2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Fiziksel engelde bir nebze aynı fikirdeyim ama zihinsel+ fiziksel çok zor.

Bana da erkek diyen çok.. göbeğim de sivri büyüyor.. ama ruyamda kız dediler.. bilemiyorum, gönlüm kızdan yana ama icimden bir ses de erkek diyo..

ayy bende bu zamana kadar hic merak etmemistim cinsiyeyo tek düşüncem saglikli olmasiydi ama zaman gectikce merak etmeye basladim bende ruyamda halam bana mavi beyaz bir erkek patigi veriyor bende ama benim kizim olacak bu erkek patigi diyorum cok arada bir ruya bakalim ne olacak 2 3 haftaya belli olur insallah cinsiyetlerde

Insallah yarinki randevun icini ferahlatir canim.. yurt disinda bu işe daha cok ozen gösteriyorlar sanirdim demek degilmiş.. hangi ulkedesin merak ettim..
Ben hollandadayim canim kac defa aradim tekrar tekrar ama gondermedi ev dr um hastaneye yarin icin anca randevu verdiler 20 gun once oda normal ebeye gidicem iste o bakicak ama ben korkuyorum niye gitti bu belirtiler durduk yere anlamadim kanamam agrim yok ama korkuyorum iste...hanimlar sizdede oldumu boyle aniden belirtiler kayboldumu hic

Ya bi şey olmaz merak etme canım dinleme kendini..normal yaşadığın belki öncekiler psikolojikti hatta çoğu belirti bence psikolojik okudıklarımız bile etkiliyp olumlu düşün Allah a bırak o verdi isterse o alır ben artık bu yolu buldum ..

kızlar bugun pozitif sonuç aldım son adet tarıhım 22 aralıktı bugun sonuc aldım şu anda ne kadarlık oluyo bebek neye göre hesaplanıyo gerçi daha keseyı görmedım ama merak ettım kese kaçıncı haftada göruluyo kalp atısı ne zaman duyuluyo

Günaydın kızlar,
M mhtpfth çok tebrik ederim, sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
tüp bebekte hamilelik haftası yaz, birkaç site var yumurta toplama ya da transfer tarihine göre sana haftanı ve tahmini doğum tarihini hesaplıyor. opu'de 15 günlük hamile sayılıyorsun öyle düşün.

cinsiyetle ilgili olarak da, rüyanızda gördüğünüz cinsiyet tutabilir, benim daha gecen ay bir arkadasım rüyasında görmüş iki kez üstüste doğru çıktı valla. 12 haftalıkken söyleyen 2 doktor biliyorum ama ben bekleyeceğim valla. ablama kalsa heme öğrenelim, alışveriş yapıp isim bulalım diyor, 12 haftalıkken alışveriş yapmam valla..

Günaydın kızlar
Bende bugün rüyamda doğum yapmışım ne çabuk 9ay doldu diyorum hatta dikişlerim bile var ama bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum rüyada artık böyle rüyaları sık göreceğiz :) hayırdır inşallah

cnm tebrikler. doğal yolla olanlarda da tüp bebeklerde de doktorlar son adet tarihinin ilk gününden itibaren saymaya başlıyorlar. buna göre internetten hesaplayabilirsin. Benim doktorum test gününden 10 gün sonra çağırmıştı kese görmeye. Zaten daha erken birşey belli olmazmış.

kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı ve olabilecek en güzel şey oldu progestanı iğneyi ve climara forte bandı bıraktırdı. Estrofemi de 3e düşürdü. crinone jele devam. daha ne olsun bu akşam iğneye gitmeyeceğim için kendimi boşlukta hissedicem sanırım. bu arada bebiş de 4 cm olmuş. bi de elleri kolları kıpır kıpır tosuncuğun. doktor da ayıcık diye dalga geçti yahu

Ayicik mi ilac konusunda sevindim senin adina ama estrofem hala 3 tane almana sasiriyorum. Bizkm kontrol cuma sabahtan, bakalim bizim ayicik napio

Gözün aydın canım iğne ben kullanmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum tedavi sırasında çok yedigimden
Ayrıca bebegine de maşallah tütü
İnşallah bende şu progestani bırakacağım günü iple çekiyorum ağızdan almak ne zormuş yaa

Hayırlısı olsun öncelikle. Ben 5+4 te hem keseyi görmüştüm hem kalp atışını. Ama genelde 6.hafta gibi kalp atışı duyuluyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…