Fiyatlar çok yüksek değil mi ? Tüp bebegw ne kadar harcanıyor orda :))
Anladım tüp bebek de pahalıymış..başkentte 3000 ve ilaçlar...benim dondurulmuştu 1300 tl ödedik...tüp bebek 5000 TL + ilaçlar
bülent traşla mailleşmştim ben 6000 + ilaçlar demişti yanlış hatırlamıyorsam
Anladım tüp bebek de pahalıymış..başkentte 3000 ve ilaçlar...benim dondurulmuştu 1300 tl ödedik...
Fiyatlar çok yüksek değil mi ? Tüp bebegw ne kadar harcanıyor orda :))
merhaba cnm seninle herşeyim aynı gidiyordu... malesef bizim gelişimimiz durdusagol canim,duyarsin duyarsin bizde oyle diyorduk cok sukur duyduk sende hayirlisiyla duycan insanlh,nerde oturuyosun bilmiyorum ama yarin hava acik kar yagisi yok insanlh rahatlikla gidersin
ben bu konuda epey ayrıntılı birkç topiğe bilgi bırakmıştım ama
benim sigortam anadolu sigorta, memorialde normal doğum 5103+ 730 bebek paketi+ 972 epidural farkı
sezeryan 6805 (epidural veya anestezi farketmio) + 730 bebek paketi
senin sigortan nedir?maslak fiyatları iyiymiş bence cunku fulya ve international için:
epidural normal: 10.499, ep. sezeryan 12.331
benim acıbademdeki tüpçü prof.tu, sezeryan 16.200 dediler
ayrıca memoriali tavsiye etmem, ben yanındaki sitede oturuyorum, evimizde memorialin interneti bile çekiyor ama inan progesterın iğnelerimi bile orda vuruldugumda beze oldu, ne için gittiysem memnn kalmadım
bebek paketi dediğin ne ola ki? Acıbademde gidince bana ekstra bi ton para çıkarmasınlar? bu arada sigortam mapfre. bana verdikleri fiyatlar mapfre anlaşmalı fiyatlarmış. seninkiler çok uçukmuş.
erkek olursa da sünnet olsun mu olmasın mı karmaşası var. Bebeğin ilk tahlilleri de sigorta kapsamındaymış bu arada. bir çok özel sigorta ödüyormuş. sanırım ilk 45 gün.
Bence senin oglun olacak, sunnet parasini da koy kenara
Kizlar aksama kadar iş yerindeydim cok pardon yazamadim. Sonuç 20 sinde kesinlesecek ama gelisim gayet guzel dedi.. boy 5 cm olmuş.. ultrasonda once yüzüne bakti. Burnunu gosterdi. Ikili test uclu test hersey yanilabilir ama burun yanilmaz, burun gelişimi tamsa down sendromu olasiligi cok cok azdir dedi.. sonra diger ölçümleri yapti. Enseyi 0.130 ölçü. Ne manaya geliyor araştiramadim daha.. kan tahlili 20 sinde cikacak. 10 gun sonra kontrole gittigimde ogrenirim. Elini 5 parmagini gördüm. 3 boyutlu usg yapti, cdye çekti. Eve bi gidebilsem hemen izlicem.. cok super bi sey yaaa.. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..
Kizlar aksama kadar iş yerindeydim cok pardon yazamadim. Sonuç 20 sinde kesinlesecek ama gelisim gayet guzel dedi.. boy 5 cm olmuş.. ultrasonda once yüzüne bakti. Burnunu gosterdi. Ikili test uclu test hersey yanilabilir ama burun yanilmaz, burun gelişimi tamsa down sendromu olasiligi cok cok azdir dedi.. sonra diger ölçümleri yapti. Enseyi 0.130 ölçü. Ne manaya geliyor araştiramadim daha.. kan tahlili 20 sinde cikacak. 10 gun sonra kontrole gittigimde ogrenirim. Elini 5 parmagini gördüm. 3 boyutlu usg yapti, cdye çekti. Eve bi gidebilsem hemen izlicem.. cok super bi sey yaaa.. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..
canim cok uzuldum inan,Umidini yitirme allah buyuktur canim,bende bir haftadir kanama oluyorum iki gunde bir dr a gidiyorum,cok sukur iyiler,insasanlah senin icinde her sey yolunda gider,cok buyuk bir imtihandan geciyoruz canim,bol bol dua edelim canimmerhaba cnm seninle herşeyim aynı gidiyordu... malesef bizim gelişimimiz durduşuan beklemedeyim kalp atışını bile duyamadım
Amin canm benm ay ok sevindim darısı bize artık vala çok Merak ettim tatlim sen ise ara vermemismiydin yanlış hatırlıyorum herh. Opuyorum senj ve bebisi güzel haberler ile mutlu ettin bizleri :)Kizlar aksama kadar iş yerindeydim cok pardon yazamadim. Sonuç 20 sinde kesinlesecek ama gelisim gayet guzel dedi.. boy 5 cm olmuş.. ultrasonda once yüzüne bakti. Burnunu gosterdi. Ikili test uclu test hersey yanilabilir ama burun yanilmaz, burun gelişimi tamsa down sendromu olasiligi cok cok azdir dedi.. sonra diger ölçümleri yapti. Enseyi 0.130 ölçü. Ne manaya geliyor araştiramadim daha.. kan tahlili 20 sinde cikacak. 10 gun sonra kontrole gittigimde ogrenirim. Elini 5 parmagini gördüm. 3 boyutlu usg yapti, cdye çekti. Eve bi gidebilsem hemen izlicem.. cok super bi sey yaaa.. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..
Amin inş canm bnm de 21 inde bakalim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun aminnnn.....cnmcim iyiyim cok sukur halimize findikla büyümeye ugrasiyoruz benimde 24. ocakta ikili testim var sabahtan bakalim insallah cok guzel gecer hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?