• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Evet kizcemi gördüm geldim cok şükür 300 gr olmus minnos herhangi bir sıkıntı yok ama bakalim asmakilit asmakilit ne yaptın ciktinmi kontrolden
eveet kontrolden geldiiimm. Oğluş 365 gr olmuş.. Doktordan paparayi yedim.. cok kilo almissin dedi.. 1 araba laf saydi.. bir dahaki kontrolde ayni kiloda olacaksin ona gore dedi.. Yürüyüş önerdi.. detayli ultrasonu kendi yapcakmis bir sonraki kontrolde.. olur da dikkat ettigin halde haftada yine 1 kilo alirsan mutlaka gel dedi. aspirini biraktim.. 10 nisanda görüşürüz dedi..

Opera cnm yakin arkdsim gecen sene hamileydi ve onada bu sekilde olmustu dr u tuzu ck ck azalt we bol su ic demisti. O tuza hic dikkt edemefi yinede we son iki ay ayaklari elleri sisti ck fazla sen de tuzlu ck yiyorsan birz tuzu azalt cnm we icebildigin kdr bol su.
sevcanf sevcanf ve asmakilit asmakilit gozunuz aydin saglikla 3 kg oldugunu da gorelim insallah :)

aminn cnm yaa kafama takildi son adet tarihine göre 19+6 yim ama ultrasonda en bastan beri 3 gun geri geliyor 19+3 bi sorun olurmu ki ya dr israrla sorun yok dedi ama yine psikoya bagladim galiba

Selam kızlar,
Bizim de sabah oğlanla randevumuz vardı:) Ardından yogaya gittim, anca gelebildim.
Ali 18cm, 250gr olmuş. Herşey yolundaymış haftasına göre. Alttan muayene yaparak servikal boya baktı. 3,3müş. Gayet normal dedi. Bu arada açık olanlara yapılan dikişin Türk işi uydurmasyon bir yaklaşım olduğunu söyledi. Dünya'da böyle birşey yokmuş. Amniyo sıvısının içilen suyla çok bağlantısı yokmuş. Su azalması bebekteki sorundan olurmuş. Ama yine de bol su içmekte fayda var ödem açısından dedi. Ben 1 -1.5 litre içiyorum. Zorlanıyorsanız fazlasına gerek yok dedi.
Bu arada halk arasındaki çatın dar muhabbetini sordum. Güldü, her hamileye hep derler bunu dedi. Kalçanın darlığı veya zayıflıkla alakası yokmuş. Darlık ancak doğuma çok yakınken yapılan muayenede, bebeğin başı ve annenin leğen kemiği mesafesinin orantısıyla anlaşılırmış.
22 haftada Detaylı ultrasona gireceğim. Bu arada Bahçeci ye Alp Nuhoğlu başlamış perinatolog olarak. Haftada 2 gün. Ama ben yine de Rıza Madazlı ya gidebilir miyim dedim. Tabii çok iyidir, gidebilirsin dedi.

talkative_844 talkative_844 Hafif kaşıntıyı sordum. Hamilelikte genital mendil veya sıvılarda temizlik yapmayın dedi doktor. Fazla temizlik mantarı daha çok tetiklermiş. Bebeğe hiçbir zararı yokmuş. En iyi ilacı 1 litre suya bir çay bardağı elma sirkesi koyup, onunla silmekmiş. Çünkü içindeki asit çok iyi geliyormuş. Hatta bebek sabunlarının üstünde de yazar asit dengeleyici diye dedi. Bir de günlük ped kullanmak iyi değilmiş. Pamuklu çamaşır kullanıp, hergün değiştirin ve fazla kozmetik içeren ürünler kullanmadan sadece su ve sirkeyle temizleyin dedi.

Gunaydin kizlar..
benim 2-3 gundur acayip odem var vucudumda.
her goren yuzun sismis diyor, parmaklarim davul gibi alyansi takamiyorum.
odem icin erken degil mi daha? Benim gibi olan var mi??
Yoga iyi gelir. Orada ödem için gösterilen hareketleri hergün evde yapabilirsin. Bir de azıcık tuzu azaltırsan düzelir muhtemelen.

Merhaba kizlar.12.haftam doldugunda devlet hastanesinin radyoloji uzmani bebgimin cinsiyeti icin erkek demisti.bugun 14+6gunluk olduk kendi dr um ozeldeki buyuk ihtimalle kiz dedi :) erkege alistirmistik kendimizi hafif bir sok yasadik :) bakalim iki hafta sonra netlesecek.

Eveeet bizde geldik kontroldenn benimkiler gayet iyi cok sukur biri agzini acip kapatiyodu yavrum yaa ;) cinsiyetlere gelinceeee biri erkekmis digeri gostermedi malesef erkege benziyo ama dedi goremedim tam dedi doktorum hala kiz olmasi icin umudum var ama ;) esimde bu sabah ruyasinda gormus ona 2 oglumuz olcagini soyluyomusim ben ruyanin yarisi cikti bakalim ama tabiki tek istegimiz saglikli sihhatli olmalari... 3 hafta sonra detayli ultrason istedi 200 grlarmis herseyleri uyumlu guzel dedi teyzeleri oyle istee...

aminn cnm yaa kafama takildi son adet tarihine göre 19+6 yim ama ultrasonda en bastan beri 3 gun geri geliyor 19+3 bi sorun olurmu ki ya dr israrla sorun yok dedi ama yine psikoya bagladim galiba
cnaim benimki 7-8 gun ilerde.. iri bi bebek olur baska bir anlami yok, iyi bakmissin dedi.. takma kafana.. ben baya bi netten de araştirdim hiç kotu bi duruma rastlamadım.. rahat ol..
Lulinda Lulinda canim anne karninda belgeselinde hamile hatun yunus egitmeniydi. 6 veya 7. Ayindaydi sanirim ney hatırlamıyorum, nişani düşmüştü. Erken dogum riskinden dolayi rahim agzini dikmislerdi. Rahim agzinin dikilmesinin Turklere özgü bir sey olmasi saçma bence.. eskiden olsa neyse de simdi dunya literaturu herkesin elinin altinda.. doktorlarimiz kulaktan dolma hurafe bilgilerle harek etmiyorlardir diye düşünüyorum, inaniyorum.. aksi korkutuyor valla :D

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] esilaecrin esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]@serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-?[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@marpesa [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] papatyam83 papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]

[TD]Asel-? [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız gibi:)[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

cnaim benimki 7-8 gun ilerde.. iri bi bebek olur baska bir anlami yok, iyi bakmissin dedi.. takma kafana.. ben baya bi netten de araştirdim hiç kotu bi duruma rastlamadım.. rahat ol..
Lulinda Lulinda canim anne karninda belgeselinde hamile hatun yunus egitmeniydi. 6 veya 7. Ayindaydi sanirim ney hatırlamıyorum, nişani düşmüştü. Erken dogum riskinden dolayi rahim agzini dikmislerdi. Rahim agzinin dikilmesinin Turklere özgü bir sey olmasi saçma bence.. eskiden olsa neyse de simdi dunya literaturu herkesin elinin altinda.. doktorlarimiz kulaktan dolma hurafe bilgilerle harek etmiyorlardir diye düşünüyorum, inaniyorum.. aksi korkutuyor valla :KK70:
ya ileri olsa bende korkmazdim ama geri olunca panikledim ben ilk bebegimide gelisim geriliginden kaybetmistim çünkü neyse hayirlisi artik

ya ileri olsa bende korkmazdim ama geri olunca panikledim ben ilk bebegimide gelisim geriliginden kaybetmistim çünkü neyse hayirlisi artik
Ay pardon canim.. ama 3 gun geri olmasi bence sorun olmaz.. ultrason ciktisinda hep +- 1,5 hafta aralik veriyor..

Kizlar bn 13. Haftamda fln ins bi sorun olmazsa kanama vs. Tupcumu birakmayi dusunuyorum Artik. Istanbulda oturanlar bilir bagcilar medipol uni hast ne operator dr a dewam etmk istyrmhastanede prof yar doc dr fln da war aslinda acil birsey olursada Allah korusun onlarla yuruturz diyrm. Sizce daha erkn mi kizlar bahcecideki tupcum guwenc beyi birakip operator bi kadin dogumcuya gitmem icin? fikrinizi almk istedim.

Kizlar bn 13. Haftamda fln ins bi sorun olmazsa kanama vs. Tupcumu birakmayi dusunuyorum Artik. Istanbulda oturanlar bilir bagcilar medipol uni hast ne operator dr a dewam etmk istyrmhastanede prof yar doc dr fln da war aslinda acil birsey olursada Allah korusun onlarla yuruturz diyrm. Sizce daha erkn mi kizlar bahcecideki tupcum guwenc beyi birakip operator bi kadin dogumcuya gitmem icin? fikrinizi almk istedim.
Ben bagcilar medipol megadayim suan canim 11.haftada basladim oraya doktorum hale aktun suan cok memnunum hem hastaneden hem doktormdan

Buarada detayli ultrason icin doktorm ayni hastanedeki perinatoloji uzmanina yonlendirdi prof dr sebahat atar ikizler icin 770 dediler baska yerle ugrasmiyim diyorum direk hastanemde yaptiriyim fiyat nasil sizce siz nerelerde yaptiriyosunuz?

Canm.bu meseleyi ben de kafama çok taktım. Bi zamanlar ama aynen senn gibi 3 gün geriden geliyor benm bebeğim de doktor sorun yok dedi ısrar etmeme rağmen ve ben çok sıkıntı yaşadığım için en az 10 doktora sormusumdur emin ol her muayenede acaba kanama sebebi olabilri mi diye biliyosun zor günler atlattim Rabbime şükür geçti gitti ama sorun yok diye için rahat etsin öpüyorum tatlım :)))

Kızlar benm 2 gündür belim kalcam ve Bacağım ağrıyor ama ne ağrı anlatamam çok korkuyorum bişey olcak diye aynı adet zamanım daki gibi ayak ağrım ve bel ağrım korkum ondan aliycaniz böyle bosey yaşayan var mı aranızda çok zor günler atlattim o zman da bel ağrım olmuştu ama bu daha farklı sanki lütfen bilgi verin :(

Back
X