2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ya ben biooil aldim ama sanki kaşıntı yapti.. hart hurt kasiniyorum
o kaşıntı yağdan değil canım göbek büyüdükçe kaşıntı yapıyor, cilt geriliyor çünkü, ben hergün kullanmıyorum bio oili, hergün düzenli kullanmak böyle krem yağ gibi şeyleri hiç bana göre değil,
alışkanlık edinemiyorum yani, banyodan sonra kullanıyorum genelde,

Tek canim. Bende çok istiyordum ikiz olmasını ama devlette yaptirdigim için 35yas altına birtane koyuyorlar. sağlıklı olsunlarda yeter ki bizim olsunlar :)

Hanımlar sabahtan beri adet ağrısı gibi belim karnım bacaklarımın arası ağrıyor. Adet sancım olduğunda böyle olurdum ;(

kızlar tetanoz aşımı oldum geldim, gece agrı yapıyor dediniz diye sol tarafıma yattıgımdan sağ kolumdan oldum asıyı
şimdiden agrıyor yaaa

bu arada mesajlarınız için tesekkür ederim,teyzenin lafına takılmadım ama bozulmadım dersem de yalan olur

aşı çıkışı hava güzel dolaşayım, dışarı işlerimi halledeyim dedim
eski işyerimden arkadasın eşi sabah doğum yapmış, bebek enfeksiyon kapmış yogun bakıma almışlar
benimle aynı gün transfer olup 8 haftada bebeginin kalbi duran kk'dan arkadasımın dondurulmuş tedavisinde iki embrio koydular, bugün test yapıldı: negatif
veterinere ugradım, kadın kendi yaptıgı doğumu anlattı, doğumda kaburgasını kırmışlar
bi tane hayırlı haber yok yani sabahtan beri

yani ben paratoner moduna devam ediyorum, bir süre inzivaya çekilmeye karar verdim, öpüyorum sizleri..

Aynen canim zkamilde askolsun demiştim ya sana unutuldum mu ben
Ay canim kafa mi kaldi ben de.. Kusura bakma..
opera canimin içi.. tatli paratonerim benim.. benim de arkadasim bugun dogum yapti.. aman bir tatli bebek bi görsen.. Kiz bebesi.. pamuk gibi.. anne de bebeği de 10 numara maşallah.. cok kolay olmuş Doğum.. al sana super haber.. degistirelim havani.. benden bi kahve iç

Canim saglik ocağı bana çok agri yaparsa buz koy demişti yada geçmezse minoset veya Parol iç dedi. Sen yine biraz dayan canım dayanılmaz gibi bir ağrı olursa degerlendirirsin. Diğer konulara gelirsek hiç duyma ben tv de doğum ile ilgili yabancı kanallarda belgeseller goruyorum yada sohbet ortaminda konuşuluyor hemen kapatıyorum uykusuz gece yaşayacaksın keyfini çıkar diyenlere hala sinir oluyorum evladım benim ya gerekirse ac kalim hic gözümde değil. Kısacası bozma canım moralini kulagini kapa bunlara minik bebeğinin tekmeciklerini hissetsen

Gel senle hafta içi Bebek'e inelim. Makyajımızı yapalım, giyinelim. Havamız değişsin:) Gelmek isteyenler de bize katılsın.

Ya ne işiniz var Bebekte.. atlayin ucaga gelin bodruma.. tam hava değişimi olur..
Bana uyar ben gezenti zaten. Mayıs'ta Kuşadası, oradan Denizli, oradan Kaş a geçmeyi düşünüyorum kocayı bırakıp:) Kapı kapı arkadaş gezmesi. Sana da uğrayıveririm.

Ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ya hep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim

Ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum ya hep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim
canım benim bebiş de seninkinden 5 gün küçük ben de hissedemiyorum hala yakınlarda doktora gittin mi canım? sordun mu hiç? benim de 2 gün sonra ayrıntılı var; ama kafamda del sorular...... rabbim sağlık sıhhat versin inş

2 nisanda gittim canim 18+5di.ayrintiliya girdim ozamn erken diye doktora sormadim.bugun 20+2 oldu hala hissedemiyorum her gecen gun tedirgin oluyorum.bir daha kontrol ay sonunda daha cok var.bu zamana kadar bu haftalarda herkes bi sekilde hissetti sanki.senin bebis kiz mi erkek mi belli mi

o da belli değil canım. en son 16+3 de gittik göstermemişti. şimdi 19+5 olacağız ayrıntılıda orda görürüz inş. sağlıklı olsunlar da. seninkinin cinsiyeti ne?

o da belli değil canım. en son 16+3 de gittik göstermemişti. şimdi 19+5 olacağız ayrıntılıda orda görürüz inş. sağlıklı olsunlar da. seninkinin cinsiyeti ne?
Benimkinin cinsiyeti kız.kizlar daha gec hareket eder diyolar bekliyoruz bakalim.ayrintilida seninkininde cinsiyeti belli olur canim.doktora sorarsan hareket durumunu yazarsan buraya sevinirim canim.insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Canim yoga kursunda biriyle tanistim, erkek bebek bekliyor ve 21. Haftada hissetmis.
boy kilon nasil? O arkadas hafif topluydu. Zayif arkadaslar daha erken hisediyor.
yemek, tatli yiyip yataga uzaninca en net hissedliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…