Âmin cnm inşallah...çok zormuş bu acıyı ikinci kez yasıyorum...binbir zorluklarla bugünlere gelmiştik herşey güzel gidiyordu,malesef ilerlemiyor bekledim ama değişen bişey yokcanim cok uzuldum inan,Umidini yitirme allah buyuktur canim,bende bir haftadir kanama oluyorum iki gunde bir dr a gidiyorum,cok sukur iyiler,insasanlah senin icinde her sey yolunda gider,cok buyuk bir imtihandan geciyoruz canim,bol bol dua edelim canim
canim benim seni okadar cok anliyorumki,benimde ilk bebegimin kalbi 12haftalikken durmustu,belki senin icin bunu erkenden ogrenmen daha hayirli olmustur,cunki zaman gectikce insan bebegine alisiyor,ozaman daha cok uzuluyor insan,biliyorum simdi sana nedesem bos ,uzulme demicem sakin icinede atma ,ama sunu unutma muhakkak bundada bir hayir vardir,belki bir mucize olur kalbi atar,allahtan umit kesilmez canimÂmin cnm inşallah...çok zormuş bu acıyı ikinci kez yasıyorum...binbir zorluklarla bugünlere gelmiştik herşey güzel gidiyordu,malesef ilerlemiyor bekledim ama değişen bişey yok
Lulinda aysemdurum51 bn. 2 transferimi oldum bugun 3. Gunumuz felsefen felsefem bu sefer:) "aksi ispatlanana kdr hamileyim" ins aksi de hic bir zmn ispatlanamaz :)Merhabalar,
8 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarıhim 9 Ağustos. Gelin beraber gün sayalım:)
Evet ümidimi kesmedim hala bekliyorum son kontrol bu Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekten başkA hiç bişey gelmiyor elden birde ağlamaktan başka desteğin için tşk ederim canımcanim benim seni okadar cok anliyorumki,benimde ilk bebegimin kalbi 12haftalikken durmustu,belki senin icin bunu erkenden ogrenmen daha hayirli olmustur,cunki zaman gectikce insan bebegine alisiyor,ozaman daha cok uzuluyor insan,biliyorum simdi sana nedesem bos ,uzulme demicem sakin icinede atma ,ama sunu unutma muhakkak bundada bir hayir vardir,belki bir mucize olur kalbi atar,allahtan umit kesilmez canim
Amin canım rabbim inşallah seninde muradını verir sanada hayırlısıyla pozitifi gösterirLulinda aysemdurum51 bn. 2 transferimi oldum bugun 3. Gunumuz felsefen felsefem bu sefer:) "aksi ispatlanana kdr hamileyim" ins aksi de hic bir zmn ispatlanamaz :)♡♡♡ bn de bu basligina dahil olurum ♡♡ amin. Minnosun nasil hizla buyuyo ins dimi? Dualarinizi bekliyorum guzel annecikler ins araniza dahil olurum (amin) :)
Bu durumda ne denir bilmiyorumÂmin cnm inşallah...çok zormuş bu acıyı ikinci kez yasıyorum...binbir zorluklarla bugünlere gelmiştik herşey güzel gidiyordu,malesef ilerlemiyor bekledim ama değişen bişey yok
Kaç haftalik cnm benim ablamin bebeğinin kalbi 8 haftalik atmıştı.Evet ümidimi kesmedim hala bekliyorum son kontrol bu Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekten başkA hiç bişey gelmiyor elden birde ağlamaktan başka desteğin için tşk ederim canım
Cok sevindim allah anali babali torun torbali hayat versinKizlar aksama kadar iş yerindeydim cok pardon yazamadim. Sonuç 20 sinde kesinlesecek ama gelisim gayet guzel dedi.. boy 5 cm olmuş.. ultrasonda once yüzüne bakti. Burnunu gosterdi. Ikili test uclu test hersey yanilabilir ama burun yanilmaz, burun gelişimi tamsa down sendromu olasiligi cok cok azdir dedi.. sonra diger ölçümleri yapti. Enseyi 0.130 ölçü. Ne manaya geliyor araştiramadim daha.. kan tahlili 20 sinde cikacak. 10 gun sonra kontrole gittigimde ogrenirim. Elini 5 parmagini gördüm. 3 boyutlu usg yapti, cdye çekti. Eve bi gidebilsem hemen izlicem.. cok super bi sey yaaa.. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu..
Hayrli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah ... pco ile ilgili bir koni actim.allah rizasi icim paylasirmisin.linki bizde tecrubelerden yararlanip bi umut ariyoruz yardomlarinizi bekliyorumMerhabalar,
8 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarıhim 9 Ağustos. Gelin beraber gün sayalım:)
Lulinda aysemdurum51 bn. 2 transferimi oldum bugun 3. Gunumuz felsefen felsefem bu sefer:) "aksi ispatlanana kdr hamileyim" ins aksi de hic bir zmn ispatlanamaz :)♡♡♡ bn de bu basligina dahil olurum ♡♡ amin. Minnosun nasil hizla buyuyo ins dimi? Dualarinizi bekliyorum guzel annecikler ins araniza dahil olurum (amin) :)
Âmin inşallah. Linkinizi buraya yazarsanız paylaşmış olursunuz zaten.Hayrli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah ... pco ile ilgili bir koni actim.allah rizasi icim paylasirmisin.linki bizde tecrubelerden yararlanip bi umut ariyoruz yardomlarinizi bekliyorum
Selam kızlar,
Bugün ben de 2 tayt ve hamile kilotlu çorabı aldım. Ilk hamile alışverişini yapmış oldum:) 2 li 3 lü test yerine Harmony testi yaptırmayı düşünüyorum. Haftaya kontrolde soracağım doktora.
Bu arada bir arkadaşımız doğum fiyatlarını sormuştu.
Florence Nigtingale normal doğum 3000tl, sezeryan 3500tl
Doktor ücreti 3000tl epidural ekstraymış.
Istanbul Cerrahi normal 6000tl, sezeryan 8000 oranın doktoruyla yapılırsa. Dışardan doktor ekstra.
Lcw den aldım. Çorabı da Pentiden.Tayti nerden aldin? Harmony testini ben de soracagim.
Lcw den aldım. Çorabı da Pentiden.
Çamaşır bulamadım mesela.Ben de ayni yerlerden aldim, hamile kiyafeti bulmak ne zormus
Çamaşır bulamadım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?