Basta bende oda yapmayi dusundum cunku 5 yildir cocuk odamiz bos bir vaziyette sahibini bekliyodu cok sukur geliyolarbende şuan da asansörüz evdeyim taşınmayı düşünüyorum orası ayrı bir durum da.. chicco da varmış o da çok ağır diyorlar.. bağlama aparatı olan o da pahalı geldi internetten bakmıştım..ne zormuş yahu.. ben zaten kararsız bir insanım böyle oluncada kafa iyice karışıyor :)) o da yaptırıyorum mesela büyüyen karyolalı şimdide diyorlar ilk 6 ay annenin yanında olmalarında fayda var şimdi iki tanede sepet almalıyım sonra bebek mağazası açarım herhalde sahibinden az kullanılmış bebek malzemelri diye :)))
Canim bende ayni durumdayim faha erken ama baktim genede ve ikiz bebek arabasndan vazgectim marka olarak henuz karar vermedm ama tek tek almak daha mantikli geliyo banaarkdaşlar ikiz bebeklerde bebek arabası konusunda bende çok kararsızım ikiz arabalarından mı almak yoksa tek tek mı almak mantıklı karar veremıyorum zaten ıkız bebekle tek basına dısarı çıkmak hayal gıbı gelıyo ıllakı yanında bırı olmalı yoksa zor yani arastıran bilen marka öneren varsa cok yardımcı olmuş olur..
2.si pusetli fiyatiysa supermis iki tane alcamiz icin uygun bisey almam gerekiyor tek olsaydi kiyardim paraya alirdim en pahalisini ama ikiz olunca mecbur irta biseyler alicaz..2. mantıklı fiyat olarakta uygunmuş puseti de var ayrıca
demin bi tanıdıkla görüştüm, onun kızı da ikiz doğum yapmış 7 aylıkken, bostancı cantral hospital var orayı biliyordum zaten, fatmanur hanım varmış onu tavsiye etti çok iyi takip ediyor dedi, doğum sezeryan 2050+270 tahliller+200 ikiz farkı,Canm vala bnde biraz uygun olmasını isterim tabi riskli olunca öyle herkes gibi ayda 1 cagirmiyorlar en fazla 2 haftada 1 cagiriyorlar bu da ücret demek tabi doğum ücretleri de ekstra oluyor dediğin gibi bakalim alah yardimcimiz olsun inşallah
Güle güle giysin, pıtır pıtır doldursun altını:)
Ay o pandalıda benim de gözüm vardı. Ben de alayım ya canım çekti:)
Basta bende oda yapmayi dusundum cunku 5 yildir cocuk odamiz bos bir vaziyette sahibini bekliyodu cok sukur geliyolarama hem okudugm uzmankarn tavsiyesi hemde icim ayri yatirmaya el vermediginden en 1 1.5 sene kendim odamda yatirmaya karar verdim. Oyuzden oda yapmiyorm simdi acele etmicem yer musaitse bence yaninizda yatmalrinda fayda var en az 1 sene...
Ben ikiz arabası baston denen tip alıcam 1 yıl çalışmicam en azından 4.ayda falan onları alıp sahilde yürüyebilirim ya da evime yakın parklarda oturup gezerim zaten kışı yok buranın pek..eşim yoğun çalışıyo tek basıma 2 puset süremem bence mantıklı ..arkdaşlar ikiz bebeklerde bebek arabası konusunda bende çok kararsızım ikiz arabalarından mı almak yoksa tek tek mı almak mantıklı karar veremıyorum zaten ıkız bebekle tek basına dısarı çıkmak hayal gıbı gelıyo ıllakı yanında bırı olmalı yoksa zor yani arastıran bilen marka öneren varsa cok yardımcı olmuş olur..
Ben 2 oyun parkı alıcam yatak odam geniş..gömme dolap var normal dolabım hariç yani yetiyo..3yıl yatsınlar oyun parkında..cinsiyet farklıysa ayrı 2 oda yapıcam ilerde zaten..bu arada bebek odası baktınız mı? new joy diye bir markanın ürünlerini çok beğendim. muhtemelen ordan alıcaz ama birkaç ay daha beklicez tabi. ama çok da ağırlaşmadan almak istiyrum. daha bunun mobilya kokusunun çıkması, kılık kıyafetin yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi var...
evet sanırım arabayı doğum sonrasına bırakıcam. taşınma olayı bizde de olucak sanırım, ev küçük ama muhtemelen çocuk 1 yaşına gelmeden önce taşınamayız. artık oda yapsam da yeni eve taşırız napalım. zaten aradığım odayı buldum. illa ki dolap molap lazım olucak.. almışken takım alıyım diyorum
Evet tek dezavantajı 2 kilo kadar ağır olması.2. mantıklı fiyat olarakta uygunmuş puseti de var ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?