2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Allah kolaylık versin.stres yapma hemencik geçsin inşallah

günaydın canım,artık çok şükür hissediyorum bebeğimi.genelde akşamları yemekten sonra uzanıp dinlenirkenhareketleniyor.yemekten sonra tatlı bişey yiyo oluyorum genelde :) sabahlarıda bazen hissediyorum ama genelde geceleri hissediyorum

Şu yan yatma olayinda bende ayniyim yaa saga yatiyorum biri kipirdaniyo sola yatiyorm oteki kipirdaniyo sirt ustu zaten yatmiyorum ee ben yatmayayim ozamn

Sagolun kizlar desteginiz icin. Doktorda aclik kani verebilmek icin tam 1 saat bekledim, h1ab1 mi ne bakilacakmis, onu yazsin da kan verebileyim diye. Basim agridi acliktan..
sonrasinda 100luk istemedi, kahvaltidan ogle yemeginden ve aksam yemeginden ikiser saat sonra kan vericem.
belki toklukta sorun yoktur tatliya alisik olmadiginiz icin glikoz agir gelmistir dedi. Ben tatliya duskunumdur ama bilemedim iste.

O h1li olan test belli bir zaman dilimi icin ortalama seker seviyesini veriyor. Kuzenim de yaptir demisti bana ama elim degmedi zaten alet alim canim sıkıldıkça olcuyorum.. hadi bakalim gecmis olsun.. ogunlerini diyete gore yap da bari, tokluk da normal ciksin..

kızlar geldim eve ama sründüm resmen..
açlık kanım çıkmış :80, gecen sefer de 77 idi zaten.
o hba1c 4-6 arası olmalıymış, 4,6 çıkmış, o da iyi
şimdi tokluklara bakcaz işte
elimin üstünden aldılar kanı, damar kalmadı artık yaa

inşallah tokluklar normal cıkar da diyetle çözeriz bu işi.

[/QUOTE]
Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?

Canimmbebek arabasini ne marka aldiniz acaba.

Kizlar bisey sorucam hurma yiyomusunuz? Ben gunde 3- 4 tane yiyorum daha com yemek istiyorum ama cok faydali ve sifali oldugu icin ama acaba fazlasida zarar olur diye az yiyorum sizi merak ettim yiyomusunuz
Canim hurmayi peygamber efendimi tek sayilarla tuketmeyi tavsiye etmis.1-3-5-7 gibi saglik acisindan aciklamasi ise seker dengesinitek sayiyla yenilsiginde sagliyormus.

Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?[/QUOTE]

ben de aynı soruya takılmıştım, satıcılar yönlendiriyormuş zaten.
eminönüne gidicem ben havuzlu han'a, oradakiler ne lazımsa bilgilendiriyorlarmış.

Canım geriye dönü 3 aylık şekerin çok güzel çıkmış maşallah ben şeker hastasıyı hamilelikle birlikte insülin kullanıyorum ilk 3 ayda benim 5 çıkmıştı geçen hafta 6 çıktı dr normal dedi 6 aydan sonra yükselir dedi dikkat ediyorum yoğurt v az yağlı süt tüketiyorum sebze çok yiyorum erik çok işe yarıyor akşamlarıda çubuk tarçını ikiye üçe bölüp limonla birlikte çayıma atıyorum tatlı yiyeceksemde sade maden suyuyla yiyorum allaha çok şükür dengeli gidiyor şekerin tek düşmanı stres üzüntü yiyecekleri kontrol edebiliyorsunda üzüntü ve stresi kontrol edemiyorsun

Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?

ben de aynı soruya takılmıştım, satıcılar yönlendiriyormuş zaten.
eminönüne gidicem ben havuzlu han'a, oradakiler ne lazımsa bilgilendiriyorlarmış.[/QUOTE]
en mantıklısı ihtiyaçları ordan almak heralde.bende bigün yalovadan oraya gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…