o kaşıntı yağdan değil canım göbek büyüdükçe kaşıntı yapıyor, cilt geriliyor çünkü, ben hergün kullanmıyorum bio oili, hergün düzenli kullanmak böyle krem yağ gibi şeyleri hiç bana göre değil,Ya ben biooil aldim ama sanki kaşıntı yapti.. hart hurt kasiniyorum
sağ
sağol canm, senin tek mi ikiz miydi, ikiz olunca son aya bırakmamakta fayda var ne zaman gelcekleri belli olmuyor,
ben ev tutucam mayısta kısmetse o yüzden dolabını falan şimdi alamıyorum , beşikleri falan kıyafetlerin çoğu var zaten, ama yine de eksik çok yavaş yavaş artık
Devlette nerde yaptirdin canim?? Ben de zeynep kamil de yaptirdim..Tek canim. Bende çok istiyordum ikiz olmasını ama devlette yaptirdigim için 35yas altına birtane koyuyorlar. sağlıklı olsunlarda yeter ki bizim olsunlar :)
Devlette nerde yaptirdin canim?? Ben de zeynep kamil de yaptirdim..
Ay canim kafa mi kaldi ben de.. Kusura bakma..Aynen canim zkamilde askolsun demiştim ya sana unutuldum mu ben
kızlar tetanoz aşımı oldum geldim, gece agrı yapıyor dediniz diye sol tarafıma yattıgımdan sağ kolumdan oldum asıyı
şimdiden agrıyor yaaa
bu arada mesajlarınız için tesekkür ederim,teyzenin lafına takılmadım ama bozulmadım dersem de yalan olur
aşı çıkışı hava güzel dolaşayım, dışarı işlerimi halledeyim dedim
eski işyerimden arkadasın eşi sabah doğum yapmış, bebek enfeksiyon kapmış yogun bakıma almışlar
benimle aynı gün transfer olup 8 haftada bebeginin kalbi duran kk'dan arkadasımın dondurulmuş tedavisinde iki embrio koydular, bugün test yapıldı: negatif
veterinere ugradım, kadın kendi yaptıgı doğumu anlattı, doğumda kaburgasını kırmışlar
bi tane hayırlı haber yok yani sabahtan beri
yani ben paratoner moduna devam ediyorum, bir süre inzivaya çekilmeye karar verdim, öpüyorum sizleri..
19+1 canim .Aynen canım benimki de geçen Gömlek giydiğimde daha belliydi. Sen kaçıncı haftadasın canım?
Gel senle hafta içi Bebek'e inelim. Makyajımızı yapalım, giyinelim. Havamız değişsin:) Gelmek isteyenler de bize katılsın.kızlar tetanoz aşımı oldum geldim, gece agrı yapıyor dediniz diye sol tarafıma yattıgımdan sağ kolumdan oldum asıyı
şimdiden agrıyor yaaa
bu arada mesajlarınız için tesekkür ederim,teyzenin lafına takılmadım ama bozulmadım dersem de yalan olur
aşı çıkışı hava güzel dolaşayım, dışarı işlerimi halledeyim dedim
eski işyerimden arkadasın eşi sabah doğum yapmış, bebek enfeksiyon kapmış yogun bakıma almışlar
benimle aynı gün transfer olup 8 haftada bebeginin kalbi duran kk'dan arkadasımın dondurulmuş tedavisinde iki embrio koydular, bugün test yapıldı: negatif
veterinere ugradım, kadın kendi yaptıgı doğumu anlattı, doğumda kaburgasını kırmışlar
bi tane hayırlı haber yok yani sabahtan beri
yani ben paratoner moduna devam ediyorum, bir süre inzivaya çekilmeye karar verdim, öpüyorum sizleri..
Ya ne işiniz var Bebekte.. atlayin ucaga gelin bodruma..Gel senle hafta içi Bebek'e inelim. Makyajımızı yapalım, giyinelim. Havamız değişsin:) Gelmek isteyenler de bize katılsın.
Gel senle hafta içi Bebek'e inelim. Makyajımızı yapalım, giyinelim. Havamız değişsin:) Gelmek isteyenler de bize katılsın.
Ya ne işiniz var Bebekte.. atlayin ucaga gelin bodruma..tam hava değişimi olur..
Bana uyar ben gezenti zaten. Mayıs'ta Kuşadası, oradan Denizli, oradan Kaş a geçmeyi düşünüyorum kocayı bırakıp:) Kapı kapı arkadaş gezmesi. Sana da uğrayıveririm.Ya ne işiniz var Bebekte.. atlayin ucaga gelin bodruma..tam hava değişimi olur..
canım benim bebiş de seninkinden 5 gün küçük ben de hissedemiyorum halaBen hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum yahep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim
2 nisanda gittim canim 18+5di.ayrintiliya girdim ozamn erken diye doktora sormadim.bugun 20+2 oldu hala hissedemiyorum her gecen gun tedirgin oluyorum.bir daha kontrol ay sonunda daha cok var.bu zamana kadar bu haftalarda herkes bi sekilde hissetti sanki.senin bebis kiz mi erkek mi belli micanım benim bebiş de seninkinden 5 gün küçük ben de hissedemiyorum halayakınlarda doktora gittin mi canım? sordun mu hiç? benim de 2 gün sonra ayrıntılı var; ama kafamda del sorular...... rabbim sağlık sıhhat versin inş
Ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum yahep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim
o da belli değil canım. en son 16+3 de gittik göstermemişti. şimdi 19+5 olacağız ayrıntılıda orda görürüz inş. sağlıklı olsunlar da. seninkinin cinsiyeti ne?2 nisanda gittim canim 18+5di.ayrintiliya girdim ozamn erken diye doktora sormadim.bugun 20+2 oldu hala hissedemiyorum her gecen gun tedirgin oluyorum.bir daha kontrol ay sonunda daha cok var.bu zamana kadar bu haftalarda herkes bi sekilde hissetti sanki.senin bebis kiz mi erkek mi belli mi
Benimkinin cinsiyeti kız.kizlar daha gec hareket eder diyolar bekliyoruz bakalim.ayrintilida seninkininde cinsiyeti belli olur canim.doktora sorarsan hareket durumunu yazarsan buraya sevinirim canim.insallah guzel haberlerini bekliyoruzo da belli değil canım. en son 16+3 de gittik göstermemişti. şimdi 19+5 olacağız ayrıntılıda orda görürüz inş. sağlıklı olsunlar da. seninkinin cinsiyeti ne?
Ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum yahep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?