Ben o işi doğumdan sonra halletmek istiyorum rahat rahat. Zaten 3-4 ay bizimle yatacak beşikte nasılsa. Parmaklıklı yatak almak istemiyorum. Bana hapishane gibi geliyor. Fileli birşey tercih ederim ama alternatif çok az.bu arada bebek odası baktınız mı? new joy diye bir markanın ürünlerini çok beğendim. muhtemelen ordan alıcaz ama birkaç ay daha beklicez tabi. ama çok da ağırlaşmadan almak istiyrum. daha bunun mobilya kokusunun çıkması, kılık kıyafetin yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi var...
Gebeliği sonlandırdı maalesef canım.@antalya2011 arkadaşımız neyapti son günlerde görüşen var mı
Gebeliği sonlandırdı maalesef canım.
Gebeliği sonlandırdı maalesef canım.
Canim benim ya Rabbim tekrar annelik heyecanı yasattirsin inşallah çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sağol lulindacim
Allah tez zamanda tekrar nasib eder inşallah... çok zor bir süreç
Aile hekiminin duvarindan cektim. Bebek kilolari dogumdan itibaren.
Digeri de tetanoz asisi takvimi
Hahahaha ben de valla. O değerler yüzdelik değerler canım. Yani normali %50 dilimi. %97 olan Normalin %47 daha büyüğü gibi.o %90 %97 nedir lulinda? erkek bebeklerin %97si 4200 doğuyorsa işimiz var.. benim normal doğum yalan olurçıkartamam bi lokma halimle o kadar çocuğu
bizim ev de müsait ve cok geniş, misafir yatak odası var kocaman ama inşallah seneye taşınmış olursak daha küçük eve de gecebiliriz
ev belli olmadan almak istemiyorum aslında, ilk aylar yanımızda yatarken dolap alsam, sonra odayla takım dolap alıcam bu dolap atılacak
elde taşıma için puset almışken bari arabayla takım ve uyumlu olsun diyorum
yani araba,puset,oda her sey baştan da alınabilir, doğduktan 6 ay sonra da..
bilemedim
Çok güzelmiş.Bayılırım sarı-griye. Ben de erkek diye mavi istemiyorum kesinlikle. Renklerde cinsiyetçiliğe karşıyım:)kafamda deli sorular diyosun yanivalla bu kadar beklemiş ve bu kadar zahmetli bir süreçten geçip bebek sahibi olmuşken herşeye özeniyor insan. Kimbilir belki ikinci kez bile yaşayamicam aynı heyecanı.. o yüzden imkan oldukça herşeyin en iyisi olsun istiyorum. bebk arabasını muhtemelen doğum sonrasına bırakırım ama odasını doğum öncesi hazırlamayı düşünüyorum duvar kağıdı perdesi aksesuarlarıyla elimden geldiğince. bu da düşündüğüm oda takımı :)
Çok güzelmiş.Bayılırım sarı-griye. Ben de erkek diye mavi istemiyorum kesinlikle. Renklerde cinsiyetçiliğe karşıyım:)
Bu yatağın yanındaki çekmeceler kaldırılıp, yatak büyütülebiliyor muymuş? Bir de ben alttan tek kişilik yatak çıkabilen istiyorum. Oda küçük yanında yatmak falan gerekirse.
Belki yaparlar, sormakta fayda var.yaa aslında dediğin gibi altından yatak çıkmalı bulsam benim de işime gelir yoksa ekstra kanape atmak zorunda kalıcam ama ona da yerim yok. bu yatak büyüyebilen yatak. büyümeyeni de var. ama hazır çekmecesi de bol diye büyüyebileninden seçtim. renklerine ben de bayıldım enerji veriyor. ben de kesinlikle mavi pembe renklerine karşıyım.
Yaa ben alabilirim aslinda.. ilk 6 ay icin gecici bir seyler ariyordum tam olur. Ne tesadüf biz de tasinicaz dogumdan sonraBir arkadaşım bu beşiği vermek istiyor. İlginen olursa iletişime geçirebilirim sizi.
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70248535/
Tamam canım, konuşayım sana haber veririm. Yanlız İstanbul da yatak, buraya mı taşınıyorsunuz?Yaa ben alabilirim aslinda.. ilk 6 ay icin gecici bir seyler ariyordum tam olur. Ne tesadüf biz de tasinicaz dogumdan sonraamma kader birligi yaptik kizlar..
kafamda deli sorular diyosun yanivalla bu kadar beklemiş ve bu kadar zahmetli bir süreçten geçip bebek sahibi olmuşken herşeye özeniyor insan. Kimbilir belki ikinci kez bile yaşayamicam aynı heyecanı.. o yüzden imkan oldukça herşeyin en iyisi olsun istiyorum. bebk arabasını muhtemelen doğum sonrasına bırakırım ama odasını doğum öncesi hazırlamayı düşünüyorum duvar kağıdı perdesi aksesuarlarıyla elimden geldiğince. bu da düşündüğüm oda takımı :)
Çok güzelmiş.Bayılırım sarı-griye. Ben de erkek diye mavi istemiyorum kesinlikle. Renklerde cinsiyetçiliğe karşıyım:)
Bu yatağın yanındaki çekmeceler kaldırılıp, yatak büyütülebiliyor muymuş? Bir de ben alttan tek kişilik yatak çıkabilen istiyorum. Oda küçük yanında yatmak falan gerekirse.
Kızlar bizde cumartesi kadıköy'den bebeğe taşınıyoruz. Evi hemen hemen toparladik işte kullandığımız birkaç birşey ve mutfak kaldı. Kadıköy'de evler çok eski olduğundan evde rutubet oluyor. Bebeğimi güzel bir ortamda büyütmek istiyorum. Oda konusunda çok erken ya kıyamam ona tek bırakamam. Biraz büyüsün anne desin tamam kendine ait odasi olmalı artık derim. Bebek Arabası (Kraft), yürüteci ve beşiği bize hediye geldi. Bir bakmanizi tavsiye ederim. Yatağı yastıği yorgani anacim sağolsun yapmış 4-5 yaşına kadar götürür oğlumu. Bir tek elbiseleri kaldı onu da 7aylik olunca inşallah alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?