- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
Oğluma adaş gelmiş. Ismiyle büyüsün:) Sağlıkla...bu arada bizim Adımız da netlesti Ali Dağhan. .inşallah hayirlisiyla gelirse
Ben rocking isimli pozisyonu su anda da yapiyorum.. göbeği asagi sarkitmak cok rahatlatiyor..Normal doğumda açılmaya yardımcı pozisyonlar. Eki Görüntüle 1541535
Aynen:)Ben rocking isimli pozisyonu su anda da yapiyorum.. göbeği asagi sarkitmak cok rahatlatiyor..
Nekadar sıklıkla oluyo pekiAynen oyle canim.. gerilip sertlesiyor. Sanki toplaniyormus gibi..
O doktoru hiç bilmiyorum canım ama eminim başka bir görüş ufkunuzu daha çok açacaktır.Yorumlarınız ve temennizleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..Başka bir doktora daha eko çektirme kararı aldık o bakalım ne diyecek FEHMİ YAZCIOĞLU yla ilgili görüşleri olan var mı ? iyi ilgilendiğini duydum ..Şişli de özel muayenesi varmış..
O doktoru hiç bilmiyorum canım ama eminim başka bir görüş ufkunuzu daha çok açacaktır.
Belli olmuyor ya.. bazen 10 dakkada 1; 1,2 saat boyunca oluyo.. bazen gunde 1 oluyo.. zaten duzensiz olmasi gerek.. duzenli kasilmalar tehlikeli..Nekadar sıklıkla oluyo peki
Çok güEl bi konuya parmak basmışsın canım ben de çok düşündüm anlamlı bişey olsun istiyordum. Atılmayacak saklanacak. Bu yönde düşününce üzerinde şirin bir not ya da magnetle güzelce süslenmiş çam fidanı vermeye karar verdim. Belk bi de minik kese kağıtlarının içinde lokum ya da kiraz gibi bişey olabilir.Kızlaaaaaaaarrrr dogumdan sonra hatira olarak ne dagitmayi dusunuyorsunuz?? Yani hani magnet falan?? Var mi planlar??
Ben Şu kokulu taşlara baktim.. cok pahali ama cok guzel.. evde yapim setleri var.. baya hesapli oluyor.. sizler ne düşünüyorsunuz?
Onlar 75tl canım. Belki aile büyüklerine olabilir de genele cok pahalı.Bi de wwh'den panda falan evlat edinip bağış yapınca peluş minik panda gönderiyorlarmış onu da araştırıcam
Benim böyle dertlerim yok maalesef, gelenim gidenim olmayacakKızlaaaaaaaarrrr dogumdan sonra hatira olarak ne dagitmayi dusunuyorsunuz?? Yani hani magnet falan?? Var mi planlar??
Ben Şu kokulu taşlara baktim.. cok pahali ama cok guzel.. evde yapim setleri var.. baya hesapli oluyor.. sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?