2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Arkadaslar hic endise etmeyin,tup bebeklerde bebeklerin sagliksiz olma igtimali cok dusuk,cunki embriyologlar eniyi kaliteli sperm ve yumurtayi secip dolluyorlar,dolledikten sonrada en saglikli olani transfer ediyorlar,ve de transfer etmeden once bazi testleri yapiyorlar, ama tabiki bu ikili ve uclu testleri yapmamamiz anlamina gelmez,yaptirmakta fayda oldugunu dusunuyorum,ve okadar pahali testlerde degiller, Buarada yeni pozitif sonuc goren arkadaslarimizida tebrik ediyorum allah saglikla kucaklarimiza almayi hepimize nasip eylesin, amin... :)

İyi akşamlar herkese.salı günü kontrolüm var arkadaşlar.bebegimizi çok özledik. 1 Ay önce en son görmüştük, ınş. Her sey yolundadir

İnşallah zeynocum çok iyidir minik bebeğiniz bizde çok özledik dün babasıyla gittik oda videoya çekti sürekli bakıyor :) Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah güzel haberlerle bekliyoruz canım benim

Canim istanbulda ki bir hastanede mi yaptirdin eger yaptırdıysan hangi hastanede acaba
Yok canım sadece fitil olarak bunu kullanıyorum.
Yok canim ben istanbulda degilim. Ama universite hastanesine bi sormani oneririm. Benim yaptirabilecek bi tek orasi vardi. Devlet hst yapmiyormus. Burdaki devlet hastanesinin sadece morgunun kullanildigindan eminim. Ne icin gittiysem geri cevrildim cunku..

Ay hiç güleceğim yoktu
Hangi şehirde yaşıyorsun, hangi hastane o çok merak ettim

Bunları doktorum yaptır dedi gerekli gördü ki yaptır dedi Canim. İkili üçlü testleri de mecburen yaptırmak zorundasın bebeğin gelişimi için çok önemli sakin atlama
Ben izmirdeyim ve doktorumun anlaşmalı olduğu lab ile yaptırdık tüm testleri 2 li ve 3 lü tarama hariç tabi henüz toplam 200 lira verdik . Cok istemişler

Aile hekimine yaptirabilirsinn

gulsennnn Ben daha yeni yaptırdım bunları. Hivler ve Rubella önceden vardı. Onun haricindekileri aile hekimi yapmıyor maalesef. Sadece tam kan Sayımı ve tsh, serbest t4,t3 leri yapıyorlar. Diğerleri özel lab.da 280tl tuttu benim. Cihangir de. Idrar testi ve kültürü de yapmıyorlar aklında olsun.

Ağızdan almak çok zormuş aslında ben ilk progestan verildiğinde ağızdan alsam dedim ama öyle baş dönmen çok olur daha kötü olursun demişlerdi Allahım kolaylık versin canım inş.12.hafta da bütün ilaçları bırakırız ya

tam bütün ilaçları bırakmaya az kaldı derken bir de TSH yüksekliği, D vitamini düşüklüğü çıktı endokrinoloji doktoru 3 ilaç daha ilave etti. Yani toplasan şu tedavi süresince kullandığım kadar ilacı ömrü billlah kullanmamışımdır. Kadın doğum doktoruma da sorucam tabi kullanıp kullanmamam gerektiğini ama zaten o yönlendirmişti, muhtemelen kullan diyecektir. TSH 3,18 çıktı bu arada.

Günaydın ve de iyi haftalar kızlaarr..
Benim tasiyonum hep düşük olurdu şimdi iyice düştü, gece ölçtüm 7/4
Düşük tansiyonu doktorlar çok ciddiye almıyor, yüksekten kork diyor ama başım dönüyor artık

Canim Günaydın aile hekimime sordum aynen o dediğin testleri yapmıyorlarmis bir arkadas üniversite hastanesinde yaptırmış birde öyle deneyeyim bakalım olmazsa mecburen yaptircaz yanlız anlamıyorum devlet Hastanesine gidiyorum beni aile hekimliğine yonlendiriyor onlarda biz yapmıyoruz diyorlar çok enteresan :)

Günaydın operacim ben pazara markete girdiğimde başlıyor baş dönmem.
düşük tansiyon olabilir Allah korusun yüksek tansiyon olmasın. Benimde tansiyonum düşmüştü doktor ayakta kalma istirahat et dedi

Canim benim demirde eksik çıktı ozele gittiğim doktor 4.ayda kullanmaya başlayacasin dedi ona göre bir sor kadın doğum doktoruna derim

Daha önceki kimyasal gebelikti cnm,şu an 7. haftadayız son kontroldende olumlu bişey çıkmazsa malesef sonlandırılacak

haydaa...yok yok biz ancak bebeklerimiz doğunca ilaçtan kurtulacağız anlaşılan gerçi bizim iyiliğimiz için yapılıyor bunlar ama gel birde bize sor Allah yardımcın olsun canım

Daha önceki kimyasal gebelikti cnm,şu an 7. haftadayız son kontroldende olumlu bişey çıkmazsa malesef sonlandırılacak

Canim Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alacaksın Rabbim yüzünü güldürsun inşallah amin

Tsh ilacı gebelikte kullanılıyor endişe etme canım. Benim tsh da tersine 0,21çıktı. Hamilelikten önce 1.71 di.

Arkadaşlar ben de o testlerin hepsini devlette yaptırdım. Kan ve idrar verdim 9 testti sanırım. Hiç para odemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…