İyi akşamlar herkese.salı günü kontrolüm var arkadaşlar.bebegimizi çok özledik. 1 Ay önce en son görmüştük, ınş. Her sey yolundadir
Canim istanbulda ki bir hastanede mi yaptirdin eger yaptırdıysan hangi hastanede acaba
Yok canim ben istanbulda degilim. Ama universite hastanesine bi sormani oneririm. Benim yaptirabilecek bi tek orasi vardi. Devlet hst yapmiyormus. Burdaki devlet hastanesinin sadece morgunun kullanildigindan eminim. Ne icin gittiysem geri cevrildim cunku..Yok canım sadece fitil olarak bunu kullanıyorum.
Yok canim ben istanbulda degilim. Ama universite hastanesine bi sormani oneririm. Benim yaptirabilecek bi tek orasi vardi. Devlet hst yapmiyormus. Burdaki devlet hastanesinin sadece morgunun kullanildigindan eminim. Ne icin gittiysem geri cevrildim cunku..
Ben izmirdeyim ve doktorumun anlaşmalı olduğu lab ile yaptırdık tüm testleri 2 li ve 3 lü tarama hariç tabi henüz toplam 200 lira verdik . Cok istemişlerBunları doktorum yaptır dedi gerekli gördü ki yaptır dedi Canim. İkili üçlü testleri de mecburen yaptırmak zorundasın bebeğin gelişimi için çok önemli sakin atlama
Aile hekimine yaptirabilirsinnAy neguzel gidip gezin dünde ben gezdim çok yorgunum belim bacaklarim ağrıyor ya birde kızlar dünkü doktor benden seroloji ile ilgili testleri yapmamı istedi ama endusuk 470tl biz bunları aile hekimliğinde yaptiramaz miyiz sizce
Seroloji testleri
Hbsag
Anti HCV
HIV-1/HIV-2 ANTIKORU
CMV-IgM
CMV-IgG
RUBELLA-IgG
RUBELLA-IgM
TOKSOPLAZMA-IgG
TOKSOPLAZMA-IgM
HSV 2-IgG
HSV 2-IgM
Ağızdan almak çok zormuş aslında ben ilk progestan verildiğinde ağızdan alsam dedim ama öyle baş dönmen çok olur daha kötü olursun demişlerdi Allahım kolaylık versin canım inş.12.hafta da bütün ilaçları bırakırız yaKızlar Tünaydin
Bende dün ilkkez özel hastaneye gittim. Bebeğim 9+3 gunmus. Boyu 2,61cm. Çok şükür hersey yolunda. Doktor kese tam oluşması gereken boya gelmemiş bunun için progestani ağızdan al artik sabah aksam dedi. Normalde gunde uckez alttan koyuyordum.Dün ilkkez ağızdan başladım ama nasıl içtim bilmiyorum insan bi garip oluyor. Alıştığım sistemden farklı bir sisteme gecince.
Sonra sersemlesmeye basladimgözlerim kaydı ve ben uyumusum umarım vücudum buna alışır. Öpüyorum hepinizi
gulsennnn Ben daha yeni yaptırdım bunları. Hivler ve Rubella önceden vardı. Onun haricindekileri aile hekimi yapmıyor maalesef. Sadece tam kan Sayımı ve tsh, serbest t4,t3 leri yapıyorlar. Diğerleri özel lab.da 280tl tuttu benim. Cihangir de. Idrar testi ve kültürü de yapmıyorlar aklında olsun.
Günaydın ve de iyi haftalar kızlaarr..
Benim tasiyonum hep düşük olurdu şimdi iyice düştü, gece ölçtüm 7/4
Düşük tansiyonu doktorlar çok ciddiye almıyor, yüksekten kork diyor ama başım dönüyor artık
tam bütün ilaçları bırakmaya az kaldı derken bir de TSH yüksekliği, D vitamini düşüklüğü çıktıendokrinoloji doktoru 3 ilaç daha ilave etti. Yani toplasan şu tedavi süresince kullandığım kadar ilacı ömrü billlah kullanmamışımdır. Kadın doğum doktoruma da sorucam tabi kullanıp kullanmamam gerektiğini ama zaten o yönlendirmişti, muhtemelen kullan diyecektir. TSH 3,18 çıktı bu arada.
Daha önceki kimyasal gebelikti cnm,şu an 7. haftadayız son kontroldende olumlu bişey çıkmazsa malesef sonlandırılacakBu durumda ne denir bilmiyorum7 ay önce benimde başına geldi senin ikinci defa oluyormuş. Daha önce Nedenini araştırdı mi doktorun ? Ben Patoloji ye göndermiştim Bebeğimi ölüm nedenini öğrendim. Eğer araştırmazsa doktorunuz siz teklif edin bence. Sebebini öğrenmiş olursunuz bir dahakine tedbiri alırsınız cnm.
Olumlu dusun canim bu hafta gittiginde dr a bebegi goreceksin icin rahat olsuDaha önceki kimyasal gebelikti cnm,şu an 7. haftadayız son kontroldende olumlu bişey çıkmazsa malesef sonlandırılacak
haydaa...yok yok biz ancak bebeklerimiz doğunca ilaçtan kurtulacağız anlaşılan gerçi bizim iyiliğimiz için yapılıyor bunlar ama gel birde bize sor Allah yardımcın olsun canımtam bütün ilaçları bırakmaya az kaldı derken bir de TSH yüksekliği, D vitamini düşüklüğü çıktıendokrinoloji doktoru 3 ilaç daha ilave etti. Yani toplasan şu tedavi süresince kullandığım kadar ilacı ömrü billlah kullanmamışımdır. Kadın doğum doktoruma da sorucam tabi kullanıp kullanmamam gerektiğini ama zaten o yönlendirmişti, muhtemelen kullan diyecektir. TSH 3,18 çıktı bu arada.
Daha önceki kimyasal gebelikti cnm,şu an 7. haftadayız son kontroldende olumlu bişey çıkmazsa malesef sonlandırılacak
Tsh ilacı gebelikte kullanılıyor endişe etme canım. Benim tsh da tersine 0,21çıktı. Hamilelikten önce 1.71 di.tam bütün ilaçları bırakmaya az kaldı derken bir de TSH yüksekliği, D vitamini düşüklüğü çıktıendokrinoloji doktoru 3 ilaç daha ilave etti. Yani toplasan şu tedavi süresince kullandığım kadar ilacı ömrü billlah kullanmamışımdır. Kadın doğum doktoruma da sorucam tabi kullanıp kullanmamam gerektiğini ama zaten o yönlendirmişti, muhtemelen kullan diyecektir. TSH 3,18 çıktı bu arada.
Arkadaşlar ben de o testlerin hepsini devlette yaptırdım. Kan ve idrar verdim 9 testti sanırım. Hiç para odemedim yaniCanim Günaydın aile hekimime sordum aynen o dediğin testleri yapmıyorlarmis bir arkadas üniversite hastanesinde yaptırmış birde öyle deneyeyim bakalım olmazsa mecburen yaptircaz yanlız anlamıyorum devlet Hastanesine gidiyorum beni aile hekimliğine yonlendiriyor onlarda biz yapmıyoruz diyorlar çok enteresan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?