Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de belim ikiye ayrildi resmen.. masalarimiz yenileriyle degisince topla temizle pc kur vs öldümayy belim kasiklarim agriyo bugün iste tektim galiba cok yoruldum eve gidio ayaklarimi uzatmak istiyorum yaaa
Canım nasılsınız?Gözün aydın ne güzel sonucu alınca rahatlamışsındır senin sonuç ne güzel çabuk çıktı benimki 15 güne çıkar dediler haftaya alırım ben dd nasipse senin kontrol ne zaman?sen nerde yaşıyosun?Nasıl geçiyo günlerin benim bulntılar devam ediyo özelliklede sabahları bu arada kaç kilo aldın ben 1.5 kg aldım yukarıda bahsetmişsin bi arkadaşından onun ayrıntılı ultrasonda da mı anlaşılmamış acaba ?Sağol cnm inşallah sorunsuz gelir bebeklerimiz. Ben bu testlere çokta inanmıyorum gerçi ama genede endişelendirebiliyor. Bir arkadaşımızında testi çok çok iyi çıkmıştı ams bebegi down sendromlu dogdu.. İnşallah saglıkla gelir kuzular
Canım nasılsınız?Gözün aydın ne güzel sonucu alınca rahatlamışsındır senin sonuç ne güzel çabuk çıktı benimki 15 güne çıkar dediler haftaya alırım ben dd nasipse senin kontrol ne zaman?sen nerde yaşıyosun?Nasıl geçiyo günlerin benim bulntılar devam ediyo özelliklede sabahları bu arada kaç kilo aldın ben 1.5 kg aldım yukarıda bahsetmişsin bi arkadaşından onun ayrıntılı ultrasonda da mı anlaşılmamış acaba ?
Ay çok cici olmuş.. Ellerine sağlıkMerhaba,
Hep okuyorum ama yaZamıyorum, takiptesiniz:) ilk denem senelerde örgü örmemiştim, kızıma yelek ve patik ördüm, fena olmadı:)
Pazartesi kontrolümüz var, görmek için sabırsızlanıyorum. HepiniZe sevgiler:)
Ellerine sağlık, çok cici.Ben de örmek istiyorum ama hiç örmedim. Kitabı falan varsa denemek istiyorum.Merhaba,
Hep okuyorum ama yaZamıyorum, takiptesiniz:) ilk denem senelerde örgü örmemiştim, kızıma yelek ve patik ördüm, fena olmadı:)
Pazartesi kontrolümüz var, görmek için sabırsızlanıyorum. HepiniZe sevgiler:)
Internette cok guzel modeller var, anlatimli.. ben de cok istiyorim ama vaktim yokEllerine sağlık, çok cici.Ben de örmek istiyorum ama hiç örmedim. Kitabı falan varsa denemek istiyorum.
Canım Youtube da videolar var, bakabilirsin, ben oradan bakarak yaptım:) sevgiler:))Ellerine sağlık, çok cici.Ben de örmek istiyorum ama hiç örmedim. Kitabı falan varsa denemek istiyorum.
Canım patik 1 saatini bile almaz:) teşekkür ederim, bende internetten bakarak yaptım:) sevgiler...Internette cok guzel modeller var, anlatimli.. ben de cok istiyorim ama vaktim yok![]()
1 saat mi?? Ay yapayım o zaman.. cok fena gaza geldim..Canım patik 1 saatini bile almaz:) teşekkür ederim, bende internetten bakarak yaptım:) sevgiler...
Merhaba canım ödem için gerçekten biraz erken benim sana tavsiyem bi tansiyonuna ve idrar tahliline baktır lütfenGunaydin kizlar..
benim 2-3 gundur acayip odem var vucudumda.
her goren yuzun sismis diyor, parmaklarim davul gibi alyansi takamiyorum.
odem icin erken degil mi daha? Benim gibi olan var mi??
Benim yüzüm sabahları şişiyor ama midemde de şişkinlik var malesef ..Gunaydin kizlar..
Gunaydin kizlar..
Operacim ödem daha çok kilolu bayanlarda rastlanıyor. Ama resmini gözümün önüne getirince kilolu olmadığını düşünüyorum. Bir tansiyonunu ölç bakalım normal mi? Ayakta fazla kalma ayaklarının altına yastık koy ve biraz dinlen
Bol bolda su ic. Durumu doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim.![]()