• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Lulinda Lulinda geçmiş olsun canim benim.. korktuk valla.. anlasma super olmus.. :KK66:

Illa bi korkutucaklar neyse gecmis olsun diyelim gecsin insalah tekrarlamaz gecici bi sey gibi gozukuyo ama dik etmek lazim tabiki..

Lulindacim çok geçmiş olsun. Senin pipiliye söyle şımarıklik yapmasın yedirtmesin orasını burasını :)
Afi degerin (su oranı oluyor) normal dedi ya kaç yazıyor sende canim.
Kızlar sizde bakar mısınız? Bende 7 çıkıyor normalin biraz altında 15gunde bir kontrole gidiyorum ama artmiyor :KK43:

geçmiş olsun canım sevindim,inşallah haftaya kontrolde de bir sorun çıkmaz.bu ara biraz daha fazla dinlen çok yorma o halde kendini

Lulinda Lulinda geçmiş olsun hepimizi korkuttu senin ufaklık, ikinizinde iyi olmasına sevindim.

Çok sevindim cnm. Bu yumurcaklar anne babayı korkutmayı pek seviyolar. doğuma kadar heyecan, sonrası ayrı heyecan.. Sürekli aksiyon☺️

Günaydınlarrrr, desteğiniz için teşekkürler. Evde yatıştayım:) Hiç akıntı olmadı dünden beri. Çok geziyorsun ayağını denk al sinyali miydi acaba:))))

evet, kocayla dövüşüp, samcimin tuttugu, 3 dakika arayla gelmeye baslayinca soluğu acilde aldigim, nst den bi cacik anlamadığım doğrudur..
Sancim var ama alet yok diyo.. ne yani ben yalan mi söylüyorum.. Neyse nst de milli oldun biz de.. oğlum oglunu kiskandi Lulinda Lulinda
Nst candır:) Benden dün idrar testi istedi doktor. Bugün çıkacak bakalım sonuç. Geçmiş olsun sana da. Insan korkuyor valla.

Biz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)

Biz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)
Hadi gozunaydin gecmis olsun masalah tosoncugaaa ;)

Maşallah Rüzgar a.

Oglumuzun adina SELİM karar verdik son dakika degistirmezsek; kizimizi da ben MEYRA istiyorum cok ama esim istemiyo yaa bananeeee kandirmam lazim :mad:

asmakilit masallah :) sewindim ikinizde iyisiniz.
bn de kndi dr um icin randewu bulamayinca baska bi dr a gittim idrar testi yapildi iltihap yine yeniden. 3. kez monurol kullanacagim ya ilk 20 haftada daha . hareketlerini hissetmeme ise dr plesanta birz onde oyuzden gec hissedebilirsin dedi.

gözün aydin masallah tosuncuk beyed3 canim bu ara hepimiz bi aciilik plduk galiba yaramaz findiklar bende rapor aldim ay evdw olmak ne guzelmis ya iyi geldi valla pazara gideyim kocama yemek yapayim evcilik oynayalim accik

ARKADAŞLAR BENIM DOKTORUM TETANOZ AŞISINI YAPTIRMANA GEREK YOK DEDI ZATEN STREIL ORTAMDA DOGUM YAPACAKSIN DEDI İSTERSEN YAPTIR DEDİ AMA BEN NOLUR NOLMAZ YAPTIRMAK İSTIYOM KAÇINCI HAFTADA YAPTIILIYO BI SURESİ VAR MI ACABA..

ARKADAŞLAR BENIM DOKTORUM TETANOZ AŞISINI YAPTIRMANA GEREK YOK DEDI ZATEN STREIL ORTAMDA DOGUM YAPACAKSIN DEDI İSTERSEN YAPTIR DEDİ AMA BEN NOLUR NOLMAZ YAPTIRMAK İSTIYOM KAÇINCI HAFTADA YAPTIILIYO BI SURESİ VAR MI ACABA..
ilk dozu yaptırman gerek bu hafta sanırım, ben 20.haftada yaptırmıştım, 1 ay sonra ikinciyi yaptırdım,

Bu aralar yaptırman lazım. 2. Doz 30 gün sonra

M mhtpfth bende 21. Haftada yaptırmıştım. Hemşire bebeğin hareketini hissettiğin zaman yapalım demişti. Doktorum tetenoz aşısı yaptırmayı benim isteğime bıraktı çok gerekli değil dedi. 2. doz bu ayın 22sinde yapılacak. Yalnız benim şişlik kızarıklık olmadı ama 3 gün kolum ağrıdı.
asmakilit asmakilit maşallah seninkini neyle besledin söylede bende yapayım. Benimki buradaki takvime göre geriden geliyo boyu ve kilosu doktorum bebeğin herşeyi normal ve sağlıklı sen zaten kısa boylusun ne bekliyodun ki senden basketçi gibi bişey çıkmaz dedi şakayla karışık :D

Geçmiş olsun ... Maşallah hem de :) inşallah bi daha korkutmaz ..

Cok sagolun kizlar.. yefens yefens ben 3800 dogmusum esim de oyle.. benim oglan altta kalmayacak gibi.. normal dogum hayalleri kurarken, kilosundan dolayi sezeryana evet dicez gibi.. 1 haftadir cok fena normal dogum gazina geldim.. inanamazsiniz..

M mhtpfth bende 21. Haftada yaptırmıştım. Hemşire bebeğin hareketini hissettiğin zaman yapalım demişti. Doktorum tetenoz aşısı yaptırmayı benim isteğime bıraktı çok gerekli değil dedi. 2. doz bu ayın 22sinde yapılacak. Yalnız benim şişlik kızarıklık olmadı ama 3 gün kolum ağrıdı.
asmakilit asmakilit maşallah seninkini neyle besledin söylede bende yapayım. Benimki buradaki takvime göre geriden geliyo boyu ve kilosu doktorum bebeğin herşeyi normal ve sağlıklı sen zaten kısa boylusun ne bekliyodun ki senden basketçi gibi bişey çıkmaz dedi şakayla karışık :KK70:
kizlarrr bn hareketlerini hissetmiyrm daha minik minik kipirtilr oluo sadece bna pzrtsi tetanoz icin gun vermislerdi saglik ocagindan bn yaptrmasammiki tetanozu ya

Kandiliniz mübarek olsun kızlar...
G gelartikannecim canim yaptirabilirsin.. ama icin rahat edecekse 23. Haftayi da bekleyebilirsin. Benim doktorum 23. Hafta yaptir demisti.. baska bi arkadas 20. Haftada yaptirdi.. keyfin nasil isterse..

Back
X