2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Âmin cnm inşallah...çok zormuş bu acıyı ikinci kez yasıyorum...binbir zorluklarla bugünlere gelmiştik herşey güzel gidiyordu,malesef ilerlemiyor bekledim ama değişen bişey yok

Âmin cnm inşallah...çok zormuş bu acıyı ikinci kez yasıyorum...binbir zorluklarla bugünlere gelmiştik herşey güzel gidiyordu,malesef ilerlemiyor bekledim ama değişen bişey yok
canim benim seni okadar cok anliyorumki,benimde ilk bebegimin kalbi 12haftalikken durmustu,belki senin icin bunu erkenden ogrenmen daha hayirli olmustur,cunki zaman gectikce insan bebegine alisiyor,ozaman daha cok uzuluyor insan,biliyorum simdi sana nedesem bos ,uzulme demicem sakin icinede atma ,ama sunu unutma muhakkak bundada bir hayir vardir,belki bir mucize olur kalbi atar,allahtan umit kesilmez canim

Merhabalar,
8 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarıhim 9 Ağustos. Gelin beraber gün sayalım:)
Lulinda aysemdurum51 bn. 2 transferimi oldum bugun 3. Gunumuz felsefen felsefem bu sefer:) "aksi ispatlanana kdr hamileyim" ins aksi de hic bir zmn ispatlanamaz :) ♡♡♡ bn de bu basligina dahil olurum ♡♡ amin. Minnosun nasil hizla buyuyo ins dimi? Dualarinizi bekliyorum guzel annecikler ins araniza dahil olurum (amin) :)

Evet ümidimi kesmedim hala bekliyorum son kontrol bu Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekten başkA hiç bişey gelmiyor elden birde ağlamaktan başka desteğin için tşk ederim canım

Amin canım rabbim inşallah seninde muradını verir sanada hayırlısıyla pozitifi gösterir

Kızlar başım nasıl ağrıyor anlatamam, zaman ilerledikçe agrı da artıyor.
bir saat uyudum,gecmedi. parol alsam mı? doktor günde 4 taneye kadar içebilirsin demişti. yine de içime sinmiyor

herkese selamlar ben de bugün bebişimin kalp atışını ilk defa sesli duydum gözlerim doldu hemen çok şükür rabbime çok güzel bir duygu doktorum da çok iyi bana hamilelik havasına girdin mi nasılmış diyor? bayağı güldük:) Yalnız bana şubatın 13.de yine gel dedi 3d ultrasona giricem aslında merak ettiğim cinsiyeti de belli olur mu ki şimdi 8 haftalığız. Şu bulantılara da son defa bir şey eklemek istiyorum affınıza sığınarak sordum doktora bayağı bulantım var diye güldü ve hoşuna gitti bu sağlıklı ve gelişen bir gebeliktir bizim için zaten 2haftaya kadar geçecek merak etme azcık sabır dedi okadar biz abarttık galiba diye düşündüm bende

Bu durumda ne denir bilmiyorum 7 ay önce benimde başına geldi senin ikinci defa oluyormuş. Daha önce Nedenini araştırdı mi doktorun ? Ben Patoloji ye göndermiştim Bebeğimi ölüm nedenini öğrendim. Eğer araştırmazsa doktorunuz siz teklif edin bence. Sebebini öğrenmiş olursunuz bir dahakine tedbiri alırsınız cnm.

Cok sevindim allah anali babali torun torbali hayat versin

Merhabalar,
8 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarıhim 9 Ağustos. Gelin beraber gün sayalım:)
Hayrli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah ... pco ile ilgili bir koni actim.allah rizasi icim paylasirmisin.linki bizde tecrubelerden yararlanip bi umut ariyoruz yardomlarinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldin. Inşallah 9 ay beraber geçiririz burada:)

Hayrli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah ... pco ile ilgili bir koni actim.allah rizasi icim paylasirmisin.linki bizde tecrubelerden yararlanip bi umut ariyoruz yardomlarinizi bekliyorum
Âmin inşallah. Linkinizi buraya yazarsanız paylaşmış olursunuz zaten.

Selam kızlar,
Bugün ben de 2 tayt ve hamile kilotlu çorabı aldım. Ilk hamile alışverişini yapmış oldum:) 2 li 3 lü test yerine Harmony testi yaptırmayı düşünüyorum. Haftaya kontrolde soracağım doktora.
Bu arada bir arkadaşımız doğum fiyatlarını sormuştu.
Florence Nigtingale normal doğum 3000tl, sezeryan 3500tl
Doktor ücreti 3000tl epidural ekstraymış.
Istanbul Cerrahi normal 6000tl, sezeryan 8000 oranın doktoruyla yapılırsa. Dışardan doktor ekstra.

Tayti nerden aldin? Harmony testini ben de soracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…