2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim kendine gecelik pijama takimi almadin mi? Benim ilk hedefim onu almak, iki hastane cikisi iki de gecelik tk yikayip utuleyip bir cantaya koyayim diyorum bu ay sonuna kadar.

Mide yanmalarim baslamistir hadi hayirli ugurlu olsun

Benim de agrilar basladi dun ama aksam uzeri rennie duo ictim epey rahatlatti beni.
sen de yemekte su vs icme, sofradan kalkip hemen uzanma, sirtin daha dik olarak uzan yatacaksan. Yediklerin yemek boruna geri gelmesin diye. Yagli aci baharatli yemeklerden kacin.[/QUOTE]

opera iyi geldimi ilac cnm?
gulsennnn bn de o fl degerini 7 ile carparak boyunu ogrenmis oluruz bilgisini netten okumustum :)@asmakilit uzulme netten siparis werirsin olmadi hem sewiyodunda bn gbi netten aliswerisi. :) annene de kizma hewes ediyodur kadincagz olsun :)sen bi bardak sut ic tarcinli yat dinlen guzelce cnm dusunme hic birseyi

evet canım yaaa allah razı olsun, epey rahatlattı
yatmadan evvel bir daha içicem, akşam yemegi yiyince rahatsızlık yine başladı ama gündüz ki kadar değil. ben de yemek sonrası yerine yatmadan önce içeyim diyorum, geceyi rahat gecireyim. dün 4'e kadar uyuyamayınca korktum bu gece :)

[/QUOTE]
Maden suyu iyi geliyo biraz simdilik onunla idare ediyorm bakalim

Bosuna durmadan erik yemiyomusum

Cok zengin bir minerel kaynağı olan erik, gebelik döneminde tüm anne adaylarının tüketmesi gereken meyvelerin başında gelmektedir. Eriğin gebelik döneminde diğer faydalı meyveler gibi her gün bir miktar tüketilmesi gerekir. Eriğin sağlık için pek çok yararı bulunmaktadır. Peki eriğin gebelik dönemindeki faydaları nelerdir merak ediyor musunuz? İşte sizlere gebelikte eriğin yararları;

Pek çok anne adayı hamilelik döneminde erik aş erir. Hamilelikte tüketilen erik hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından büyük önem taşır. Gebeliğin sonlarına doğru anne adayları sindirim açısından zorluk çekerler. Gebelikte erik yemek ise sindirim sistemini birazcıkta olsa hafifletir.

Gebelik döneminde pek çok anne adayının vitaminlere ihtiyacı vardır. Vitaminler hem anne sağlığı hem de bebek gelişimi için faydalıdır. Erik ise A, C ve E vitaminlerini bünyesinde hapseden bir meyvedir.

Gebelikte yaşanan kabızlık ve benzeri sorunlarda da erik tüketmek yararlı olabilir. Ancak tüm bu faydaları görmeniz için hem mevsiminde hem de organik erikleri tüketmeye özen gösterin.

Erigin kilosu 200 tl olmus ustelik organik de degil. Allahtan erik asermedim
saka bi yana aserilen seyler vucuttaki eksiklikerden kaynaklanirmis ama ben hic asermedim

Erigin kilosu 200 tl olmus ustelik organik de degil. Allahtan erik asermedim
saka bi yana aserilen seyler vucuttaki eksiklikerden kaynaklanirmis ama ben hic asermedim
Yok yaa erik suan ucuzladi baya kilosu 13 lira bizim burda yani organikmidir bilmem ama guzel yani

Ben normalde de erigi cok severim her sene cikmasini dort gozle beklerim,bu senede degisen olmadi yine sabirsizlikla bekledim cikmasini :) muhtemelen benim aş ermek diil mayis ayi sonunda erik falanda kalmio ama her guzel sey gibi erikte bitiyo

burda bule can erik 10 tl, papaz erigi 15.. arada ne fark var bilmiyorum ama.. organiklik kismini hic anlamam.. agacta yetisen erik işte koylu pazarindan alinca organik olur sanirim..

Kızlar 12. Veya 13. Haftada cinsiyetini ogrenem var mi ? Cok merak ediyorum. Bu arada benim belimdeki yan etleri yirtilmis erken degilmi catlamasi icin? Ve 58 kiloydum. Suan 57 ye dusmeme rağmen

Kızlar 12. Veya 13. Haftada cinsiyetini ogrenem var mi ? Cok merak ediyorum. Bu arada benim belimdeki yan etleri yirtilmis erken degilmi catlamasi icin? Ve 58 kiloydum. Suan 57 ye dusmeme rağmen

Arifecim ben 12+4de öğrendim erkek olduğunu erkekse görünüyor zaten tabi kendini saklamazsa. Catlaklar için kişiden kişiye degisir ben lierac kullanıyorum sende başlayabilirsin

Canim ben 12+5 de ogrenmistim cinsiyetini. 4 boyutlu ultrasonla bakmislardi. Catlaklar icin cok cok erken bence.. kilo da almadiysan.. catlak degildir belki.. kasidiysan iz yapmistir..

Ben normalde de erigi cok severim her sene cikmasini dort gozle beklerim,bu senede degisen olmadi yine sabirsizlikla bekledim cikmasini :) muhtemelen benim aş ermek diil mayis ayi sonunda erik falanda kalmio ama her guzel sey gibi erikte bitiyo

Tam bir kase erik yedim
Ama bende as erme yok

Erigi sevmeyen yok anlasilan :) bende bi kase rahat yerim ben bu ara dondurmaya sardim yedikce yiyesim geliyor sanirim boyle boyle kilo aliniyor durmadan dondurmayi yemek istiyorum

Canim biz senle aynı şeyleri seviyoruz anlaşılan. Eşim dün keçi dondurmasi almış "Atatürk Orman Çiftliğinden" süt tadı çok veriyor. Bir Maraş dondurmasi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…