2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar arkadaşım ebe göğüs uçlarıyla fazla oynama rahimde erken kasılmaya ve açılmaya sebep oluyormuş

Süper nazik bir doktor ve ilgili bir doktor besmelesiz hayatta islem yapmiyor. Esra hanim evinde güvenlik görevlisi esim. :)
aa süper canım ozaman daha bir ilgilenmiştir .. bende ogün yanına vardığımda ayağımı kapıdan içeri atarken besmele çıktı ağzımdan enerjisi banda geçmiş:) doktor değere ne dedi?

aa süper canım ozaman daha bir ilgilenmiştir .. bende ogün yanına vardığımda ayağımı kapıdan içeri atarken besmele çıktı ağzımdan enerjisi banda geçmiş:) doktor değere ne dedi?
Haberi yok 8 . Gün test yaptim diye kızar. Normalde perşembe günü yapacam hastanede yukselirse deger o zaman söylücem.

kızlar arkadaşım ebe göğüs uçlarıyla fazla oynama rahimde erken kasılmaya ve açılmaya sebep oluyormuş
Evet bunu ben de bir iki yerde okudum.. ama cok sallamamistim. Göğüs uclari uyarilmamaliymis.. hani cinsel perhizi sona eren arkadaslara da duyurulur.

Canim ton baligini ben de zararli diye biliyorum.. doktora bi danış istersen.. ben cumartesi gitcem ben de sorarim.
Tmm cnm haber bekliycem senden bende sorayım Doktoruma bakaljm aynı şeyi mi söyleyecekler nette araştırdım bazi doktorlar oneriyor bazıları onermiyor kafam karışmışti :)

Sağol tatlım süper bi tarif denemeliyim kesin bakalım perşembe bi doktorumla konuşayım da size de haber veririm

19 haftada kaç kilo aldın ben 1 kilo almışım ama her gören aaa tombişledin diyo anlamıyorum doktor tartıyo 1 kg görünüyo eski giysiler oluyo insanlarınki psikolojik herhalde :)
nasıl yani senin de ikiz değilmiydi yaa 1 kilo aldığına yat kalk dua et, ben şimdiye kadar 7 kilo almışım,

Lulinda BİZİM isimlerimize yaz istersen şimdilik mert ve eylül düşünüyoruz :) Ama Mert te kararsısız önerileri açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…