2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

60 ile hamile kaldim cnm bnm yaglar basen ve gobek bolgeme toplanmis belkide gobek bolgemdeki yaglar geciktrck

Gözün aydın. 67 kiloyum ben ne yapayım:) Kaçtın ki 61 e kızdı, bir de ikiz bebişler?

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Daha önce bahsettiğim hamile ve anne pikniği Pazartesi günü Maçka Parkı nda, saat 10.00 da. Ben gidiyorum. Gelmek isteyenlerle özelden haberleşelim.

korkularım var kürtaj oldum 2. adetımı daha olamadımmm(kürtaj sonrası adet düzensizliği oluormu
Başıma gelmediği için bilemeyeceğim canım. Ben tedaviye laporoskopi olduktan sonra başlamıştım. Tüpüm alınmıştı. Sonuçta kürtajda bir operasyon. Benim operasyondan sonra çok az gecikmişti. Büyük ihtimal gecikme normaldir.

ben histereskopi oldm doktorumu ardm dedı histereskopi den sonra embrıyo tutunması şansı arttrıomuş

ben histereskopi oldm doktorumu ardm dedı histereskopi den sonra embrıyo tutunması şansı arttrıomuş
Evet arttırdığı söyleniyor. Bana da yapılmıştı ve rahim duvarına çizik atılmıştı. İnşallah seninki de tutar ve sağlıkla kucaklarsın.

yoo rahmn tertemiz dedi...düşüğü araştrmak için yaptı..acaba çizik atmşmıdır
Tertemiz ise gerek görmemiş olabilirler. Endişeleri bırak, bebeğinin sana geleceğine konsantre ol canım. Daha önce hamile kalanbilmişsin, şansın bir çok kadına göre daha fazla. Bu işte kafa rahatlığı, psikoloji de çok önemli. Hatta internetten de biraz uzak durmakta fayda var bence. Biraz yoga, akapunktur gibi alternatif şeylere yönelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…