyü diye :) ama doktorumla konuşmadım daha inşallah o da benimle aynı fikirde olur
Tecrubeli anneler sizlere birsey sormak istiyorum transferden itibaren crione jel ve clexane kullaniyorum doktirun jeli 12hafta kullan igne icin takip doktorun bilir artik dedi malesef imkanlari cok kisitli bir yerdeyiz fazla doktkr hastane secenegim yok acaba bu igneyi aranizda kullanan varmiydi kac hafta kullandiniz
Evet kan sulandirici igne hergun yapiyorum peki doguma kadarmi devam edeceksin ozel bir test falan yapildimi devam etme noktasinda cevabin icin cokk tesekkurlerClexans kan sulandirici sanirjm, ben coraspin kullandim ilk gunden beri, hala da kullaniyorum..
Evet kan sulandirici igne hergun yapiyorum peki doguma kadarmi devam edeceksin ozel bir test falan yapildimi devam etme noktasinda cevabin icin cokk tesekkurler
Bende kullandm bu igneyi transferden sonra ilk kese muyanesinden sonra biraktirdi doktorm 6.hafta falandi sanirim kisiden kisiye degisir doktorunla gorus mutlakaTecrubeli anneler sizlere birsey sormak istiyorum transferden itibaren crione jel ve clexane kullaniyorum doktirun jeli 12hafta kullan igne icin takip doktorun bilir artik dedi malesef imkanlari cok kisitli bir yerdeyiz fazla doktkr hastane secenegim yok acaba bu igneyi aranizda kullanan varmiydi kac hafta kullandiniz
Tecrubeli anneler sizlere birsey sormak istiyorum transferden itibaren crione jel ve clexane kullaniyorum doktirun jeli 12hafta kullan igne icin takip doktorun bilir artik dedi malesef imkanlari cok kisitli bir yerdeyiz fazla doktkr hastane secenegim yok acaba bu igneyi aranizda kullanan varmiydi kac hafta kullandiniz
hatirladim canim tup doktorum takipci doktora birakti takip eden burda ozel bir hastaneye gidiyorum tek imkan var kucuk bir ilcede ogretmenim merkez uzak ilcedekini tercih ettik o doktorda tup bebek doktorun karar vermeliydi diyor daha devam ediyorum bakalim ne olacak :)[/QUOTE]canım merhaba benı hatırladınmı aynı ay pozıtıf sonuc aldık bende kullanıyordum clexane ıgneyı doktorum 8. haftada bıraktırdı tedbır ıcın kullanıyoduk falan dedi ama progestana hala devam ve pruloton depot ıgne yaptırıyorum düşük tehlıkesı gecırdım
[/QUOTE]hatirladim canim tup doktorum takipci doktora birakti takip eden burda ozel bir hastaneye gidiyorum tek imkan var kucuk bir ilcede ogretmenim merkez uzak ilcedekini tercih ettik o doktorda tup bebek doktorun karar vermeliydi diyor daha devam ediyorum bakalim ne olacak :)
Buarada insallah tehliken gecmistir minigin saglikla buyusun insallahcanım merhaba benı hatırladınmı aynı ay pozıtıf sonuc aldık bende kullanıyordum clexane ıgneyı doktorum 8. haftada bıraktırdı tedbır ıcın kullanıyoduk falan dedi ama progestana hala devam ve pruloton depot ıgne yaptırıyorum düşük tehlıkesı gecırdım
Buarada insallah tehliken gecmistir minigin saglikla buyusun insallah