2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar Tünaydin
Bende dün ilkkez özel hastaneye gittim. Bebeğim 9+3 gunmus. Boyu 2,61cm. Çok şükür hersey yolunda. Doktor kese tam oluşması gereken boya gelmemiş bunun için progestani ağızdan al artik sabah aksam dedi. Normalde gunde uckez alttan koyuyordum.Dün ilkkez ağızdan başladım ama nasıl içtim bilmiyorum insan bi garip oluyor. Alıştığım sistemden farklı bir sisteme gecince.
Sonra sersemlesmeye basladim gözlerim kaydı ve ben uyumusum umarım vücudum buna alışır. Öpüyorum hepinizi

Maşallah canım çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben de bugün CNR da anne bebek fuarı varmış. Oraya gideceğim. Enteresan birşey görürsem paylaşırım sizlerle de.

Maşallah canım çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben de bugün CNR da anne bebek fuarı varmış. Oraya gideceğim. Enteresan birşey görürsem paylaşırım sizlerle de.

Evet bugun sonmus fuar ama alisveris icin cok erken. Soyle 6. Ayda falan olsaydik oranin altini ustune getirirdik

Ay neguzel gidip gezin dünde ben gezdim çok yorgunum belim bacaklarim ağrıyor ya birde kızlar dünkü doktor benden seroloji ile ilgili testleri yapmamı istedi ama endusuk 470tl biz bunları aile hekimliğinde yaptiramaz miyiz sizce

Seroloji testleri
Hbsag
Anti HCV
HIV-1/HIV-2 ANTIKORU
CMV-IgM
CMV-IgG
RUBELLA-IgG
RUBELLA-IgM
TOKSOPLAZMA-IgG
TOKSOPLAZMA-IgM
HSV 2-IgG
HSV 2-IgM

Mrb kızlar.transferim pozitif cıktı doktor 10 gün sonra gel dedi..daha kesemizide göremedik kalp atışınıda duyamadık.10 gün sonra görürmüyüz.ben cok şaşkınım henüz bişey görmediğim için hamile gibi değilim.bu arada 4 haftalık gibi hamileyim ama Kasıklarım belim ağrıyo.normalmi sizce bu.

Canim bunlari benden de istedi doktorum. Bazi mikrobik hastaliklara bagisikliginin olup olmadigina bakacak. Universite hastanelerinin hsinde yapiliyormu bilmiyorum ama ben universitede yaptirdim. 1 haftada cikti. Hicbirine bagisikligim yokmus 5 tup kan alindi..

Hayirli ugurlu olsun allah tamamnina erdirsin insallah. 10 gun sonra insallah goreceksin.. zaten once kese, sonra yolk sac sonra bebek ve sonra kalp atisi..

O ilaç beni de sersemletiyodu bu arada sen crionen jel kullanıyor musun yoksa onun yerine bu hapı mı alıyosun

Bu testler şart mı acaba..ikiki üçlü falan da mecburi mi mesela..kesin de demiyolar sonuçlarına..Allah korusun bi şey çıksa bile kimse bebeğinden vazgeçmez ki.. acaba çok mu inceliyolar bizleri..

Bu testler şart mı acaba..ikiki üçlü falan da mecburi mi mesela..kesin de demiyolar sonuçlarına..Allah korusun bi şey çıksa bile kimse bebeğinden vazgeçmez ki.. acaba çok mu inceliyolar bizleri..

Bunları doktorum yaptır dedi gerekli gördü ki yaptır dedi Canim. İkili üçlü testleri de mecburen yaptırmak zorundasın bebeğin gelişimi için çok önemli sakin atlama

Canim istanbulda ki bir hastanede mi yaptirdin eger yaptırdıysan hangi hastanede acaba

Bunları doktorum yaptır dedi gerekli gördü ki yaptır dedi Canim. İkili üçlü testleri de mecburen yaptırmak zorundasın bebeğin gelişimi için çok önemli sakin atlama
Arkadasımın tüp bebekti ikili üçlü yaptırmadı ense kalınlığına bakıldı sadece..ve saglıkla aldı kucagına..2li 3lü test özürlü çocuğu mu tespit ediyo etse bile kesin mi ?henüz bu aşamaya gelmedim ama kafam karışık..

bu testlerin bir kismi transfer oncesi yapilmis olmali, hiv falan, kalanlari da saglik ocagi yapiyor sanirim. Benim doktorum onceden yapilan tam kan sayimi ve transfer oncesi hiv vs testlerine bakip bir daha istemedi bir sey. Hatta ben tsh bakmayaca misiniz dedim, eylulde bakilmis gerek yok dedi..

tebrik ederimmm simdi normal adet zamani oldugu icin agrilar normal hatya 2. Adet gormen gereken tarihte bile siddetlu agrilarin olabilr, benim olmustu.
biz hala hamile hissetmiyoruz kendimizi, senin hissetmemen cok normal, keseyi gorunce kalp atisi bekleyeceksin, sonra acaba gelisim devam ediyormu diyeceksin..
bu endise ve bekleyis doguma kada devam edecek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…