- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Yerim o sipani ♡Guzel haberlerle gel tatlim. Benim de tansiyonun hep dusuk.. cok tuzlu tuketiyorum. 9/6 falan oluyo.. tuzu azalt dedi doktor bakalim kaclara dusecek..
G gelartikannecim canim pitpitlar asagida basliyo aynen bende de oyle oldu.. simdi kaburgama vuruyo sıpa
Benim 18. Haftada sıvı gelmişti doktora sordum sorun yok hatta sutun çok olur dedi, 20. Haftada falanda kremimsi katı bir sıvı geldi az miktarda içim bi garip oldu şimdi hiç bakmıyorum bile goguslerime ama arada çamaşırımda leke goruyorum
gözün aydın.bende dondurmaya takıldım.her akşam kesin bi dondurma yiyorum kornet falan.Kizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan,gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
bizden haberler bu kadar artik 15te bir goruscekmisiz
opera gozun aydın maşallah sekerim.. karpuz mevzusu benim de canımı sıktı
simdi.. neredeyse her gun aksam 1 ceyrek karpuzu gomuyorum ben..
opera gozun aydın maşallah sekerim.. karpuz mevzusu benim de canımı sıktı
simdi.. neredeyse her gun aksam 1 ceyrek karpuzu gomuyorum ben..
Bende bir ara sütyen kullanmadim atletim beyaz olduğu için bir sıvı orada kurumuş gördüm yuvarlak olmustu. Ayy benim de mi sütüm geldi şimdi :)
çok şaşkınım şuan karpuz neyse de bende çok aramam karpuzu mesela kavunu daha çok severim ama dondurma için doktorunun söledikleri hiç hoş olmadı :) algida güvenilir diye bende algida alıyodum her akşam artık bünyem alışmıştı bırakmak zor olcak:/40 yil yemesem aklima gelmez, biz yilda bir kere alir yarisini atariz.
ben de dondurmaya uzuldum, ozellikle algida falan sakin yemeyin dedi. Carte dore'un cikolata karnavalini ben cok seviyodum ve nerdeyse her gun yiyordum yemicem artik.
illa yicekseniz gercek suttrn yapilan dondurma yiyin, hazir dondurmalar peyniralti suyundan yapilio dedi, senin chetoslari duysa adam diplomasini yakar valla
Tunaydınlar,kizlar gunaydin.
size bi iki sorum var bnm. pit pitlari hissetmeye basladim bi haftadir cok sukur ben ama hep gobek deligimin altinda hatta kasiklarimda hissediyorum sadece bu pit pitlari dalgalanmalari. we gobegiminde sanki alt tarafi daha cok buyuyor ya gobek deligimin ustune gore.
plesantam mi asagidaki bnm dr a da daha 21 haziranda gidicez cok var. ona sormam icin aklima takildi size bir danisayim istedim.
Bariz olarak görmedim ama ustu putun putur hafif beyaz. Süt kalıntısı mı bilemedim.günaydın kızlar..
gögsünden süt gelen oldu mu ?
Canım Ayse Öner Mustela tavsiye ediyor ama bir kısım doğalcılar ilk aylarda sadece su ve nemlendirici olarak benmaride ısıtılarak asidi alınmış zeytinyağı tavsiye ediyor. Bu konu derya deniz, ben de karar veremedim valla:)dr gidecekler insallah güzel haberlerle gelirler annelerini uzmesin kuzuvullar insallahhhh. ya peki brbrk bakim ürünlerinde ne marka kullancaksiniz o kadar cokki secenek dalin sebamed daha oooo
Senin iri bebikini yerim, maşallahKizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan,gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
çok şaşkınım şuan karpuz neyse de bende çok aramam karpuzu mesela kavunu daha çok severim ama dondurma için doktorunun söledikleri hiç hoş olmadı :) algida güvenilir diye bende algida alıyodum her akşam artık bünyem alışmıştı bırakmak zor olcak:/
Canım gözün aydın maşallah ufaklığı mıncırasım geldi yesin onu teyzesiKizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
demebir arkadasım unileverde çalışırken fabrikayı görsen bir kaşık yemezsin o dondurmalardan demişti
Aoç nin dondurması tatsız bi yesen bi daha canın istemez. Dondurmasız yaz düşünemiyorum karpuzu çok aramam kesmesi zor diye :)demeAtatürk Orman Çiftliğinin dondurmalarınıda burda nerden bulcam ben kaldım mı dondurmasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?