Gözün aydın canım atlattın çok şükür o ilacı içebilmene de ayrıca tebrikler benimkinden tadı daha güzeldi belkide. Benimde kan hapımı ikiye çıkarmıştı eşim dalga geçiyo içinde vampir besliyosun kanını iliğini sömürüyo bu çocukşeker ve idrar normal çıktı kızlar.sonunda şu şekeri bende atlatmış oldum,gerçi içerken hiç zorlanmadım ben bi tane daha olsa içerdim. kan değerim biraz düşük çıktı demir hapını ikiye çıkardı.birdaki görüş günü 3 hafta sonra
Hadi gözün aydın.şeker ve idrar normal çıktı kızlar.sonunda şu şekeri bende atlatmış oldum,gerçi içerken hiç zorlanmadım ben bi tane daha olsa içerdim. kan değerim biraz düşük çıktı demir hapını ikiye çıkardı.birdaki görüş günü 3 hafta sonra
Cok cok sagolun kizlar.. eve geldik simdi.. tuzu azalt demisti doktorum tansiyonu yerle bir edince kendi verdi damardan izotonigi.. muhtemelen üşüttüm, aksam yedigim yumurta da ustune bozdu beni.. iyiyim simdi.. 2 wc, 1 kusma tamam.. tekrari olmadi. doktorum nst de sıkıntı yok, bebek hareketleri iyi bu nedenle ilac vermiyorum dedi. Bol su, muz, haslanmis patates ye dedi.. iş yerine gidip işleri toparlayıp döndüm.. Biraz yatalim bakalim.. izmir işi de yatti tabii.. hayatta goturmez benimki.. onun yokluğunda bodrumun altini üstüne getircem artik
şeker ve idrar normal çıktı kızlar.sonunda şu şekeri bende atlatmış oldum,gerçi içerken hiç zorlanmadım ben bi tane daha olsa içerdim. kan değerim biraz düşük çıktı demir hapını ikiye çıkardı.birdaki görüş günü 3 hafta sonra
Gözün aydın canimşeker ve idrar normal çıktı kızlar.sonunda şu şekeri bende atlatmış oldum,gerçi içerken hiç zorlanmadım ben bi tane daha olsa içerdim. kan değerim biraz düşük çıktı demir hapını ikiye çıkardı.birdaki görüş günü 3 hafta sonra
Kızlaaaaaaaarrrr
13 haziranda baby shower yapcam.. soylemis miydim???
evet cnm ya uyuyamıyorum ezana kadar sağa dön sola dön çok kötü yahuAman deyim:)
Dursun durduğu yerde. Sen de benim gibi gece kuşusun herhalde. Ben sabah 5 ten önce yatmıyorum valla.
Ne güzeeel... Çok iyi düşünmüşsün , ben de istiyordum ama babamın rahatsızlığı nedeniyle yapmamak daha doğru geldi , keşke yakın olsaydık ...Kızlaaaaaaaarrrr
13 haziranda baby shower yapcam.. soylemis miydim???
Evet ya keske yakin olsak.. hep beraber geldik bu gunlere; kutlardik..Ne güzeeel... Çok iyi düşünmüşsün , ben de istiyordum ama babamın rahatsızlığı nedeniyle yapmamak daha doğru geldi , keşke yakın olsaydık ...
Ben de düşünmüyordum baslarda.. gecen gun komsum dedi yapalim diye.. tum organizasyonu o yapacak.. hatta onun bahcesinde olacak.. hazira koncam yaniiBen sicak bakmiyorum baby shower'a, hele bir kucagima alalim diyenlerdenim
Ben de düşünmüyordum baslarda.. gecen gun komsum dedi yapalim diye.. tum organizasyonu o yapacak.. hatta onun bahcesinde olacak.. hazira koncam yanii
Ben sicak bakmiyorum baby shower'a, hele bir kucagima alalim diyenlerdenim
gözün aydın cnm..bende kusmamak icin zor tuttum..benimki Çilekli ydi..şeker ve idrar normal çıktı kızlar.sonunda şu şekeri bende atlatmış oldum,gerçi içerken hiç zorlanmadım ben bi tane daha olsa içerdim. kan değerim biraz düşük çıktı demir hapını ikiye çıkardı.birdaki görüş günü 3 hafta sonra
Bu şeker iyiçe sinir ediyor beni yaa,,yükleme yaptırdım 50 mg 190 çıktı. Iki gebelik benimki.tedavi öncesi doktorum bi şeker yüklemesi yaptırmıştı herkese yaptırıuomus neyse çıktı o zaman. Gebelikte süreklilik tokluk makinaya kont ettim 29 haftaya giriyorum ikiz gebelik 9 kilo aldım. gebellikle dikat ettigim icin iyi cikiyo amaAra sıra kaçırica çıkıyo tabidoktorum da diyet yapıyor insulin verince şekerin çok duş çek diyo..yarın perontoloji uzmanı Prof gidiyorum Bide ona sorcam. offf önceden ne güzelmiş hiç bişey bilmeden doğum daha iyi
Yaa benim ikiz olunca teke Görenekler çıkar dedi.bende dikat ediyor açlık 95 tokluk 135 ten yukarı çıkarmıyorum sürekli dikkat ediyor ama pide falan kaçırica yukseliyoama insulin de vermiyor uff yaavalla ben de gebelikte yaptırdım 50 mg ile 183 cıktı, sonra 3 ayın ortalamasına bakan H1Ab1 gibi bir seye bakıldı o normal cıktı, normal öğün sonralarına bakıldı onlar da normal cıktı, ben şeker ölçüm cihazı aldım dondurma falan yedikten sonra ölçüyorum daha 120'yi bile görmedim hepsi düşük
ben de gebelk şekerim olmadığıma kanaat getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?