2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlaaar haftada bir somon balığına başladım fırında pişmiş daha fazla yiyemiyorum yetiyo mu siz naptınız balık işini

Kızlar bişey merak ettim haftada 1 ton balığı yesek zararlı olur mu sizce bu hazır kutularda olanlardan ? Çünkü pişirirken kokusuna dayanamiyorum da...

Kızlar bişey merak ettim haftada 1 ton balığı yesek zararlı olur mu sizce bu hazır kutularda olanlardan ? Çünkü pişirirken kokusuna dayanamiyorum da...
Zararlı diye okumuştum yoksa aklıma geldi somon hiç kokmuyo pişerken zeytinyağı karabiber maydonoz sarmısak ve limon suyunu sos yapıp somon dilimini içine batırıp 1 saat bekletiyorum sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip somonları eşim ve bana malum o da aşeriyo :) 20dakikada kokusuz pişiyo saglıklı da hem yanında da roka salatası sirkeli :))

canım çok sevindim.. doktoruna söyledinmi ilaçla alakalı olmasında.. canım bende tedaviye başladım esra hanımda nasıl bir doktor?
Süper nazik bir doktor ve ilgili bir doktor besmelesiz hayatta islem yapmiyor. Esra hanim evinde güvenlik görevlisi esim. :)

Yaaa kizlar benim memisler buyuyor ve hem agri hem aci oluyor.. kahverengi kismi ve ucu aciyooo...
doktora mesajla sordum cevap vermedi, bu kadar erken meme ucu kremine baslanir mi???

Ben balik cozumunu balik yagi kullanmakta buldum :) haftada ikiyi burakin ayda bir bile iicim almiyo o yuzden vitaminlere omega3 de eklendi .

Yaaa kizlar benim memisler buyuyor ve hem agri hem aci oluyor.. kahverengi kismi ve ucu aciyooo...
doktora mesajla sordum cevap vermedi, bu kadar erken meme ucu kremine baslanir mi???
Ben memişlere göbeğime sürdüğüm yagı sürüyorum. Çok geriliyor çünkü.

Ben de bebe yagi suruyorum. Bio oil sipariş etcem ama elim değmedi bir türlü

Ben balik cozumunu balik yagi kullanmakta buldum :) haftada ikiyi burakin ayda bir bile iicim almiyo o yuzden vitaminlere omega3 de eklendi .
19 haftada kaç kilo aldın ben 1 kilo almışım ama her gören aaa tombişledin diyo anlamıyorum doktor tartıyo 1 kg görünüyo eski giysiler oluyo insanlarınki psikolojik herhalde :)

Ben üç şişe Saf Badem yağı ısmarladım. Tecrübelerim çok olumlu, kızıma hamileyken çok bolca kullanmıştım. Bir tane bile çatlağım olmamıştı. Badem yağından olabilir. Buseferde olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…