2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

İlaçları ben de sevmiyorum..arkadasım 4aylık gebe hiç vitamini yok gittiği doktor ilaçlara karşı oldugunu vitaminlerin gereksiz şişlik yaptığını anneye de bebeğe de faydasız oldugunu söylemiş..doğal beslen her seyden tat meyveni etini sebzeni ölçülü tüket demiş..çoğu da gebeysen dayıyo vitamini decavit mesela kimi görsem içiyo bundan..herkeste mi eksiklik var yani.. acaba annelerimiz napmış bize hamileyken..

yaa bence de artık gına geldi ilaçtan vitaminden. 11. haftada şimdiden 4 kiloya yakın aldım. akşamları ne kadar az yersem yiyim midem patlıcak gibi şişiyor. bu çok mu sağlıklı anlamıyorum ki. Ya da 12. haftada tonla ilacı bi anda kesmek ne kadar faydalı mantığıma yatmıyor bir türlü

Aynen canım tonla ilaç mideyi bozuyo kilolar ilacın şişi bence..ben de niye içiyoruz içmesek nolur diye sorguluyorum..

İyi haftalar kızlar,
Ben bugün Harmony testini araştırdım. Zira 2li, 3,lü yaptırıp gerilmek istemiyorum. 38 yaşında olduğum için muhtemelen riskli çıkacak. 2 tane laboratuarda yapılıyor İstanbul da. İkisinin de fiyatı aynı. KDV dahil 1590tl. 10-15gün içinde çıkıyormuş. Doğruluk oranı %99,7 miş. Cumartesi günü kontrolde doktoruma söyleyip sadece bunu yaptırmayı düşünüyorum. Tabii ense, burun kontrolü de yapılacak aynı zamanda.

Şişli etfal de ben geldim test yapar mısınız deyince hemen oluyor muymuş? Yoksa sıra sevk falan var mı biliyor musun?

Lulindacim arkadaşım kadın dogumdan osman asciogluna randevu almis sisli etfalden ve doktora demiski özel hastaneden bana bu testlerin yapılmasıi gerektiğini söylediler demiş dr girişini yapmış ögun sonucu aldım dedi sabah kan vermiş öğlen 3te almış
Şimdi benim ikili test zkamilde olacagindan sistemde randevu gorundugunden bir ikinci kadın doguma randevu alamıyorum farklı hastane olsada. Sistem randevu vermiyor. 29 unda ikili teste girince hemen bu dr randevu alacağım

aydunya canım dualarımiz seninle umudunu asla kaybetme Rabbim hakkında hayırlısı neise onu nasip etsin inşallah dilerim mutluluk gözyaşları içinde güzel haberler verirsin bizlere sürekli dua et canım Rabbim yüzünü guldursun inşallah amin

Teşekkürler canım Allah razı olsun,Dualarınızda bulunmak ne güzel birşey....Bir daha ki sefere artık...Rabbim güç,kuvvet,sağlık,sıhhat,afiyet versin,sabrımı artırsın ben yine elimden geleni yaparım,Takdir Allah ın...Allah benim gibi zorda kalmış,çaba harcayan tüm anne adaylarının yardımcısı olsun inşallah,herkesin kaygısını gidersin inşallah...

Slm kizlar yarin ilk utrasyonum var cok heycanliyim...sizlere bisey soracam benim son 10 gundur butun belirtilerim kayboldu mide yanmam biraz bulantim ve asiri gogus agrim vardi simdi hicbirsey yok kucucuk bir sizi bile yok acaba normalmi artmasi gerekmiyomu bu belirtilerin neden kayboldu anlamiyorum...

Teşekkürler canım.

Kişiden kişiye değişiyor tatlim. Benim de hiç bulantım vs olmadi. Gogsumde bi agriyo bi geçiyo.. bebiş iyiyse gerisi teferruat

Kişiden kişiye değişiyor tatlim. Benim de hiç bulantım vs olmadi. Gogsumde bi agriyo bi geçiyo.. bebiş iyiyse gerisi teferruat
Canim benimde bulantim olmadi sayilir bi kac kez sabahlari cok az olmustu ama diger belirtiler neden birden kayboldu sonlandimi acaba diye korkuyorum kanama falanda hic olmadi 10 gun once 2 gun falan adet agriso gibi agrim oldu sadece ama bisey gelmedi... bende kese falan hicbirsey gorulmedi daha canim ben yurtdisinda yasiyorum burda tek idrar testi yapiyolar sonrasinda 8.haftada ulrasyonla bakiyolar

Insallah yarinki randevun icini ferahlatir canim.. yurt disinda bu işe daha cok ozen gösteriyorlar sanirdim demek degilmiş.. hangi ulkedesin merak ettim..

Bugün aile hekimine gittim. Hemsire gebelik takibi başlattı. Adetin bitiş tarihini baz aliyoruz dedi.. muhtemel dogum tarihini 11 agustos olarak soyledi.. ne bu simdi?? Tıpta boyle kisiden kisiye degisen hesap mi olur?? Şaştim kaldim yeminlen..

valla fiyat da pahaliymis epey, ozel sigorta da odemiyordur kesin. Peki ben hepinize sunu sorayim, kendk kendime bile düşünmekten tedirgin oluyorum ama, diyelim % 99 anomali tespit edildi, bebegj aldirir misiniz?

Şişli etfal de ben geldim test yapar mısınız deyince hemen oluyor muymuş? Yoksa sıra sevk falan var mı biliyor musun?

Benim etfalde calisan arkadasim var o ayarlar

sen ne bakma onlara, ttansfer tarihine gore geride bir sat soyleseydin keske. Usb bile net olmuyor, yegenim en bastan bir hafta ilerde gitti, 40 haftabittiginde birkac gun faha bekleyip sezeryanla aldilar, yani doktorun aylarca dedihi tarihten 9 gun falan gec dogdu.

Özel sağlık sigortasının ödeyeceğini sanmam. Doktora danışacağım. 2-3-4lü testler ayanı tutabilir zaten.

Diğer soru çok zor ama biz eşimle sonlandırma taraftarıyız. Ben 38, o 43 yaşında. Belki 20lerimde olsam düşünebilirim ama biz olmadan yaşaması zor olacaksa ileri yaş olduğumuz için hayatta yanlız kalma süresi muhtemelen çok olacak. Onu kime emanet ederiz bize birşey olsa. Ne biliyim zor karar ya. Allah kimseyi böyle birşeyle test etmesin.
Engelli bir yakınım var. Yaşadıkları çok çok zor. Belki 30 kere ameliyat oldu. Aldığı ilaçlar avuç avuç. Sosyal hayatı hiç yok gibi. Anne babaya bağımlı. Artık son çare yurtdışındaki insan üzerinde yapılan deneylere katılıyorlar bir umut. Harcanan parayı hiç söylemiyorum bile. Dünya'ya hiç gelmeseydim diye düşünüyor mesela.

Biz de oyle dusunuyoruz ama kime sorsam kesinlikle aldirmam diyor.
Heralde bir insanin hayatta verecegi en zor karardir
Benim kardeşim selebral pulsi hastası 15 yaşında yürümeye başladı. Şu an 27 yaşında. Gebelikte bilinseydi de yaşama şansı verilmeseydi, bu dunyadaki pek cok güzellikten sevgiden mahrum olacakti.. ben engelli bir insanin iyi kötü yasadigi pek cok seyin canli tanığı olarak, Allah korusun kötü bi sonuç olsa bile aldirmayi düsünmem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…