zaten tedavı için memleketıme gdecegm..eşimden bı muddet ayrı kalacam tedavi sırasında ınternet olmıcak zaten ..senn bana tavsıyelerın varmı ne yedın ne içtn özel bişeler yaptnmıTertemiz ise gerek görmemiş olabilirler. Endişeleri bırak, bebeğinin sana geleceğine konsantre ol canım. Daha önce hamile kalanbilmişsin, şansın bir çok kadına göre daha fazla. Bu işte kafa rahatlığı, psikoloji de çok önemli. Hatta internetten de biraz uzak durmakta fayda var bence. Biraz yoga, akapunktur gibi alternatif şeylere yönelebilirsin.
Tertemiz ise gerek görmemiş olabilirler. Endişeleri bırak, bebeğinin sana geleceğine konsantre ol canım. Daha önce hamile kalanbilmişsin, şansın bir çok kadına göre daha fazla. Bu işte kafa rahatlığı, psikoloji de çok önemli. Hatta internetten de biraz uzak durmakta fayda var bence. Biraz yoga, akapunktur gibi alternatif şeylere yönelebilirsin.
mersnde yaptrcam başka çarem yokselam.. inşallah ilk seferde tutunur bebişin
nerede yaptırıyorsun?
İNŞALLAH CANMselam.. inşallah ilk seferde tutunur bebişin
nerede yaptırıyorsun?
mersnde yaptrcam başka çarem yok
Genel olarak sorununuz nedir? Yaşın kaç? Bu arada ben de Mersinliyim:) Ama Istanbul da yaşıyorum.zaten tedavı için memleketıme gdecegm..eşimden bı muddet ayrı kalacam tedavi sırasında ınternet olmıcak zaten ..senn bana tavsıyelerın varmı ne yedın ne içtn özel bişeler yaptnmı
YA DOKTRM IYI ZATEN 6 tane dondurulmuş embrıom var..ama istanbul ankara daki profosör falan degl doktorumhastanenin, doktorun, embriologun etkisine inanmıyorum ben artık. olacaksa oluyor.
inşallah senin de olacak
tanıştııma memnun oldum:))))sebepsiz infertilite:))yaş26Genel olarak sorununuz nedir? Yaşın kaç? Bu arada ben de Mersinliyim:) Ama Istanbul da yaşıyorum.
Yaştan dolayı çok avantajlısın. Yeme içme konusunda özel birşey yapmadım ben şansen. Sadece transfer sonrası protein ağırlıklı beslendim ve bol su içtim. Sadece 2 gün dinlendim. Sonra işe döndüm. Olacağı varsa nerde, ne zaman, 1-2 kalite embriyo hiç farketmiyor. İnşallah bu son denemen olur.tanıştııma memnun oldum:))))sebepsiz infertilite:))yaş26
hmmm teşekkür ederm cnm..12.gün kan değerin kaçtı hatrlıomusunYaştan dolayı çok avantajlısın. Yeme içme konusunda özel birşey yapmadım ben şansen. Sadece transfer sonrası protein ağırlıklı beslendim ve bol su içtim. Sadece 2 gün dinlendim. Sonra işe döndüm. Olacağı varsa nerde, ne zaman, 1-2 kalite embriyo hiç farketmiyor. İnşallah bu son denemen olur.
Ben 15. gün test yapmıştım. Sabır taşıydım valla:)hmmm teşekkür ederm cnm..12.gün kan değerin kaçtı hatrlıomusun
nasıl dayandın kız:)))Ben 15. gün test yapmıştım. Sabır taşıydım valla:)
2066 ydı. 2 gün sonra 4079 olmuştu. Bir daha da yaptırmadım.
Ne biliyim doktorun her dediğini yapmaya konsantreydim herhalde. 15. Gün isteyince uydum bende. Ama son 2 gün ne uyku, ne birşey:)nasıl dayandın kız:)))
:))))dondurulmuş falan degl demı:))Ne biliyim doktorun her dediğini yapmaya konsantreydim herhalde. 15. Gün isteyince uydum bende. Ama son 2 gün ne uyku, ne birşey:)
Dondurulmuştu benim de.:))))dondurulmuş falan degl demı:))
peki ilk denemende tutuumu dondurulmuşş?bıde 1 tane mı transfer edıldı:))Dondurulmuştu benim de.
Ilk denememdi. 2 tane konuldu yaşım 37 olduğu için. Birisi tuttu. Başkada dondurulmuşum yoktu zaten. Doktorum bu yaşlarda dondurulmuşum daha şanslı olduğunu söylemişti. Çünkü vücut dinleniyor, hormonlardan arınıyor. O Yüzden direk dondurulmuş tedavisine girdik. Tabii daha uzun bir süreç. Eylül de operasyonlarla Başlayan tedavi sürecinin sonunda Aralık başında hamile olduğumu öğrendim:)peki ilk denemende tutuumu dondurulmuşş?bıde 1 tane mı transfer edıldı:))
hmm benmkı ilk normal tüp bebişti..düşük oldu..kürtaj oldu..histereskopi oldum..bu ayda adet olmyı beklıom dondrlmuş içinIlk denememdi. 2 tane konuldu yaşım 37 olduğu için. Birisi tuttu. Başkada dondurulmuşum yoktu zaten. Doktorum bu yaşlarda dondurulmuşum daha şanslı olduğunu söylemişti. Çünkü vücut dinleniyor, hormonlardan arınıyor. O Yüzden direk dondurulmuş tedavisine girdik. Tabii daha uzun bir süreç. Eylül de operasyonlarla Başlayan tedavi sürecinin sonunda Aralık başında hamile olduğumu öğrendim:)
kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?