• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar benim canım doritos lays gibi cips çeşitlerinden istiyor aramızda yiyen var mı :) bir de akşama bjk maçı var biraz maç izlerken yesek bişe olur mu :KK50::cool::KK25:

kızlar benim canım doritos lays gibi cips çeşitlerinden istiyor aramızda yiyen var mı :) bir de akşama bjk maçı var biraz maç izlerken yesek bişe olur mu :KK50::cool::KK25:
Geçen hafta büyük bir kase lays yedim :KK76: bu haftada aşırı derece kola istiyor cnm. Daha içmedim ama zararlı ne varsa ona aşeriyorum :eek:

Ayyy sorma yaaa al benden de okadar reklamlarda goruyorm yaa icim gidiyoo normalde asla alip yemem ama suan deli gibi istiyorm bide kola yillardir agzima surmuyorm ama reklamda gorunce offfff ama tuttum kendimi simdiye kadarr bak aklima soktun gene ;) zaten nerde faydasiz sey var canim onlari istiyo..

Ayyy sorma yaaa al benden de okadar reklamlarda goruyorm yaa icim gidiyoo normalde asla alip yemem ama suan deli gibi istiyorm bide kola yillardir agzima surmuyorm ama reklamda gorunce offfff ama tuttum kendimi simdiye kadarr bak aklima soktun gene :KK66: zaten nerde faydasiz sey var canim onlari istiyo..

hep o reklamlar yüzünden zaten ne oluyorsa oluyor.. :)))))

3 hafta once ben baharatli kirmizi laysdan koca bi paketi gömdüm.. cok iyi geldi :D 9 ayda 1 2 defa yenen seyden bi sey olmaz diye düşünüyorum. Benim bi arkadaşım bira bile icmisti.. doktoru canin isteyip de icmedigin zaman girecegin stresin zarari biranin zararindan daha cok olur demis. 1 defa 1 bardak icmisti. Abartmazsak sorun olmaz herhalde ;P

Kizlar ayrintilidan geldim biraz uzun surdu. Hersey yolunda ama erkegin burun kemigini goremedi ilk once merdiven cik gel dedi ciktim geldim yine goremedi, her ne kadar harmony yaptirsanda burun kemigini olcemezsem amniyosenyez onericem dedi bi an moraller bozuldu tabi gerci yaptirir miydim bilmiyorim yaptirmazdim sanirim, tatli biseyler ye gel dedi neyseki onu yiyince olcebildi , cok sukur atlattik gerci gereksi bi gerginlikti bana gore. Ama prekklemsi midir nedir ondan bahsetti. Bebekleri besleyen damarlar dereden su akar gibi rahat beslemiyo kalbinin zorlamasiyla besliyo dedi bu 26 haftaya kadar duzelebilir ama duzelmezse hamilelik tansiyonu son aylarda yukselebilir bunun iki riski var dedi biri bebek dusuk kilolu dogar digeri anneyi ve bebegin hayatini tehlikeye sokmamak icin doktorun erken bi tarihte dogum yaptirmak isteyebilir dedi ama bunu %70 onleyebiliri dedi, gunde iki bardak sut ilac niyetinedir dedi coraspini mutlaka bi tane kullan dedi kalsiyum takviyesi verdi hap olarak, tuzlu yeme tansiyonunu kontrol altinda tutman gerekiyor dedi. Sonraki haftalarda tekrar bakilacak tabi durum nedir diye. Bi dahaki muayenede seker yuklemesi yapilacak. Cok sukur bugunu boyle atlattik. Bugunluk bu kadar :)

3 hafta once ben baharatli kirmizi laysdan koca bi paketi gömdüm.. cok iyi geldi :KK70: 9 ayda 1 2 defa yenen seyden bi sey olmaz diye düşünüyorum. Benim bi arkadaşım bira bile icmisti.. doktoru canin isteyip de icmedigin zaman girecegin stresin zarari biranin zararindan daha cok olur demis. 1 defa 1 bardak icmisti. Abartmazsak sorun olmaz herhalde ;P
Ohh onunda maşallahı var ☺️ tamam o zaman bu akşam maç keyfi var :))

:))) kolayı ben eşim içerken yemeğin yanında bazen bi fırt içiyorum :)) :KK33::KK33: ohh diyorum sonra dünya varmış :))
bende aynı senin gibi eşim içerken bikaç fırt alıyorum :) Onun dışında geçenlerde doritos yedim tv karşısında bide her gün istisnasız çekirdek yiyorum tuzlu olanını yiyorum ama her akşam bünye alışkanlık kazandı yemesem olmuyo valla ya

Ben bir kere bütün bir paketi yedim. Yoğurtlu dipsosla. Bütün nefsimi kesti:) Bir kereden birşey olmaz, götür canım.

Kizlar ayrintilidan geldim biraz uzun surdu. Hersey yolunda ama erkegin burun kemigini goremedi ilk once merdiven cik gel dedi ciktim geldim yine goremedi, her ne kadar harmony yaptirsanda burun kemigini olcemezsem amniyosenyez onericem dedi bi an moraller bozuldu tabi gerci yaptirir miydim bilmiyorim yaptirmazdim sanirim, tatli biseyler ye gel dedi neyseki onu yiyince olcebildi , cok sukur atlattik gerci gereksi bi gerginlikti bana gore. Ama prekklemsi midir nedir ondan bahsetti. Bebekleri besleyen damarlar dereden su akar gibi rahat beslemiyo kalbinin zorlamasiyla besliyo dedi bu 26 haftaya kadar duzelebilir ama duzelmezse hamilelik tansiyonu son aylarda yukselebilir bunun iki riski var dedi biri bebek dusuk kilolu dogar digeri anneyi ve bebegin hayatini tehlikeye sokmamak icin doktorun erken bi tarihte dogum yaptirmak isteyebilir dedi ama bunu %70 onleyebiliri dedi, gunde iki bardak sut ilac niyetinedir dedi coraspini mutlaka bi tane kullan dedi kalsiyum takviyesi verdi hap olarak, tuzlu yeme tansiyonunu kontrol altinda tutman gerekiyor dedi. Sonraki haftalarda tekrar bakilacak tabi durum nedir diye. Bi dahaki muayenede seker yuklemesi yapilacak. Cok sukur bugunu boyle atlattik. Bugunluk bu kadar :)
Gözün aydın. Inşallah bizimkiler de iyi geçer. Preklemsi olan bir arkadaşım vardı. Damarlar çift yönlümüymüş neymiş. Teki çalışıyordu onun. Bebeği biraz küçük doğdu ama gayet sağlıklıydı. Şimdi eşek kadar oldu sıpa:)

sevcanf sevcanf canim yazacaktim unuttum.. simdi aklima geldi.. ben de eski bankaciyim.. kpssye girip devlete yerlesince biraktim bankayi 3 sene once.. eşimi kurtaramadik ama onun artik kurtulusu da yok.. Allah seni de kurtarsin inşallah..

merhaba annişler...yav caniniz ne cekiyosa yiyin..sonucta 9 ay vakit var..kilo da alabiliriz canim cekti de diyebiliriz..bahanemiz çok nede olsa..her türlü şımarın:KK6: bol bol isteyin..zamaniniz daralio eşlerinizi bidaha böyle bulamazsiniz diyim..:KK72::KK72:

bende aynı senin gibi eşim içerken bikaç fırt alıyorum :) Onun dışında geçenlerde doritos yedim tv karşısında bide her gün istisnasız çekirdek yiyorum tuzlu olanını yiyorum ama her akşam bünye alışkanlık kazandı yemesem olmuyo valla ya

normalde abur cuburu sevmem şimdilerde yemekten sonra bi doyumsuzluk elim hep abur cubura gidiyor :)))

Aklima soktunuz burda simdi tutuyodum ben kendimi dayanamadm esime cips sipars verdim aksama yicem sayenizde kizlar:KK48: ama kola icmicem yaa onun yerine sprite iciyorum offf oda cok iyi gidiyoo

küçükken şeker atarlardı asiti alsın diye :)) bizde mi atsak :))))

Hamile kalmadan önce canım daha çok şey isterdi aşerir gibi kriz geçirirdim derdim hamile kalırsam yandım bin kilo olurum diye. Şimdi canım hiçbişey istemiyor. Kolayı 4-5 yıldır içmiyorum onun yerine portakal suyuna maden suyu karıştırıyorum eşimide alıştırdım sizde deneyin farkı anlamazsınız bile üstelik daha sağlıklı.

@opera ve tralleria tralleria aramizda birer gün var kızlar bişey sorcam siz bebeğinizi hissediyomusunuz:oops:karnmda bişi oluyo gibi ama anlamadim bebişmi bu:KK48:
Biz seninle aynı günüz , ben 2-3 gündür hissediyorum dün kontrolum vardı sordum doktoruma bebeğimmiş :) senin ki de öyledir hafif bi patlama , kabarcık gibi 2 kere üstüste oluyor günde 1 ya da 2 kere ...

Back
X