2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

zaten tedavı için memleketıme gdecegm..eşimden bı muddet ayrı kalacam tedavi sırasında ınternet olmıcak zaten ..senn bana tavsıyelerın varmı ne yedın ne içtn özel bişeler yaptnmı

ahahhahahaha internetten uzak durmak mı dedin
hangi aşamada durabildik ki?? benim doktorum yasaklamıştı ama sürekli pc başındaydım şahsen

zaten tedavı için memleketıme gdecegm..eşimden bı muddet ayrı kalacam tedavi sırasında ınternet olmıcak zaten ..senn bana tavsıyelerın varmı ne yedın ne içtn özel bişeler yaptnmı
Genel olarak sorununuz nedir? Yaşın kaç? Bu arada ben de Mersinliyim:) Ama Istanbul da yaşıyorum.

tanıştııma memnun oldum:))))sebepsiz infertilite:))yaş26
Yaştan dolayı çok avantajlısın. Yeme içme konusunda özel birşey yapmadım ben şansen. Sadece transfer sonrası protein ağırlıklı beslendim ve bol su içtim. Sadece 2 gün dinlendim. Sonra işe döndüm. Olacağı varsa nerde, ne zaman, 1-2 kalite embriyo hiç farketmiyor. İnşallah bu son denemen olur.

hmmm teşekkür ederm cnm..12.gün kan değerin kaçtı hatrlıomusun

peki ilk denemende tutuumu dondurulmuşş?bıde 1 tane mı transfer edıldı:))
Ilk denememdi. 2 tane konuldu yaşım 37 olduğu için. Birisi tuttu. Başkada dondurulmuşum yoktu zaten. Doktorum bu yaşlarda dondurulmuşum daha şanslı olduğunu söylemişti. Çünkü vücut dinleniyor, hormonlardan arınıyor. O Yüzden direk dondurulmuş tedavisine girdik. Tabii daha uzun bir süreç. Eylül de operasyonlarla Başlayan tedavi sürecinin sonunda Aralık başında hamile olduğumu öğrendim:)

hmm benmkı ilk normal tüp bebişti..düşük oldu..kürtaj oldu..histereskopi oldum..bu ayda adet olmyı beklıom dondrlmuş için

kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…