Benimkinin cinsiyeti kız.kizlar daha gec hareket eder diyolar bekliyoruz bakalim.ayrintilida seninkininde cinsiyeti belli olur canim.doktora sorarsan hareket durumunu yazarsan buraya sevinirim canim.insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Canim bence hisswdiyorsun da tam anlayamiyorsundur. Ben bazen cok gazim oldugunda gaz mi dolaniyo oglan mi anlayamayabiliyorum..
Insallah oyledir canim ya elim karnimda dolasiyorum hic tık yok gibi geliyo.aksamlari operanin dedigi gibi tatli yiyip bide o sekilde denicem bakalimCanim bence hisswdiyorsun da tam anlayamiyorsundur. Ben bazen cok gazim oldugunda gaz mi dolaniyo oglan mi anlayamayabiliyorum..
Gunaydin kizlaarr...
marpesa dr kontrolune daha varsa saglik ocagina git, stateskopla dinleyebilirler kalp atisini.
Icin rahat etsin diye soyluyorum.
Çok güzelmiş ... Bakalım biz neler yaşayıp öğreneceğizFace de okudun cok hosuma gitti..burdan da paylasayim dedim
Günaydın ve iyi haftalar kızlar..
Dün bir komşu teyze bana, hamilelik seni ne kadar bozdu, yüzün falan cok kötü oldu. kız bebek böyle yapar derler, seninki erkekmiş ama nasıl bu kadar kötü yaptı seni anlamadım dedi. Çok iyi moral verdiniz falan diyip kapattım konuyu ama canım da sıkıldı yani.
Sonra kocamla cevahir AVM'de bir kavga ettik, o kadar cok ağlayıp bagırdım ki, hem içimi boşalttım hem rezil olduk. Aylardan sonra ilk kez agladım.
Gece de kabuslarla gecti haliyle.
Az sonra tetanoz aşısı olmaya gidicem. Benden haberler bu kadar
Face de okudun cok hosuma gitti..burdan da paylasayim dedim
Ben hala bebegimin hareketlerini hissedemiyorum yahep tedirginim.benim haftalarda hala hissedemeyen yoktu sanirim
Doktorum banada bebeğin hareketlerini 23. Haftalarda rahat hissdersin ama sen zayıfsın 20. Haftada hissedersin demişti. Bende geçen hafta hissetmeye başlamıştım.canım benim bebiş de seninkinden 5 gün küçük ben de hissedemiyorum halayakınlarda doktora gittin mi canım? sordun mu hiç? benim de 2 gün sonra ayrıntılı var; ama kafamda del sorular...... rabbim sağlık sıhhat versin inş
saolasın canım cevabın için.bende zayıfım hadi işalah bu aralar hissedeyim bendeDoktorum banada bebeğin hareketlerini 23. Haftalarda rahat hissdersin ama sen zayıfsın 20. Haftada hissedersin demişti. Bende geçen hafta hissetmeye başlamıştım.
Yarım saat falan sürüyor canım.Kızlar ayrıntılı USG kaç dk sürüyor.
Az kalmış kontrolüne inşallah güzel haberler verirsin.Benim bebiş kız.erkekler daha hareketli olur diyolar genelde.Yemeklerden sonra tatlı yicem bende bide öyle deniyelim bakalımGece yatmadan meyve yiyorum uzanınca 1 dk kadar kımıldadığını hissediyorum ama gazım çok olduğu için her gece olmuyor tabi şimdilik sadece gece uzanınca inşallah bi kaç haftaya daha çok olur eşim sorup duruyor nasıl bişey diye tarifi zor. Ama kendini üzme benim bebek erkek doktorum ne zaman USG de görse bu çok hareketli yerinde durmuyoki ölçüm yapayım diyordu. Haftaya hem kontrolün var hem de detaylı USG te giricem. İnşallah iyidir.
Arkadaslarla iznimiz var ailelerimizin yanina gidicektik ucaga bible in binmenin sakincasi var mi diye doktorada sorduk yok dedi internetten de baktim zarari yok diyor biletlerimizi aldik gidis donus AMA burdan arkadaslar gitmemimizi hayretle karsiladilar zor olan bir bebek nasil riske atarmisim falan beni vazgecirdiler resmen aklima gicik girdi.. Sizce bir sakincasi olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?