• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cok sagolun kizlar.. @lostlife ben 3800 dogmusum esim de oyle.. benim oglan altta kalmayacak gibi.. normal dogum hayalleri kurarken, kilosundan dolayi sezeryana evet dicez gibi.. 1 haftadir cok fena normal dogum gazina geldim.. inanamazsiniz..
Canım çok geçmiş olsun bizler doğuma kadar dokuz doğuracaz sanırım benim de özellikle geceleri yatarken sanki bıçak saplanıyo gibi bi ağrı oluyo yaklaşık bi 10 dk sürüyo çok korkutuyo kramp mı kasılma mı korkuyo insan doktorumda oyüzden bi kaç gün önce magnezyum başlattı sen kullanıyo musun ? Belki iyi gelir senşn ağrılara da bu arada tetenoz aşını sen de 23. Hafta içersinde yaptırdın?bben üç gün önce yaptırdım da geç kalmamışım ozaman

Selam kızlar,
Daha eve yeni gelebildim. Hem vajinal muayene oldum hem de nst ye girdim 45dk. Rahim ağzında bir açıklık görülmedi. Spektrum takıp öksürttü ve ıkındırdı. Onda da bir sızıntı olmadı çok şükür. Bazen rahimin üst kısımlarında yırtılma olup sızıntı olabilirmiş. Erken doğum riski var mı yok mu haftaya tekrar aynı şeyleri kontrol edip öyle sonuca varacakmış. Sabah kalktığımdan beri dün olan akıntı hiç olmadı. 4-5 gün yatmamı söyledi.
Nst de de sancı çıkmadı. Yani şimdilik herşey yolunda. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Bu arada su oranı da iyi. Kilosu 1018gr olmuş.
Bugün kendisiyle bir anlaşma yaptım. 38. Haftadan önce gelmek yok. Anneyi babayı korkutmak yok:)
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın ben de de bıçak saplar gibi özellşkle yatakta sağa sola dönerken kramplar giriyo karnıma oyüzden magnezyum başladık Rabbim hepimize normal haftalarında sağlıklı doğumlar nasip eylesin

2 gün girmiorum biri bi acili ziyaret edip gelio...hayirlisiylan zamaninda bi doguraydik.. asmakilit asmakilit çok geçmiş olsun. .sende bi yoklandin hadi bakalim..
bu arada..
kandiliniz mübarek olsun. ..

A asilseksendort canim aşı icin gec değil.. sıkıntı olmaz.. Yatarken sagini solunu destekle, iki bacak arasi cok ise yariyor..
talkative_844 talkative_844 amin canim.. yoklana yoklana devam etcez bakalim.. bu gunlere de geldik cok şükür..

Günaydınnnnn :))) bugün şeker yüklemem var 9 da , inşallah iyi çıkar sonuçlar , dua edin olur mu . ağrısız , kasılmasız , rahat bir Haftasonu olur inşallah hepimiz için ...

75 mg Elmalı bir karışım içtim. Hayırlısı bakalım inşallah çıkmaz şeker . Sanki çıkacak gibi geliyor bana , suyum biraz fazlaymış ve Gelişimi 2 hafta kadar önde gidiyor tombişimin:) şeker belirtisi olabilirmiş ama ben d baba da iri doğmuşuz , hiçbir zaman da Zayıf olamadım şişman da Değilim ama , balık eti diyelim :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 117
75 mg Elmalı bir karışım içtim. Hayırlısı bakalım inşallah çıkmaz şeker . Sanki çıkacak gibi geliyor bana , suyum biraz fazlaymış ve Gelişimi 2 hafta kadar önde gidiyor tombişimin:) şeker belirtisi olabilirmiş ama ben d baba da iri doğmuşuz , hiçbir zaman da Zayıf olamadım şişman da Değilim ama , balık eti diyelim :))))
gunaydin canim bebis kac kilo olmus boyu nedir. ayni tarihler oldugumuzdan sordumda :)
sonucun hayirli olsun insallah bende hep yuksek cikacak diye korkuyordum ama cok sukur iyi cikti. sende iyi dusun ben tatliyi cok severim demek ki cok tatli yemekle alakasi yokmus.

gunaydin canim bebis kac kilo olmus boyu nedir. ayni tarihler oldugumuzdan sordumda :)
sonucun hayirli olsun insallah bende hep yuksek cikacak diye korkuyordum ama cok sukur iyi cikti. sende iyi dusun ben tatliyi cok severim demek ki cok tatli yemekle alakasi yokmus.
1120gr olmuş boyu 39cm. Ben de tatlıyı çok severim , inşallah çıkmaz. Seninkinin boy kilo kaç ?

Ya şu boy isini nasil hasepliyorlar?? B ize hep kilo soyluyo doktorum. FL × 7 mi?? sanki sevcanf sevcanf oyke anlatmisti..

Mrb kızlar bı sorum olacak sızlere 18 haftalık hamıleyım...aksamları karnımın sert ve gergin hissediyorum Dr tel konustum yatak ıstırahıtı dinlen dedi ve adalat crono dıye bı ılac vardı bu ı lactan kullanan oldumu 1tane dun ıctımde ama salı randevum var yuze konuştuktan sonra devam eden dedım... Sızlet kullandınızmı adalat crono ne ıcın ve sert gergin hıssetdınızmı hıc neden bide cok onemlı.?? Bı sorumn olacak camasırım ıslaklık oluyo cok asırı degıl ama neden dır terleme den mıdır acaba cvb beklıyorum merak cooook

kızlaaarrrr..
cepten okuyorum hep ama bir sorun var yazamıyordum bir türlü, pc başına gectim nihayet..
izmir sıcak, ablam dün çekiştirip durdu beni deniz havası al, güneş gör d vitamini al diye ama zaten cok yorgundum bayılcak gibi oldum.
bu sabah da kızını etüte götürdü ben kaldım evde, acayip bir yorgunluk ve uyku hali var üzerimde
şimdi kafamı koysam saatlerce uyuyum gibi. elevit falan da içiyorum ama bilemedim valla.

siz de dikkat edin kendinize, okudukça korkuyorum valla, sanki normal gebelerin bir sıkıntısı olmadan doğum anı gelip çatıyor da bizlerinki alengirli oluyor gibime geliyor :KK70:

herkse mutlu haftasonları, beni unutmayın haaa :KK36::KK36::KK36:

kızlaaarrrr..
cepten okuyorum hep ama bir sorun var yazamıyordum bir türlü, pc başına gectim nihayet..
izmir sıcak, ablam dün çekiştirip durdu beni deniz havası al, güneş gör d vitamini al diye ama zaten cok yorgundum bayılcak gibi oldum.
bu sabah da kızını etüte götürdü ben kaldım evde, acayip bir yorgunluk ve uyku hali var üzerimde
şimdi kafamı koysam saatlerce uyuyum gibi. elevit falan da içiyorum ama bilemedim valla.

siz de dikkat edin kendinize, okudukça korkuyorum valla, sanki normal gebelerin bir sıkıntısı olmadan doğum anı gelip çatıyor da bizlerinki alengirli oluyor gibime geliyor :KK70:

herkse mutlu haftasonları, beni unutmayın haaa :KK36::KK36::KK36:

Ayy şekerim kaçamak yapmakla ne iyi yapmışsın. Uyu dinlen güzelce oglusunla ohh miss. Bizde akşam "The Phantom of the opera"ya gidicez gözlemliyim bakim bizim minik oğlan begenecek mi? İyi bak kendine :KK60:

Mrb kızlar bı sorum olacak sızlere 18 haftalık hamıleyım...aksamları karnımın sert ve gergin hissediyorum Dr tel konustum yatak ıstırahıtı dinlen dedi ve adalat crono dıye bı ılac vardı bu ı lactan kullanan oldumu 1tane dun ıctımde ama salı randevum var yuze konuştuktan sonra devam eden dedım... Sızlet kullandınızmı adalat crono ne ıcın ve sert gergin hıssetdınızmı hıc neden bide cok onemlı.?? Bı sorumn olacak camasırım ıslaklık oluyo cok asırı degıl ama neden dır terleme den mıdır acaba cvb beklıyorum merak cooook

Geçen de uçakla seyahat yaptım Karnım bildiğin taş gibi oldu hemsireye sordum hava basıncındandir dedi zaten 1saat sonra geçti. Biraz hareket et bakalim. karninin bir yani mi her yani mi sert. Tek bir taraf ise bebek olabilir. Heryani ise dr danisman iyi olmus. Genelde dogum yaklasinca olur ama daha cok erken.Söylediğin ilacı hiç duymadım kızlarda burda hiç konuşmadılar. Islaklik ise hafif bir islakliksa Afedersin çamaşırını bir kokla istersen enteresan bir koku ise dr söyle. Ama akıntı tarzı ise ve rengi beyaz ise sorun olmadığını düşünüyorum. Enguzeli salı gününü beklemen ve telaş yapmaman. Bizleri de haberdar et umarım yardimci olmusumdur.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende istanbula gelmistim hamile bi arkadasimla havuzlu hana gittik sabahtan bata sicakti erken gittik erken hallettik.pijama takimi aldim sabahlikli gecelik aldim emzirme sutyeni atleti ve kulot aldim.bikac parcada bebise aldim biseyler.gezsek daha gezerdik ama kalabaliklasmaya basladi yorulduk

Benim 26+3...2-3 haftadır ara ara kasılma ve sert gergin karın bende de oluyor. Magnezyum içiyorum , 3 litre günlük su iç dedi doktorum ve istirahat edeceksin dedi . Bi saat ayakta kalıyorsam 15-20 dk ayaklarımı uzatıp belime de yastık vb koyup dinleniyorum . Adalat crono duymadım ve kullanmadım . Bol bol su iç ve istirahat et, endişelenme. Islaklık bende de oluyor ama az ve beyaz- sarı renkli . Kokusu ve Yoğunluğu normalden farklıysa mutlaka doktoruna söyle . Inşallah bi sorun olmayacak .

ocuğu olanlara 'ilk altındevletten' yasası bu ay devreye giriyor.
index.php

Yasaya göre birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü çocuk için 600 TL doğum yardımı yapılacak. Aile Bakanlığı, 81 ilde bulunan İl Müdürlükleri vasıtasıyla müracatları 15 Mayıs'ta almaya başlayacak. Bu tarih öncesinde doğan çocuklar çocuk sayısına dahil edilecek.

ÇOCUK SAYISINA GÖRE ÜCRET

Yasaya göre Türk vatandaşlarına, canlı doğan birinci çocuğu için 300 TL, ikinci çocuğu için 400 TL, üçüncü ve sonraki çocukları için 600 TL doğum yardımı yapılacak. Bu yardım Türk vatandaşı olan anne veya babaya, her ikisi de Türk vatandaşı ise anneye yapılacak. Doğum yardımı ödenmesinde Kimlik Paylaşımı Sistemi'nde yer alan nüfus kayıtları esas alınacak. Böylece üç çocuk sahibi olan bir ailenin alacağı para ise bin 300 lirayı bulacak.

MÜRACATLAR 15 MAYIS'TA

Bu kapsamda 15 Mayıs itibari ile müracatlar alınacak. Müracatlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 81 ilde bulunan İl Müdürlükleri'ne yapılacak. Müdürlükler vasıtasıyla ailelere bilgiler verilecek, ve doğum hediyesi annelerin hesabına yatırılacak.

ÖNCE DOĞANLAR DA DAHİL

Konu ile açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 15 Mayıs öncesi doğan çocukların da çocuk sayısına dahil olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Anne üçüncü çocuğuna doğum yapmışsa 600 alacak, ikinci çocuğuna doğum yapmışsa 400, birinci çocuğuna doğum yapmışsa 300 lira alacak. Yani 15 Mayıs'tan itibaren doğan çocuk, ilk çocuk kabul edimeyecek." Gurbetçiler de yararlanacak Ailenin ekonomik durumuna bakılmaksızın doğum yapan her anneye verilecek 'doğum hediyesi' yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları da kapsayacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bundan sonra sadece Türkiye'de değil, yurt dışında, nerede olursa olsun, doğum yapan her anneye ilk altın devletten olacak. Annelerimizi bu anlamda desteklemek için ilk çocuğa, 300 TL ya da yarım altın, 2. çocuğa 400 TL, 3. çocuğa ise 600 TL yani tam bir altın, devletimizden dünyanın her yerindeki vatandaşlarımıza hediye” demişti. Aileler yurtdışı konsolosluklarına müracat edecek. Aile Bakanlığı, ailelerin listelerini alacak. Doğum hediyesi yurtdışında yaşayan vatandaşların Türkiye'deki banka hesaplarına yatırılacak
Biri bana şunun cevabını verebilir mi? 7 yaşında bir oğlum var ve şuan ikizlere gebeyim.toplam 3 çocuğum olacak ama 2. Ve 3.yü tek doğumda dünyaya getireceğim.bu durumda bana ne kadar ödeme yspılcak? Gerçekten bilen cvp versin Allah rızası için!

Biri bana şunun cevabını verebilir mi? 7 yaşında bir oğlum var ve şuan ikizlere gebeyim.toplam 3 çocuğum olacak ama 2. Ve 3.yü tek doğumda dünyaya getireceğim.bu durumda bana ne kadar ödeme yspılcak? Gerçekten bilen cvp versin Allah rızası için!
Cogul gebelikteki proseduru bende merak ediyorum bende ikiz bebek bekliyorum bilmiyorm yani tam;olarak

Back
X