- 23 Mart 2015
- 73
- 41
- 13
- 33
valla canım öyle bi yere tıklamadımmerhaba, tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldın?
yeni evli diyince merak ettim
birimizin gebelik günlüğünün altında imza alanına eklemek için tıklayın denen kısma tıkladın değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım öyle bi yere tıklamadımmerhaba, tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldın?
yeni evli diyince merak ettim
birimizin gebelik günlüğünün altında imza alanına eklemek için tıklayın denen kısma tıkladın değil mi?
valla canım öyle bi yere tıklamadımhayır canım tüp bebek değil doğal yollarla ve beklenmedık bı anda hammile kaldım büyük bi süpriz oldu . bulursam oraya da tıklayacağım inş :)
teşekkür ederim canım inş hepimize sağlıkla nasip olur .. evet başardım :)hayırlısı olsuni sağlıkla al inşallah kucagına..
takvim işi olmuş bu arada![]()
Hoşgeldin:)teşekkür ederim canım inş hepimize sağlıkla nasip olur .. evet başardım :)
gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :)asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun .
opera masallah kuzucuk buyuyor :) @sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) @gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)
hoşbuldukkkk :) kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki kızlar iyi ki üye olmuşum şuan çok mutluyum teşekkür ederim :)
doğumu nerede yapacaksın?
aynı gün aynı hastane denk geliyormuş![]()
Karinda kasilma canim.. genelde alt tarafta oluyor..kramp derken karında kasılmayı mı kastetiyorsun yoksa bacağa giren kramp mı?
AAaa çok sevindim hadi gözğn aydın canmGünaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
Geçmiş olsun cnm . Tek şikayetim idrarda yanma mıydı yoksa başka şikayetim varmıydı? 50 nin altı erkek oluyormuş :) benim 129 beta hcg kızım olacak inşallah :)gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :)asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun .
opera masallah kuzucuk buyuyor :) @sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) @gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)
Gözün aydın cnm inşallah dr da kist yok olmuş diyecek içini ferah tut.Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..