Oh oh cok şükür.. Gözün aydin canim benim.. cok sevindim..
kizlar ben de bu modeli battaniye yapmayi düşünüyorum. Ne dersiniz??
Oh maşallah güzel sonuçlar veriyoruz artık birbirimize çok şükür canm.kuzucuk büyümüş te tosuncuk olmuş vala yerim ben onu
Canım benim nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbime gözün aydın tatlım
çok sevindim..gözün aydın. .artik darısı başıma.Kızlar detaylı bitti çok şükür
Kist küçülüyor
28cm 460gr olmuş maşallah 21+5 günlük
Alışverişe gidiyoruz hızlı oldu biraz öpüyorum hepinizi
Aynen canim benimde aman aman daha meydanda bisey yok bilmeyen anlamaz yani.yandan bakinca iste belli biraz :) bide malum daha soguk hava kisliklardanda belli olmuyor ama gomlek falan giyince cikiyor.Ben de bugün 20. Haftama girdim, çok şükür ben de hiç bulantı vs. Yaşamadım. Ben de ultrasona girince Anlıyorum hamile olduğumu. Karnım da çok şişmedi daha. Senin nasıl canım?
Kızlar detaylı bitti çok şükür
Kist küçülüyor
Aynen canım benimki de geçen Gömlek giydiğimde daha belliydi. Sen kaçıncı haftadasın canım?Aynen canim benimde aman aman daha meydanda bisey yok bilmeyen anlamaz yani.yandan bakinca iste belli biraz :) bide malum daha soguk hava kisliklardanda belli olmuyor ama gomlek falan giyince cikiyor.
çok sevindim..gözün aydın. .artik darısı başıma.
Sorma operacim aynen bugün yine 3.cude tamamladık teşekkür ederim. Darısı başına inşallahaman masallah, sukur atlattin ayrintili usg gerginligini
hazırlıksız yakalanma korkusundan 7.ayda çanta mi hazirlamistim oglumda2 gun once ruyamda hastaneye doguma gidiyormuusm ama hastane cikis setini daha almamisim.. son haftalarda alirim her seyi diyordum bak bir suru seyi atlamisim diye cok uzuldum.tabi ruya hepsi..
bugun hemen gidip bebek icin hastane cikis seti aldim
32. Haftadsn itibaren kapida bir canta hazir bulunmali bence, mazallah erken dogum falan olur, hazirliksiz yakalanmayalim
hazırlıksız yakalanma korkusundan 7.ayda çanta mi hazirlamistim oglumdasonra ne mi oldu. .içindekileri tekrar tekrar utulemek zorunda kaldim..gerçi o minnicik şeyleri ütülemesi pek zevvkli ama..
Insan canta hazir olunca kendini emniyette hissediyor tabi. Bakalim bizim sipalar ne vakit gelecek. Ayyy dusundum de doguma girenler cikanlar.. ilk gunden beri burada her adimi paylasiyoruz, saglikli ve mutlu dogum haberlerimizi de paylasiriz insallah
bide sezeryanima girecek olan anestezi uzmanı yla 1 hafta oncesinde görüşmeye gittim..bi takım sorular soruyolar..ve bana kiz mi erkek mi dedi sonunda erkek dedim..tamam o zaman erken gelmez dedi emin bi şekilde. .artik tecrübelerinden mi halk inanisindan mi bilmem..
Günaydın,
Havalar güzelleştikçe iş yoğunluğumuz artıyor, yine güzel bir pazar 10 kişilik kahvaltımız hazır, sevgilime uyuma izni verdim müşterileri ben bekliyorum:) onlar gidince doğru sahile deniz görmem deniz duymam deniz koklamam lazım. Burnumun dibindeki deniz kıyısına bazen günlerce inmiyoruz, çok kızıyorum kendime.
Ayrıca kendime not istanbula inince Boğaz'da bir kahve içmem şart bugün aşerdim resmen, tabi Boğaz'da resim paylaşanların suçu hep bunlar:)
Bu arada bu hafta ilk kez kendimi ağır hantal ve hasta gibi hissetmedim, sanki kuş gibiyim , ne güZel hep böyle gitsin..
Hepinize mutlu pazarlar:)
Günaydın,
Havalar güzelleştikçe iş yoğunluğumuz artıyor, yine güzel bir pazar 10 kişilik kahvaltımız hazır, sevgilime uyuma izni verdim müşterileri ben bekliyorum:) onlar gidince doğru sahile deniz görmem deniz duymam deniz koklamam lazım. Burnumun dibindeki deniz kıyısına bazen günlerce inmiyoruz, çok kızıyorum kendime.
Ayrıca kendime not istanbula inince Boğaz'da bir kahve içmem şart bugün aşerdim resmen, tabi Boğaz'da resim paylaşanların suçu hep bunlar:)
Bu arada bu hafta ilk kez kendimi ağır hantal ve hasta gibi hissetmedim, sanki kuş gibiyim , ne güZel hep böyle gitsin..
Hepinize mutlu pazarlar:)
Oh şahane gözün aydın canım.Kızlar detaylı bitti çok şükür
Kist küçülüyor
Oh şahane gözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?