• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bugun sabahtan beri kirk kapinin mandalini cemtim resmen.. aksama da yemege misafirim var, son hazirliklari yapiyorum. Bu gece yorgunluktan ruya bile gormem heralde :p

Sağol cnm inşallah sorunsuz gelir bebeklerimiz. Ben bu testlere çokta inanmıyorum gerçi ama genede endişelendirebiliyor. Bir arkadaşımızında testi çok çok iyi çıkmıştı ams bebegi down sendromlu dogdu.. İnşallah saglıkla gelir kuzular
Canım nasılsınız?Gözün aydın ne güzel sonucu alınca rahatlamışsındır senin sonuç ne güzel çabuk çıktı benimki 15 güne çıkar dediler haftaya alırım ben dd nasipse senin kontrol ne zaman?sen nerde yaşıyosun?Nasıl geçiyo günlerin benim bulntılar devam ediyo özelliklede sabahları bu arada kaç kilo aldın ben 1.5 kg aldım yukarıda bahsetmişsin bi arkadaşından onun ayrıntılı ultrasonda da mı anlaşılmamış acaba ?

Merhaba,

Hep okuyorum ama yaZamıyorum, takiptesiniz:) ilk denem senelerde örgü örmemiştim, kızıma yelek ve patik ördüm, fena olmadı:)

Pazartesi kontrolümüz var, görmek için sabırsızlanıyorum. HepiniZe sevgiler:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 105
Canım nasılsınız?Gözün aydın ne güzel sonucu alınca rahatlamışsındır senin sonuç ne güzel çabuk çıktı benimki 15 güne çıkar dediler haftaya alırım ben dd nasipse senin kontrol ne zaman?sen nerde yaşıyosun?Nasıl geçiyo günlerin benim bulntılar devam ediyo özelliklede sabahları bu arada kaç kilo aldın ben 1.5 kg aldım yukarıda bahsetmişsin bi arkadaşından onun ayrıntılı ultrasonda da mı anlaşılmamış acaba ?

Canım benim de teste 2 haftada çıkar dediler ama 1 haftada geldi sonuç doktora yorumlatmadım daha ama riskli gorunmuyor sanırım genede Allah bilir, o arkadaşın testleri hep iyiydi 2 li 3 lu , şuan 4 yaşında falan ayrıntılıya girdimi bilmiyorum belki ayrıntılıda anlaşılmamıştır.. Ben vanda yaşıyorum yeni geldik buralara, kontrole çok sık gittim haftaya sonuç degerlendirmeye çağırdı doktor bakalım uygun bir günde gideceğiz. Kilo 1 kg aldım ama gobegim var sanırım ilaçlar şişirdi, bulantımda azaldı şukur,ama gene çabuk kalkıyor içim.
Senin nasıl geçiyor?? Beslenmeye dikkat ediyormusun? Şimdilik günde 3 ceviz, muzlu sut içmeye başladım yeni oda haftada 1 balık, çokta özel beslenemiyorum içim almıyor herşeyi

Merhaba,

Hep okuyorum ama yaZamıyorum, takiptesiniz:) ilk denem senelerde örgü örmemiştim, kızıma yelek ve patik ördüm, fena olmadı:)

Pazartesi kontrolümüz var, görmek için sabırsızlanıyorum. HepiniZe sevgiler:)
Ellerine sağlık, çok cici.Ben de örmek istiyorum ama hiç örmedim. Kitabı falan varsa denemek istiyorum.

Gunaydin kizlar..
benim 2-3 gundur acayip odem var vucudumda.
her goren yuzun sismis diyor, parmaklarim davul gibi alyansi takamiyorum.
odem icin erken degil mi daha? Benim gibi olan var mi??

Gunaydin kizlar..
Merhaba canım ödem için gerçekten biraz erken benim sana tavsiyem bi tansiyonuna ve idrar tahliline baktır lütfen

Tansiyonum dusuk hep ama idrar baktirmadim. Enfeksiyon falan olunca odem mi oluyor?

Gunaydin kizlar..

Operacim ödem daha çok kilolu bayanlarda rastlanıyor. Ama resmini gözümün önüne getirince kilolu olmadığını düşünüyorum. Bir tansiyonunu ölç bakalım normal mi? Ayakta fazla kalma ayaklarının altına yastık koy ve biraz dinlen
Bol bolda su ic. Durumu doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim. :KK15:

Operacim ödem daha çok kilolu bayanlarda rastlanıyor. Ama resmini gözümün önüne getirince kilolu olmadığını düşünüyorum. Bir tansiyonunu ölç bakalım normal mi? Ayakta fazla kalma ayaklarının altına yastık koy ve biraz dinlen
Bol bolda su ic. Durumu doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim. :KK15:

Aslinda son gunlerde hep ayakta ve disarilardayim, disardayken wc sorun olmasin diye su da pek icmiyorum.
Simdi yine disardayim ama yoga donusu uzanayim bol su iceyim bakalim.
Fikir veren herkese tesekkurler;)

Back
X