- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Haftada 2 gun olsa daha iyi olur canim. Ben de henuz tam yiyemiyorum ama 2 kez olsa daha iyi olur.Kızlaaar haftada bir somon balığına başladım fırında pişmiş daha fazla yiyemiyorum yetiyo mu siz naptınız balık işini
Tebrikler tatlımKızlar 8. Gün degerim 83 çıktı cok mutluyum.
Denicem bakalım ...Haftada 2 gun olsa daha iyi olur canim. Ben de henuz tam yiyemiyorum ama 2 kez olsa daha iyi olur.
Zararlı diye okumuştum yoksa aklıma geldi somon hiç kokmuyo pişerken zeytinyağı karabiber maydonoz sarmısak ve limon suyunu sos yapıp somon dilimini içine batırıp 1 saat bekletiyorum sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip somonları eşim ve bana malum o da aşeriyo :) 20dakikada kokusuz pişiyo saglıklı da hem yanında da roka salatası sirkeli :))Kızlar bişey merak ettim haftada 1 ton balığı yesek zararlı olur mu sizce bu hazır kutularda olanlardan ? Çünkü pişirirken kokusuna dayanamiyorum da...
canım çok sevindim.. doktoruna söyledinmi ilaçla alakalı olmasında.. canım bende tedaviye başladım esra hanımda nasıl bir doktor?Amin insallah ya bende o günleri görürüm inşallah.
Canim ton baligini ben de zararli diye biliyorum.. doktora bi danış istersen.. ben cumartesi gitcem ben de sorarim.Kızlar bişey merak ettim haftada 1 ton balığı yesek zararlı olur mu sizce bu hazır kutularda olanlardan ? Çünkü pişirirken kokusuna dayanamiyorum da...
Süper nazik bir doktor ve ilgili bir doktor besmelesiz hayatta islem yapmiyor. Esra hanim evinde güvenlik görevlisi esim. :)canım çok sevindim.. doktoruna söyledinmi ilaçla alakalı olmasında.. canım bende tedaviye başladım esra hanımda nasıl bir doktor?
Ben balik cozumunu balik yagi kullanmakta buldum :) haftada ikiyi burakin ayda bir bile iicim almiyo o yuzden vitaminlere omega3 de eklendi .
Ben memişlere göbeğime sürdüğüm yagı sürüyorum. Çok geriliyor çünkü.Yaaa kizlar benim memisler buyuyor ve hem agri hem aci oluyor.. kahverengi kismi ve ucu aciyooo...
doktora mesajla sordum cevap vermedi, bu kadar erken meme ucu kremine baslanir mi???
Ben de bebe yagi suruyorum. Bio oil sipariş etcem ama elim değmedi bir türlüYaaa kizlar benim memisler buyuyor ve hem agri hem aci oluyor.. kahverengi kismi ve ucu aciyooo...
doktora mesajla sordum cevap vermedi, bu kadar erken meme ucu kremine baslanir mi???
Ben memişlere göbeğime sürdüğüm yagı sürüyorum. Çok geriliyor çünkü.
Fazla kurcalamadan ucuna da sürüyorum. Avucuma sürüp üstten yavaş yavaş.Ucuna da suruyor musun? Ucuna sadece meme ucu kremi sur dedi bir arkadas.. bugun bi kapinin onune ciktim soguktan memislerim nasil sizladi
19 haftada kaç kilo aldın ben 1 kilo almışım ama her gören aaa tombişledin diyo anlamıyorum doktor tartıyo 1 kg görünüyo eski giysiler oluyo insanlarınki psikolojik herhalde :)Ben balik cozumunu balik yagi kullanmakta buldum :) haftada ikiyi burakin ayda bir bile iicim almiyo o yuzden vitaminlere omega3 de eklendi .
Balik yazarken bile suan midem bulandi yani o derece tiksindim baliktan malesefKızlaaar haftada bir somon balığına başladım fırında pişmiş daha fazla yiyemiyorum yetiyo mu siz naptınız balık işini
hayırlı olsun canım artışların daim olsun inşallahKızlar 8. Gün degerim 83 çıktı cok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?