herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Ah canım, ne çok şey üst üste gelmiş. Başınız sağolsun. Kalanlara sabır dilerim. Hastalarınıza acil şifalar olsun.herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Hay Allah.. cok üzüldüm canim.. dilerim hastalarınız tez zaman da sifa bulur.. dikkat et kendine.. Rabbim yar ve yardimcin olsun..herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Ben yaşadım canım , epey yoğun bir kanama ile öğrendim hatta ama şimdi iyiyim . Bebek Büyüdükçe yukarı çıktı plasenta , bi sorun kalmadı. Benim 13. Haftada oldu 20. Haftada düzeldi yani yukarı çıktı . Genellikle Kısmen olan plasenta previalar yukarı çıkıyormuş inşallah senin de öyle olur , sağlıkla kucağına alırsın :)Merhaba güzel anne adayları,5 gun önce doktor kontrolum vardi,plasentanin kısmen rahim ağzini kapattigini ögrendim,böyle bir durum yasatan var mi,düzelir mi peki,cok korkuyorum
Öncelikle başınız Sağolsun . Rabbim geride kalanlara sabır versin . Benim de babam yoğun bakımda 15 gündür ,beyin kanaması geçirdi , inşallah sağlıkla ayağa kalkacaklar . İnşirah Suresi okuyorum bol bol , ablana da okuyacağım . Yeğenini sevecek birlikte büyüteceksiniz inşallah , acil şifalar diliyorum .herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
hepsi ardarda gelmiş Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.Ablanda inşallah iyi olucaktır.herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
canim çok geçmiş olsun..ayrica başınız sağolsun. .Allah sabir versin,Daha beterinden saklasin...herkese iyi akşamlar arkadaşlar çarşamba gününden beri çok kötü günler geçirdim görümcemin kocası felç geçirdi amcamın oğlu vefat etti ve bu gün Ankaraya gidip geldik ablama salı günü kalp nakli olana kadar yapay kalp takılacak iki gündür kan arıyorduk rabbime şükürler olsun bugün hepsi bulundu sizlerden dua istiyorum allahın izniyle ameliyatı güzel geçsin rabbim onu evlatlarına bağışlasın hepinizden allah razı olsun rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Allah babanada acil şifalar versin inşallah.Kısa sürede atlatacaktır inşallah.Öncelikle başınız Sağolsun . Rabbim geride kalanlara sabır versin . Benim de babam yoğun bakımda 15 gündür ,beyin kanaması geçirdi , inşallah sağlıkla ayağa kalkacaklar . İnşirah Suresi okuyorum bol bol , ablana da okuyacağım . Yeğenini sevecek birlikte büyüteceksiniz inşallah , acil şifalar diliyorum .
Endiselenme canim. Bi yalan yanlis birsey soylemeyelim. Bakalim perinatolog ne diyecek. Ne zaman goruneceksin?Kızlar zkamile kontrole geldim bebeğimin suyu azmis peritonolojiye yönlendirdi ya çok korkuyorumkist kayboldu ama bu çıktı çok üzülüyorum lütfen bilen bir şey yazsın
Endiselenme canim. Bi yalan yanlis birsey soylemeyelim. Bakalim perinatolog ne diyecek. Ne zaman goruneceksin?
güzel haberlerini bekliyoruz.İşalah korkulacak birşey çıkmayacaktır.panik yapma sakin ol canımCanim şuanda ozel doktoruma geldim bekliyorum bakalım o nediyecek dua et lulindacim
Sağol canım yürek işte neyapimgüzel haberlerini bekliyoruz.İşalah korkulacak birşey çıkmayacaktır.panik yapma sakin ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?