geçmiş olsun cnm, sende mi problem var bebekte mi, benden böyle birşey istenmedi ama herkese yapılıyor mu eko?Günaydın kızlar kalp ekosu istenmişti bizden dün çektirdik hiç iyi haberler alamadık maalesef üzgünüm..kardiyoloji konseyine çağrıldık ve KORDOSENTEZ yaptırmamız önerildi.. Ben bu testi yaptırmak istemiyorum malum riskleri mevcut aranızda yaptıran var mı kızlar ??
Ben yaptirmadim hatta duymadim bile.. hay Allah.. sen yine de icini ferah tut.. yaptirma ve yaptırmama risklerini iyi arastir.. hangisi agir basacak bakalim.. ben de bi arastirayim.. gecmis olsun bitanen.Günaydın kızlar kalp ekosu istenmişti bizden dün çektirdik hiç iyi haberler alamadık maalesef üzgünüm..kardiyoloji konseyine çağrıldık ve KORDOSENTEZ yaptırmamız önerildi.. Ben bu testi yaptırmak istemiyorum malum riskleri mevcut aranızda yaptıran var mı kızlar ??
ben banyodan çıktıktan sonra yağ sürüyorum, oluştu mu çatlat oluşmadı mı bilmiyorum nasıl anlayacağımki onu,kızlar çatlak oluşan var mı?
ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da
geçmiş olsun cnm, sende mi problem var bebekte mi, benden böyle birşey istenmedi ama herkese yapılıyor mu eko?
Ben yaptirmadim hatta duymadim bile.. hay Allah.. sen yine de icini ferah tut.. yaptirma ve yaptırmama risklerini iyi arastir.. hangisi agir basacak bakalim.. ben de bi arastirayim.. gecmis olsun bitanen.
ben şimdi okudum da internetten, ben olsam yaptırmazdım, %1-5 bebeği kaybetme riski çok yüksek bence.
İşin enterasanı haftasında gidiyor ne ileri ne geri.. kilosu artıyor boyu uzuyor şu ana kadar testlerde down sendorumu çıkmadı yada başka bişi ..işte kalbimizde problem var o bir gerçek tamam da neden korkutuyolar zeka geriliğişüphesi diye şuana kdar yapılan taramalar testler ayrıntılılar uydurma mı ? Bgün 25.haftama girdim kilosu dün 732 ölçülmüş zayıf mı??
şimdiye kadar tüm testleri normal, gelişiminin de haftasında olması çok güzel. bence içini ferah tut, doktorlar %100 konuşmak için her türlü testi isterler. Ama şunu anladık ki %100 diye bir sey yok, %99,99 deseler ve tersi çıksa %0,01'lik dilime girmiş diyebiliyorlar.
kısacası naçizane tavsiyem testi yaptırma, kendini de üzme. bebeğin sağlıkla doğacak inşallah bunu düşün:)
kızlar çatlak oluşan var mı?
ben 2-3 günde bir krem sürüyorum, çatlak yok henüz. daha erken mi yoksa böyle gider mi? krem sürmekten nefret ediyorum da
Merhaba,Herkes uyuyor mu ? Bu uykusuzluk ne kötü bişe ya((
Teşekkür ediyorum cnm yok bende bi problem yok ayrıntılı ultrasonda şüphelendi doktorkalp anomalisi diye.. herkesten istenmiyor galiba..
sağol cnm inan ki bilmiyorum yaptırmamak daha ağır basıyor riskleri varmış baya hatta en son tercih edilen bi işlemmiş.. ferah tutmaya çalışıyorum dua ediyorum ama ne yapmamız gerekiyor nası yapıcaz onu bile kestiremiyorum şuanda....
şöyle düşünmen gerekiyor bence, kalbinde ne gibi problem olabilir çocuğun, doğduktan sonra tedavisi olmayacak bişey mi, yada tedavisi yoksa ne olur, diyelimki kesinleşti bebeğin kalbinde bi problem var , sen aldırmayı düşünür müsün,İşin enterasanı haftasında gidiyor ne ileri ne geri.. kilosu artıyor boyu uzuyor şu ana kadar testlerde down sendorumu çıkmadı yada başka bişi ..işte kalbimizde problem var o bir gerçek tamam da neden korkutuyolar zeka geriliğişüphesi diye şuana kdar yapılan taramalar testler ayrıntılılar uydurma mı ? Bgün 25.haftama girdim kilosu dün 732 ölçülmüş zayıf mı??
Herkesin gorusune saygi duyarim bu konuda tabiki dogru cikan testlerde vardir ama ben cok guvenmiyorum yaa boyle yok su ihtimal var yok bu ihtimal var gel sunu yapalim bilmem ne insanlari strese sokmaktan baska biseye yaramiyolar kimden duyduysam boyle seyler herkesin bebegi sapasaglam dogdu yani oyuzden bence iyi seyler dusun dua et bisey yoktur insalah bi akrabimiza ceraahpasanin en buyuk profesoru oranin hocasi adini hatirlamiyorm karindan su alma islemi bile yapilmis kadina doktor demis bu cocuk sakat dogmazsa gelin yuzume tukurun okadar kesin yani ama kadin aldirmadi ve bebegi sapasaglam hicbirseyi yok eee nasil guvenebilirsin ayyy cok sinirlendim neyse sen uzme kendini allahin izniyle bisey olmaz..İşin enterasanı haftasında gidiyor ne ileri ne geri.. kilosu artıyor boyu uzuyor şu ana kadar testlerde down sendorumu çıkmadı yada başka bişi ..işte kalbimizde problem var o bir gerçek tamam da neden korkutuyolar zeka geriliğişüphesi diye şuana kdar yapılan taramalar testler ayrıntılılar uydurma mı ? Bgün 25.haftama girdim kilosu dün 732 ölçülmüş zayıf mı??
Kesinlikle sağol cnm iyi temennilerin için öyle arada kaldık ki... neolduğunu öğrenmek de istiyorum ama ya bişey olur sa diyede korkuyorum ..Şimditüp bebek doktorumu aradım oda kesinlikle yaptır diyor.Bütün sorumluluğu sana atıyorlar işte öle arada kalıyoruz..3hazira na gün verdiler kordosentez için ama öncesi prof.konseyine katıl sonra karar senin diyolar.. Allahım sen yardım et.. bilmiyorum ne yapıcağımızı..
geçmiş olsun canım,kuzenimin çoçuğunda da kalbinde problem var demişlerdi ama herhangi birşey yaptırmadı doğumdan sonraya bıraktı.yavaş kilo alıyordu doğduktan 6 ay sonra kalbiyle ilgili bir ameliyat geçirdi çok şükür sağlıklı bir kızı var.İnşallah senin bebeğinde de hiçbir sorun yoktur.Belki doğduktan sonra müdahale edilebilecek bir problemdir.İşin enterasanı haftasında gidiyor ne ileri ne geri.. kilosu artıyor boyu uzuyor şu ana kadar testlerde down sendorumu çıkmadı yada başka bişi ..işte kalbimizde problem var o bir gerçek tamam da neden korkutuyolar zeka geriliğişüphesi diye şuana kdar yapılan taramalar testler ayrıntılılar uydurma mı ? Bgün 25.haftama girdim kilosu dün 732 ölçülmüş zayıf mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?