2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bende bir ara sütyen kullanmadim atletim beyaz olduğu için bir sıvı orada kurumuş gördüm yuvarlak olmustu. Ayy benim de mi sütüm geldi şimdi :)

opera gozun aydın maşallah sekerim.. karpuz mevzusu benim de canımı sıktı
simdi.. neredeyse her gun aksam 1 ceyrek karpuzu gomuyorum ben..

gözün aydın.bende dondurmaya takıldım.her akşam kesin bi dondurma yiyorum kornet falan.

opera gozun aydın maşallah sekerim.. karpuz mevzusu benim de canımı sıktı
simdi.. neredeyse her gun aksam 1 ceyrek karpuzu gomuyorum ben..

40 yil yemesem aklima gelmez, biz yilda bir kere alir yarisini atariz.
ben de dondurmaya uzuldum, ozellikle algida falan sakin yemeyin dedi. Carte dore'un cikolata karnavalini ben cok seviyodum ve nerdeyse her gun yiyordum yemicem artik.
illa yicekseniz gercek suttrn yapilan dondurma yiyin, hazir dondurmalar peyniralti suyundan yapilio dedi, senin chetoslari duysa adam diplomasini yakar valla

Oofffbnde cilgin gbi yiyorm soguk soguk o karpuzu smdi bile cnm cekti. Bnm minik zaten karpuz yiyim pit pita basliyo :) seker yuzunden herhalde

Bende acayip karpuz yiyorum yani karpuzsuz bir gunum olamaaaazzzz gercek sutten yapilan dondurmayi nerden bulcaz dondurmada yiyorum cok sık olmasada off canim cekti simdii

ne karpuz yememiiii duymuyorum yemekten zevk aldigim tek sey su aralar midemi ne yesem mahvediyo bi karpuz ii geliyodu ama yaaaaaaaaaaa

Bende bir ara sütyen kullanmadim atletim beyaz olduğu için bir sıvı orada kurumuş gördüm yuvarlak olmustu. Ayy benim de mi sütüm geldi şimdi :)

Cnm sutyensiz olmak birazda sebep oluyor sanırım o donem goguslerim çok buyumuştu hep sutyensiz yatıyordum geldi, kulupte yorumlara baktım öyle yazmış bayanlar. Şimdi benimde 1 damla leke oluyor arada dokunsam kesin çıkacak sut seninde öyledir, gogsumu elimle yukarı kaldırıp baktıgımda ıslanıyordu hep şimdi dokunamıyorum, sıkmamak gerekmiş bebişe lazım

çok şaşkınım şuan karpuz neyse de bende çok aramam karpuzu mesela kavunu daha çok severim ama dondurma için doktorunun söledikleri hiç hoş olmadı :) algida güvenilir diye bende algida alıyodum her akşam artık bünyem alışmıştı bırakmak zor olcak:/

Tunaydınlar,
Öncelikle altlarda hissetmen çok normal. Benim hala göbek üstüm çok şişmedi. Bebeğin pozisyonuyla ilgili olabilir. Kafa aşağıda. opera yla görüşüyoruz mesela. Onun göbek benden büyük duruyor. Yapı meselesi muhtemelen. Hiç endişe etme.

günaydın kızlar..

gögsünden süt gelen oldu mu ?
Bariz olarak görmedim ama ustu putun putur hafif beyaz. Süt kalıntısı mı bilemedim.

dr gidecekler insallah güzel haberlerle gelirler annelerini uzmesin kuzuvullar insallahhhh. ya peki brbrk bakim ürünlerinde ne marka kullancaksiniz o kadar cokki secenek dalin sebamed daha oooo
Canım Ayse Öner Mustela tavsiye ediyor ama bir kısım doğalcılar ilk aylarda sadece su ve nemlendirici olarak benmaride ısıtılarak asidi alınmış zeytinyağı tavsiye ediyor. Bu konu derya deniz, ben de karar veremedim valla:)

Senin iri bebikini yerim, maşallah
Atatürk Orman Çiftliği nin keçi Sütünden yapılma dondurması gerçek dondurma ondan yiyebilirsin. Pide nasıl yenmez ya En Sevdiğim şey:)

Ayy keske baska bisey isteseymisim canim dondurma cekti dedim ya annem geldi simdi elinde keci sutlu maras kesme dondurmaaaa buarada bem gece gunduz sutyen takmiyorum suan takamiyorm yani zaten gogusler kucucuk sut mut de gelmiyo benden korkuyorm zaten;sutum olmucak diye anneminde olmamis ben 15 gun anca emmisim

sevcanf bana da bi arkadasim gordugun en ufak kizarikliga bas zeytinyağını dedi.. 6 aylik bebesi, pisik kremi falan kullanmamis.. bi de gogus ucu yara olmus dermatologa gitmis impeteks diye bi krem varmis.. harika bi sey dedi.. lansinoh koruyuscu, impeteks iyileştirici..
bebek banyosu icin saf zeytinyagli defne sabunu düşünüyorum ama arastirmadim henüz.. Zarari var mi yok mu bilmiyorum..

bir arkadasım unileverde çalışırken fabrikayı görsen bir kaşık yemezsin o dondurmalardan demişti

Canım gözün aydın maşallah ufaklığı mıncırasım geldi yesin onu teyzesi doktorun çok güzel açıklama yapmış benimki herşey normal deyip geçiyo 8 kilo almıştım kiloma dikkat ettiğim için bide tebrik etti benim boy da kısa (1,55). Karnım büyük ve çok gergin bende başını sağ üstte ayaklarını sol altta hissediyorum kafası avcumun içine geliyo. Doktor hiç bişey demedi hatta göbek deliğimin çevresi morarmıştı ona bile normal dedi. Bende magnum hastasıyım dolaba yığdım resmen onlar bitsin birdaha almam sağlık ocağındaki doktor Atatürk Orman Çiftliğinin dondurmalarını yiyin diyo biraz tatsız ama en azından gerçek sütten yapılma. Yürüyüşe başladım diyet yapamam ama fazladan kalori yakabilirim.

deme Atatürk Orman Çiftliğinin dondurmalarınıda burda nerden bulcam ben kaldım mı dondurmasız
Aoç nin dondurması tatsız bi yesen bi daha canın istemez. Dondurmasız yaz düşünemiyorum karpuzu çok aramam kesmesi zor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…