2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sen izmire gidemedin sanirim
Malesef gidemedim.. kös kös oturuyorum evde.. çıkıp gezeyim dedim, hem cok ruzgarli hava hem de usendim.. araba yok, dolmusla git gel falan.. azcik temizlik yapip, bol Bol yatcam bakalim..

Canim iyi gunlerde kullan ben odayi cok begendim dedigin gibi 3-4 yasina kadar idarr etsin sonra bizim yavrular kendileri begenir rica etsem bana sifonyer ve gardolap olcunu yazabilir misin? Bi de dolabin kapilari aik olan bi resmini gonderebilir misin?bende marangoza yaptirmayi dysunuyorum da oyuzden istedim

Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun inşallah. Sabaha karşı bir sancı girdi içime inanin çok agriliydi soluma yatmisim esimden yardim istedim dogrulayim dedim sırtüstü Allahım keşke dogrulmasaymisim 2 dakika acı çektim. Sonra geçti çok şükür.
asmakilit bu hareketler rüzgarın mi eğer öyleyse maşallah iyice tombislesmis oğlusun yesinler onun elini ayağını

Kramp girmistir canim.. az once uzandim benim de gogsumun altina girdi.. hareketler Ruzgarin..
D _defne_ 1 haftadir yakalamaya ugrasiyordum ben de.. dun basardim.. hiasediyorlar sanki ya..

asmakilit maşallah yaa tam zamanında yakalamışsın benimkide dışardan belli oluyo artık ama bu kadar net değil. Bi an önce doğsalarda sevsek artık yaa :) birazdan ikeaya gidicez eşimle şöyle bi nevar ne yok diye bakmak için ama orayı hiç sevmiyorum labirent gibi 2 katın her köşesini dolaşmadan çıkamıyorsun. Ankaraya civil mağzası açılıyo. Açılışa özel indirimler olacakmış 2 hafta sonra oradan yaparım alışverişi belki.

Lulinda opera canlarım sagolun. valla can olduk burda bırbırımıze ya nasıl mtlu oldum sormanıza . sag bobregımde azcık genısleme varmıs kızlar o agrı yapıyor olabılır dedı nobetcı dr . yorma kndını ws. dedı. hamılelıkle beraber gorulebılırmıs bu bobrekte genısleme dogum sonrası normale doner dedı.

Kramp girmistir canim.. az once uzandim benim de gogsumun altina girdi.. hareketler Ruzgarin..
D _defne_ 1 haftadir yakalamaya ugrasiyordum ben de.. dun basardim.. hiasediyorlar sanki ya..

Canim galiba benim ki yer değiştirdi çünkü hep solda hissederdim artık solda tık yok sağda hareket var ama öyle kuvvetli değil bebeğim inşallah çok iyidir senin ki gibi kocaman dalgalar yapmasını çok istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…