2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ya yüksek aslında ama özel sağlık sigortası falan olduğu için epey iniyor. Bir de nasip olur da normal doğum yapabilirsem daha da uyguna gelecek. Tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama. belki tüp bebeği orda yapana doğumda indirim yapıyolardır

Fiyatlar çok yüksek değil mi ? Tüp bebegw ne kadar harcanıyor orda :))

sagol canim,duyarsin duyarsin bizde oyle diyorduk cok sukur duyduk sende hayirlisiyla duycan insanlh,nerde oturuyosun bilmiyorum ama yarin hava acik kar yagisi yok insanlh rahatlikla gidersin
merhaba cnm seninle herşeyim aynı gidiyordu... malesef bizim gelişimimiz durdu şuan beklemedeyim kalp atışını bile duyamadım

bebek paketi dediğin ne ola ki? Acıbademde gidince bana ekstra bi ton para çıkarmasınlar? bu arada sigortam mapfre. bana verdikleri fiyatlar mapfre anlaşmalı fiyatlarmış. seninkiler çok uçukmuş.

bebek paketi dediğin ne ola ki? Acıbademde gidince bana ekstra bi ton para çıkarmasınlar? bu arada sigortam mapfre. bana verdikleri fiyatlar mapfre anlaşmalı fiyatlarmış. seninkiler çok uçukmuş.

Bebek paketi bebegin ilk kan tahlili vs iceriyormus. Digerlerinde de illaki ekstra bisey cikarirlar

erkek olursa da sünnet olsun mu olmasın mı karmaşası var. Bebeğin ilk tahlilleri de sigorta kapsamındaymış bu arada. bir çok özel sigorta ödüyormuş. sanırım ilk 45 gün.

erkek olursa da sünnet olsun mu olmasın mı karmaşası var. Bebeğin ilk tahlilleri de sigorta kapsamındaymış bu arada. bir çok özel sigorta ödüyormuş. sanırım ilk 45 gün.

Bence senin oglun olacak, sunnet parasini da koy kenara

Vala bende çok merak ettim. sevcanf canm naptin asmakilit haber bekliyoruz...
Kizlar aksama kadar iş yerindeydim cok pardon yazamadim. Sonuç 20 sinde kesinlesecek ama gelisim gayet guzel dedi.. boy 5 cm olmuş.. ultrasonda once yüzüne bakti. Burnunu gosterdi. Ikili test uclu test hersey yanilabilir ama burun yanilmaz, burun gelişimi tamsa down sendromu olasiligi cok cok azdir dedi.. sonra diger ölçümleri yapti. Enseyi 0.130 ölçü. Ne manaya geliyor araştiramadim daha.. kan tahlili 20 sinde cikacak. 10 gun sonra kontrole gittigimde ogrenirim. Elini 5 parmagini gördüm. 3 boyutlu usg yapti, cdye çekti. Eve bi gidebilsem hemen izlicem.. cok super bi sey yaaa.. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..

Ay ne guzel cd.ye cekip vermesi.. ne guzel bir ani olur..
ense kalinligi iyi cikmis, burun da iyi demis masallah..
nereye gidiyordun doktora? Bu ilgi alaka ile ben de simartilmak istiyorum

merhaba cnm seninle herşeyim aynı gidiyordu... malesef bizim gelişimimiz durdu şuan beklemedeyim kalp atışını bile duyamadım
canim cok uzuldum inan,Umidini yitirme allah buyuktur canim,bende bir haftadir kanama oluyorum iki gunde bir dr a gidiyorum,cok sukur iyiler,insasanlah senin icinde her sey yolunda gider,cok buyuk bir imtihandan geciyoruz canim,bol bol dua edelim canim

Amin canm benm ay ok sevindim darısı bize artık vala çok Merak ettim tatlim sen ise ara vermemismiydin yanlış hatırlıyorum herh. Opuyorum senj ve bebisi güzel haberler ile mutlu ettin bizleri :)

Çok uzun zamandır yazamıyırdum , son yazılanları okudum inşallah herşey hepimiz için yolunda gider. Benim kontrolüm 7 Şubat'ta , yapılan kan ve idrar testlerim temiz çıktı şükür , gribi de atlattık . Cinsiyet öğrenen var mu peki ya da kaçıncı hafta da öğrenicez , benim kontrolün 12+3 te olacak hayırlısıyla .

Şekerim meraktan bir hal olduk herseyin yolunda olduğuna inanilmaaaaz sevindim çok şükür Rabbim tamamını erdirsin darısı bizlerin basına ya birde annesi yerim onun minnacik pamaklarini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…