• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Herkese hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin bebişlerimize sağlık versin. @şeydaa_ aramıza hoş geldin canm

Hanımlar az önce iç çamaşırı almak için çıktım miniço diye bi mağaza gördüm kızılayda bebekle ilgili herşey var. İnternetten baktığım herşeyi orda gördüm inceledim fiyatları da uygundu. Bi kaç fotoğraf çektim alışveriş için erken ama gezmek çok hoşuma gitti :anneadayı: :KK54:
20150327_133345.webp 20150327_133328.webp 20150327_133154.webp 20150327_133047.webp almayı düşündüğüm otomatik sallanan beşik ama henüz karar vermedim. 20150327_132935.webp mavisi de var park yataklar rahat oluyormuş ama gözüme çok büyük geldi. Bebek arabalarına baktım güzel modeller vardı baby2go nun kullanışlı ve hafifti. Alışverişe çıkacağım günü iple çekiyorum :21:ayy çok güzel şeyler var ama kız bebeklerinki çok tatlı Allahım 2. yi kız nasip eder inşallah :KK46:

Eklentiler

• 20150327_133302.webp
    20150327_133302.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 130
Mayıs ayında bir cumartesi ya da pazar kahvaltı organizasyonu yapalım bence..
ama mekandaki diğer masalar bize nasıl bakarlar bir düşündüm de.. bir masa dolusu gebe :KK70::KK70:

annen yanında olacak üzme kendini ve sakın kimsesizim deme.. annesi olmayanlar ne yapsın :KK43:

haklısın canim allah ne kocami ne annecimi basimda eksik etmesin annem hem anne hem baba bizim icin fazla duygusalim bu gun galiba

merhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.
Merhaba beni de listeye alınmasının tahmini doğum tarihimiz 1 eylül ikiz bebişler biri kesin erkek diğeri de çarşamba günü belli olacak inşallah şuan 16+6 yız hepimizin hamileliği sorunsuz gider inşallah bayıldım bu bloğa çok sıcak bir ortam bende aranızda katılmak istiyorum

S simay72 ben hep istanbul florence a gittim dogumu da orda dusunuyorum. Yeni yapilan guzel bir hastane.
Dunku kontrolde arzu hn lafi gecti, biri izinde vs olursa digeri giriyormus onun dogumuna.
Cok iyi bir doktordur dedi ama ben kadin jinekologa sicak bakmiyorum, erkek dr daha cok guven veriyor.

kızlar yaa biraz özel olacak ama vajinada şişlik yaşayan var mı? ha geçer ha geçer diye bekledim ama geçmedi. normal mi acaba? doğuma kadar sürer mi böyle:KK64:

kızlar yaa biraz özel olacak ama vajinada şişlik yaşayan var mı? ha geçer ha geçer diye bekledim ama geçmedi. normal mi acaba? doğuma kadar sürer mi böyle:KK64:
Merhaba şişlik derken benimde normalden biraz büyüklük hissediyorum ve ara sıra bir baskıyla ağrı hissediyorum normaldir herhalde ben çok önemsememiştim açıkçası şimdi aklıma takıldı

Merhaba şişlik derken benimde normalden biraz büyüklük hissediyorum ve ara sıra bir baskıyla ağrı hissediyorum normaldir herhalde ben çok önemsememiştim açıkçası şimdi aklıma takıldı

otururken de hissedilebilecek şekilde şişlik var ve dokununca daha net hissediliyo. hafif bi uyuşma ve ağrıyla birlikte. bu yüzden ne cinsel ilişkiye cesaret edebiliyorum ne de ağda yapmaya. ilişki sıkıntı değil de ağda işi düşündürüyor.

otururken de hissedilebilecek şekilde şişlik var ve dokununca daha net hissediliyo. hafif bi uyuşma ve ağrıyla birlikte. bu yüzden ne cinsel ilişkiye cesaret edebiliyorum ne de ağda yapmaya. ilişki sıkıntı değil de ağda işi düşündürüyor.
Cnm oturup kalkarkn bnm vajinamin icinde bi sizi we baski oluyor ama bn de iltihap warmis sisiklik hissetmedm bndeki durumu karsilastr diye solemek istedim.

S simay72 ben hep istanbul florence a gittim dogumu da orda dusunuyorum. Yeni yapilan guzel bir hastane.
Dunku kontrolde arzu hn lafi gecti, biri izinde vs olursa digeri giriyormus onun dogumuna.
Cok iyi bir doktordur dedi ama ben kadin jinekologa sicak bakmiyorum, erkek dr daha cok guven veriyor.

Arzu hn . Benim 15 yıllık doktorum, çok iyidir. Çok tatlı dilli, güvenilir, ne zaman arasam döner. bizim ofis eskiden Fulya da idi. Şirketteki kadınların yüzde yetmişinin doğumunu o yaptırmıştır:) İstanbul florance bende bakayım...

O günlere bir gelsek inşallah:)

Arzu hn . Benim 15 yıllık doktorum, çok iyidir. Çok tatlı dilli, güvenilir, ne zaman arasam döner. bizim ofis eskiden Fulya da idi. Şirketteki kadınların yüzde yetmişinin doğumunu o yaptırmıştır:) İstanbul florance bende bakayım...

O günlere bir gelsek inşallah:)

Hastane guzel, fiyatlar da acibademe gore iyi
Herman beyin sigorta anlasmasi yok, 3300 TL aliyor, toplam 7500 TL civarina geliyor dogum. Acibadem de 12 bin civariydi.

kizlar ya arada sag göğsümun altina arada agri giriyor bide bi sislik var sanki nedendirki acep yarin dr sorayım bakim

Iki gün giremedim, maşallah ne muhabbet dönmüş:)
Kizlar doktorda benim hasta kartimi kaybetmisler, benden sonra gelen hastalari aldilar karti bulcaz diye. Benden sonraki 3. Hasta da girince kocam doktorun asistaniyla tartisti, gerildik yani.
Sonra doktorum baska odaya aldi bizi, 20 dk falan muayene etti, ozur diledi.
Neyse bebis icin her sey yolunda dedi, boyu 20 cm, agirlik 278 gr
Cok guzel poz verdi, bgn yarn hareket hissedersiniz artik dedi.
Tetanozu tek doz yeter ama isterseniz 5. Ve 8. Ayda birer doz toplam iki kez yaptirin dedi
Simdi eminonunde kapildim kalabaliga gidiyorum, baby shower ve hastane odasi icin milyarlarca sey var :KK66:

Maşallah kilosu boyu iyi. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
Ben tetanozu Pazartesi günü oldum. Hala kolum ağrıyor. Kullanmadığın koluna yaptır mutlaka.
Öğle Arası kutlamasi :KK70:

Harikasınız:)

sen karsıda oturuyordun değil mi?
valla eminönünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım :KK66:

Fazla yürüyemeyenler için buluşup yemek de yiyebiliriz.

Rabbimin izniyle herşey güzel çıkacak canım inşallah gerçekten insan bebeğini ultrasonda görünce herşeyi unutuyor hayırlısıyla kucağımıza alınca ne yaparız bilmiyorum
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindim. Hep böyle devam eder inşallah.

kartalda oturuyorum ben evet, eminönü buluşması güzel olurdu ama kendime çok güvenemiyorum açıkcası, eşim beni yanlız bırakmaz malum ikiz olunca çabuk yoruluyorum, çok uzun yürüyeşler zaten yasak, artık tın tın gider miyim alışveriş sevdasına bilmiyorum :) bakıcaz artık
Yemek yad a kahvaltı da yapabiliriz ortak bir noktada.

gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :) asmakilit asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun . opera opera masallah kuzucuk buyuyor :) S sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) gypsy84 gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)

Seninle aynı haftada bende de olmuştu. Bir kullanımlık antibiyotik vermişti Güvenç bey. Sanırım çok Yaygın hamilelikte. Bizim bir suçumuz yok canıkom.

Günaydın herkese..hayırlı cumalar..iyi haftasonları..
artık güzel havalar gelsin ve gitmesin :)
İstanbul anneleri olarak buluşmayı bende destekliyorum bi araya gelip yüzüyüze konuşup birşeyler yemek içmek paylaşımda bulunmak iyi olabilir :KK66: opera opera
Evet bulaşalım gerçekten:)

merhaba hanımlar. bende yeni üye, yeni evli , yeni hamişlerdenim. 22 ağustos tahmini doğum tarihim :) 18+6. günüm sabırsızlıkla ve tüm deneyimsizliğimle oğluşumu bekliyorum. bu hafta 3lü tarama testi yaptırdık pazartesi günü sonucu alacağız inş. Bir türlü kişisel bilgilere tahmini dogum tarihimi eklemeyi beceremesemde ben de sizlerleyim :)
Hoşgeldin şanslı anne adayı:) Ne güzel uğraşmadan hemen hamile kalmışsın. Darısı bize ikinciler de olur inşallah.

Ayy bu arada herkese Tünaydin
Sabah ilk iş gittim iskiyi kapattım. Güzel bir Kadıköy yürüyüşü yaptım evime geldim. Birazdan anacim ve kiz kardeşimle cuma pazarını altüst edeceğiz çok keyifli oluyor valla.
Yarın muayeneden gelince taşınıyoruz kızlar artık bebekten yazarım size kocamaaaan öpüyorum hepinizi. Simdiden herkese iyi hafta sonları
Sen bana yakına geliyorsun. Etiler deyim ben de. Havalar düzelinceye arada Bebek e inip yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Takıl sen de bana:) Bu arada kolay gelsin. Taşınma zor iş.

Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
İnşalah Prof Dan da 4.lü gibi güzel sonuç çıkar.

Merhaba beni de listeye alınmasının tahmini doğum tarihimiz 1 eylül ikiz bebişler biri kesin erkek diğeri de çarşamba günü belli olacak inşallah şuan 16+6 yız hepimizin hamileliği sorunsuz gider inşallah bayıldım bu bloğa çok sıcak bir ortam bende aranızda katılmak istiyorum
Ekliyorum birazdan. Hoşgeldin:)

Şişlik üstte mi canım? Ben de içerde pinpon topu varmış gibi hissediyorum. Daha önce doğum yapan bir arkadaşım normal dedi.

merhaba hanımlar. bende yeni üye, yeni evli , yeni hamişlerdenim. 22 ağustos tahmini doğum tarihim :) 18+6. günüm sabırsızlıkla ve tüm deneyimsizliğimle oğluşumu bekliyorum. bu hafta 3lü tarama testi yaptırdık pazartesi günü sonucu alacağız inş. Bir türlü kişisel bilgilere tahmini dogum tarihimi eklemeyi beceremesemde ben de sizlerleyim :)
Seni de listeye ekleyeceğim. Cinsiyet belli mi canım?

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] esilaecrin esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-?[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]22.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] papatyam83 papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gamze33 [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]

[TD]Asel-? [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız gibi:)[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hepimiz biraz jinekolog değil miyiz? :))) Öyleyse bilelim, öğrenelim.:KK58:

Gebelikte Ultrasonda Kullanılan Parametreler

LMP: son adet tarihi

BPD: başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı

HC: kafa çevresi

AC: karın çevresi

FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)

HL: humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )

CRL: (crown rump length)baş-popo mesafesi

AD: karın çapı

EFW: tahmini bebek ağırlığı

EDD: beklenen doğum tarihi

W: Bebeğin kaç haftalık olduğu

Bu da daha detaylı linki.
http://www.benimgunlerim.com/hamilelikte-yapilan-ultrasondaki-terimler-ne-anlama-geliyor/

Son düzenleme:
Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
Gözün aydın canım rabbim her daim mutlu haaberler almanı nasip etsin inşallah kistte yok olup gidecek

Back
X