4kilo aldım ama 3 ay doğru düzgün bi şey yemedim mide bulantısı yasayanlar yoğunsa tabi az alıyor galiba ,şimdi normal yiyorum 2aydır ama tatlı fazla yemiyorum bence sonradan iyice şişicez dikkat etmeliyiz ağırlaşmak kötü olur bizler için..pirinç ekmek tatlı vb uzak durmak lazım..
aynen öyle çok yemiyorum zaten çalışıyorum.. metrobüs le gidip geliyorum işe..normal insanlar gibi yiyorum ..aynen öyle yeter ki bebişlerim sağlıklı olsun valla kilo hiç problem değil.. :) bende göbek aldı başını gidiyor :))ay bi an korktum en kötü örnek ben miyim diye ama senin yazının görünce bi ohh çektim :)
58 le başladım şuan 71 falanım, kafadan 13 kilo yani :)
olsun sağlık olsun hiç önemli değil :)
gucci85 86umut86 kankalarim benim beeee.... hahahahah.. arkadan bakinca veya masada otururken hamile olduğum anlasilmiyor. Yüzümde kollarda bacaklarda bi sey yok.. ama gobek maşallah, 9. Haftamda belliydi hamile oldugum simdi sanirsin yarin dogurcam.. fuze gibi sivrildi gidiyo bakalim.. ama pek hevesliydim karnimi cikara cikara gezmeye, hic sikayetci degilim. Benim kilo almam diyabetten de olabilir sanirim.. seker yuklemesini ihmal etmeyin bence.. 50 gr seker bir kutu gazozda da var.. bi seycik olmaz evelallah.. yapilmazsa daha riskli bence..
Kocamanlar klübü
Ikiz olunca zaten yemesen bile oturdugun yerden kilo aliyorsun, dogru mantik midir bilmiyorum ama zaten erken dogum olacagi icin birazda yemeye calisiyorumki onlarda iyi beslensin kilo alsinlar diyeaynen öyle çok yemiyorum zaten çalışıyorum.. metrobüs le gidip geliyorum işe..normal insanlar gibi yiyorum ..aynen öyle yeter ki bebişlerim sağlıklı olsun valla kilo hiç problem değil.. :) bende göbek aldı başını gidiyor :))
aynen aynen ilk 3 ay saklayamadık yani hamile olduğumuzu :) amaann boşverin göbeğimizi gere gere gezelim tadını çıkaralım,gucci85 86umut86 kankalarim benim beeee.... hahahahah.. arkadan bakinca veya masada otururken hamile olduğum anlasilmiyor. Yüzümde kollarda bacaklarda bi sey yok.. ama gobek maşallah, 9. Haftamda belliydi hamile oldugum simdi sanirsin yarin dogurcam.. fuze gibi sivrildi gidiyo bakalim.. ama pek hevesliydim karnimi cikara cikara gezmeye, hic sikayetci degilim. Benim kilo almam diyabetten de olabilir sanirim.. seker yuklemesini ihmal etmeyin bence.. 50 gr seker bir kutu gazozda da var.. bi seycik olmaz evelallah.. yapilmazsa daha riskli bence..
Ikiz olunca zaten yemesen bile oturdugun yerden kilo aliyorsun, dogru mantik midir bilmiyorum ama zaten erken dogum olacagi icin birazda yemeye calisiyorumki onlarda iyi beslensin kilo alsinlar diye
Günaydın kızlar,
1 haftada 3 kilo almışım. Toplam 7 kilo şuan. Şoktayım. Biraz börek, dondurma çekmişti geçen hafta. Abartmışım galiba. Bu kadar alınır mı bir haftada yahu:) Dünden beri dikkat ediyorum.
Bende de oldu o.. hahaha egitime gittim 5 yildizli otele.. acik bufe bana yaradi..Bir haftada 3 kilo muuuuuuu
Bir yanlışlık vardır o işte.. 5 ayda 4 kilo bir haftada 3 kilo...
kıyafetlerinle mı tartıldın? tartın mı bozuldu?
Günaydın kızlar,
1 haftada 3 kilo almışım. Toplam 7 kilo şuan. Şoktayım. Biraz börek, dondurma çekmişti geçen hafta. Abartmışım galiba. Bu kadar alınır mı bir haftada yahu:) Dünden beri dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?