• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

merhaba, tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldın?
yeni evli diyince merak ettim :KK66:
birimizin gebelik günlüğünün altında imza alanına eklemek için tıklayın denen kısma tıkladın değil mi?
valla canım öyle bi yere tıklamadım :D hayır canım tüp bebek değil doğal yollarla ve beklenmedık bı anda hammile kaldım büyük bi süpriz oldu . bulursam oraya da tıklayacağım inş :)

valla canım öyle bi yere tıklamadım :KK70: hayır canım tüp bebek değil doğal yollarla ve beklenmedık bı anda hammile kaldım büyük bi süpriz oldu . bulursam oraya da tıklayacağım inş :)

hayırlısı olsuni sağlıkla al inşallah kucagına..
takvim işi olmuş bu arada ;)

gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :) asmakilit asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun . opera opera masallah kuzucuk buyuyor :) @sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) @gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)

Canim hcg ye takılma benim 86 idi soylenene göre kiz olmasi gerekiyor ama benim ki erkek :) herseyin yolunda olmasına çok sevindim muucckk

teşekkür ederim. tüp bebek adayları olduguna dıkkat etmedım ama bu da cok hos bence. farklı bı bılgı sahıbı oluyorum ıns hepımıze saglıkla nasıp olur

Ayy bu arada herkese Tünaydin
Sabah ilk iş gittim iskiyi kapattım. Güzel bir Kadıköy yürüyüşü yaptım evime geldim. Birazdan anacim ve kiz kardeşimle cuma pazarını altüst edeceğiz çok keyifli oluyor valla.
Yarın muayeneden gelince taşınıyoruz kızlar artık bebekten yazarım size kocamaaaan öpüyorum hepinizi. Simdiden herkese iyi hafta sonları

Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..

doğumu nerede yapacaksın?
aynı gün aynı hastane denk geliyormuş :p

Canım ben Fulya da senin Dr un sanırım herman bey onunla birlikte muayenesi olan arzu çağdaş a gidiyorum, ( feminen kliniğin adı ):) her gittiğimde herman bey i de görüyorum, Avrupa hastanesinde çalışırken herman bey2 kez gitmiştim, normal kontrollerime ordn tanıyorum:)

Ben gayrettepe florance ı düşünüyorum doğum için, Arzu nereye istersen gelirim dedi, Acıbadem de olabilir Fulya ama nedense sıcak gelmiyor orası, trioid ameliyatımı orda olmuştum, sigortam herşeyi karşıladı utanmadan benden 7 tl varis çorabı parası aldılar:) süpriZli fatura istemediğim için Acıbadem dem uzak duruyorum.

Sen nereyi düşünüyorsun?

Herkese hayirli cumalar, guzel haftasonlari olsun.. Rahatsizlananlara gecmis olsun, sonuclari guzel cikanlara tebrikler, sonuc bekleyenlerede guzel sonuclar insalah.. Tek basima disari cikmayi okadar ozledim ki ama esim birakmiyo simdilik ikiz olunca ekstra tedbir iste... Neyse ki buaralar hava guzelde balkon keyfi yapabiliyorum ;) eminönüne mutlaka gidicem bende onceden gezerken hep gozum kalirdi artik ne gorsem alicam insalah ;)

İstanbulu özledim yahu ankara çok sıkıcı bi şehir hala alışamadım. Burada nerden bebek için güzel şeyler nerede bulurum bilmiyorum ulusta eski bi han vardı çok kalabalıktı mayıs gibi gözüm keserse oraya giderim artık. Ankarada oturan varmı aramızda alışveriş konusunda yardımlaşırdık :)

Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
AAaa çok sevindim hadi gözğn aydın canm

Bu arada ankara hrs hastanesi doğum fiyatlarını öğrendim
Doğum (2 geceye kadar yatış + refakatçi) = 4100 tl
Muayene + tahliller + doğum = 7000 tl
Parayı peşin istiyorlar. Hesapladık eşimle hepsini gittikçe ödesende hemen hemen aynı paraya geliyor. Bi muayene 80 TL zaten. Doğum ücreti bana fazla gibi geldi zaten asıl işi biz yapıyoruz :)

gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :) asmakilit asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun . opera opera masallah kuzucuk buyuyor :) @sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) @gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)
Geçmiş olsun cnm . Tek şikayetim idrarda yanma mıydı yoksa başka şikayetim varmıydı? 50 nin altı erkek oluyormuş :) benim 129 beta hcg kızım olacak inşallah :)

Back
X