2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar benim canım doritos lays gibi cips çeşitlerinden istiyor aramızda yiyen var mı :) bir de akşama bjk maçı var biraz maç izlerken yesek bişe olur mu
Ben geçen hafta bir orta boy doritos yeşil paketi olanın tamamını yedim :) pişman da degilim Ye bence afiyet olsun şimdiden ...

Yaaaa aylardir cips yememistim, esegin aklina karpuz kabugu soktunuz
ben sabah aksam acik cay iciyorum, iki gunde bir de kahve.
sizler iciyor musnuz?

sizler iciyor musnuz?
Ben hergun çay iciyorum acik ve bi dilim limonlu . Gunde 4-5 fincan oluyor ... Turk kahvesi de haftada bir iciyorum , ama çaysiz olmuyor ..

Biz seninle aynı günüz , ben 2-3 gündür hissediyorum dün kontrolum vardı sordum doktoruma bebeğimmiş :) senin ki de öyledir hafif bi patlama , kabarcık gibi 2 kere üstüste oluyor günde 1 ya da 2 kere ...
Yarın benimde kontrlüm var bunu duyduguma sevindim Bende diyorum bu dürtüler beni niye mtlu ediyo demk bebeğimmiş Allah sağlıkla kucağımıza aldığmiz günleri göstersin

Canm gözün aydınb biraz stres olmşsun ama çok sevindim çok şükür sorunsuz geçmiş darısı başımıza bende 22.haftamda gidicem fehmi yazıcıoğluna dktrmdan duymuştm fehmi bey biraz evhamliymş ama işini çok iyi yapn bi dktrmş bakalım hayrlısı inş

sizler iciyor musnuz?
Biri cips dedi herkes günahlarını döküldü sen de ye barinde grup eksik kalmasın
ben hergun 4-5 bardak normal cay iciyorum valla dayanamiyorum. Ama kahveyi cok cok nadir ayda 1 falan

Biri cips dedi herkes günahlarını döküldü sen de ye barinde grup eksik kalmasın
ben hergun 4-5 bardak normal cay iciyorum valla dayanamiyorum. Ama kahveyi cok cok nadir ayda 1 falan

ben hemen hemen her gün biskrem, N**** (Siyahi) veya hoşbeş gofret yiyorum
cayı su an bile içiyorum, akşamları iyi oluyor.
başka da bir kaçamağım yok aslında. gazoz içiyorum bazen, kola eşimden bir iki yudum,eskiden de kola içmezdim
insanlar 9 ay içki, sigara,uyuşturucu kullanıyorlar yaa, bu kadar kasmaya gerek yok bence.
ama kokoreç midye falan agzıma sürmedim kaç aydır..

ne güzel yaa herkesin bulantısı bitti, yemek konusabilir olduk. aramızda aşeren de yok sanırım, turşu erik vs..

Facede bi foto gördüm az once eriğin kilosu 139.99 tl yaziyordu.. yazi bekiyorum ben aşermek icin

Bu aksam haberlerde yesil erik gosteriyolardi adam daha yesil erik dedi hemen kanali kapattim durduk yerde aklima sokcam kilosu 250 liraymis bi karpuz maceramiz oldu erige hic gerke yok yani suan..

yahu erik işine mi girsek acaba, iyi para var gibi görünüyor
asmakilit çiğköfteyi etsiz yiyorsun değil mi? toksoplazman negatifse cok dikkat et ona..
ben her hafta pazara gidip sebze, meyve, eti balık alıyorum; ne aşerdim ne bişey istedim eşimden
beraber alıyoruz, her gün yemek yapıyorum yaa.. ne çektim ben beeee ...canım şöyle amasya elması falan çekse amasya'ya göndersem diyorum

Yok valla etli yiyorum.. Ben bi ara kedi beslemistim. Bi sefer pozitif cikti.. doktora sormustum gecmiste gecirmişsin dedi.. ben de simdi sefasini sürüyorum..

Yok valla etli yiyorum.. Ben bi ara kedi beslemistim. Bi sefer pozitif cikti.. doktora sormustum gecmiste gecirmişsin dedi.. ben de simdi sefasini sürüyorum..

ne kadar şanslısın bağışık oldugun için...
ben 3 senedir kedi besliyorum hem de 2 tane, şimdiye kadar 4 kez dizanteri geçirdim ama toksoplazma negatif çıktı..
sebzeleri sirkeli suda beklet, eti iyice pişmeden yeme, kedi dışkısından uzak dur şeklinde geçiyor günler

Bende her sabah ve aksam cay iciyorum.kahve yada neskafede genelde iki gunde bir icmis oluyorum.onun yaninda canim istedigi zaman cips yiyorum genelde hergun bir cikolata yiyorum.hergun cekirdek bide.kokorec yemedim ama iki hafta once midye yedim normalde de cok severim yedim gitti.
Erigi normalde cok severim ama suan illa yiyim demedim onun disinda cok istedigim bisey olmadi bu zamana kadar.
Cok da dikkat edemiyorum yedigime zayiftim zaten o yuzden ne istersem yiyorum simdilik ne kadar kilo alirim sonunda bende merak ediyorum

toksoplazma pozitif sanırım, kokorec yediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…