2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızıltoprak nerde canım sadece oradamı kampanya var..

fenerbahçe stadına yakın bi yerde, kadıköyde ,
evet şuanda sadece orda var kampanya, ama hediye çekini başka mağazalarda kullanabiliyorsun,

hım anladım canım yani istanbulda keşke butun mağazalrda olsa ben izmirdeyim malesef ama gercekten araba falan uygunmus fıyatı güle güle kullanın..

gözün aydın cnm sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah,
katkı maddeli herşey zarar ama inadına da canımız katkı maddeli ne varsa istiyor,
şeker çıkmasın diye zaten karpuzdan uzak duruyorum dün ağlayacaktım nerdeyse bi kaç tane cips yiyeyim dedimde eşimden zılgıtı yedim, gözlerim doldu resmen yaa inanılır gibi değil :) şimdiye kadar yaşamadığım duygusallığı doritos cipsle yaşamış oldum :)

Bizim kontrol de dündü , bizim ki paralel yatıyor:) o da kasılmalara sebep olur dedi tam başaşağı ya da makat Geliş durmuyor . Bizimkiler biraz keyiflerine düşkün sanırım geniş geniş yatıyorlar bol Sıvı ve istirahat Şartmış , ama 1 ay sonraya gün verdi bana

Merhaba Arkadaşlar,

Mothercare'in sallanabilen beyaz bebek beşiğini aldım. Ama 4 cm'lik 38x89 cm ebatındaki yatakları çok pahalı. Beşik için yatak yaptıranınız var mı? Sünger, lateks ya da pamuk, hangisini tercih ettiniz? Sert sünger (kansorejen madde içermeyenlerinden) nerede bulabilirim? Fikir verebilirmisiniz?

Teşekkürler :)

gucci85 benim gibi yap tatlim.. haber verme, ortada kanit bırakma.. çöpüñü bile 2 gun cantamin gizli gozunde gazdirdim ben.. is yerinde atsam, arkadaslar da gardiyan gibi.. kizarlar hemen.. daha bu sabah ise yuruyerek geldim de yolda attim

Gözün aydın canım pek güzel geçmiş kontrolünüz maşallah bebeğine de bizimde yarın görüş günümüz hayırlısı artık

Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
beraberligi yumusatin artik dedi, napcaz biz simdi

Operacim ben şu su olayından sonra noktayı koydum normal de haftada birdi bilmiyorum yani ama heran hersey olabilir bizim doktor sağolsun cinselliğe girmiyor çekiniyor galiba hoş bizim de sormaya cesaretimiz yok eşimle

Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
beraberligi yumusatin artik dedi, napcaz biz simdi
Ooo bu yasak tam benlikmis aman canim ne guzel ohh... Benim en sevdigim yasak doktora kalmadan ben koydum zaten

yahuu ne hızlı ilerliyo bu sayfa..yetisemiom ben ya..bi hafta sonu durgunlasio..gezionuz tabiii..
bebişlerini görenlerin gözü aydin.
opera karpuz işi kötü oldu..hele ki ramazanda karpuz pide peynir üçlüsü nu dört gözle beklerken..

ayrica bu fanfin islerini bi ablam son zamana kadar devam etti..vve cok kolay dogurdum demişti bana..ama benim ilki sezeryan oldugu icin ben pek yaklasmiom..

süt benden bayadir gelio bu arada. .ozellikle sol taraftan daha cok gelio..

asmakilit izmirin tadini çıkar. .
bizde haziran 12de bi yazlık yapip gelcez..1 hafta..sonra ramazan gelio zaten..onuda oglan için gitcez havuz deniz deyip duruo garibanim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…