Malesef gidemedim.. kös kös oturuyorum evde.. çıkıp gezeyim dedim, hem cok ruzgarli hava hem de usendim.. araba yok, dolmusla git gel falan.. azcik temizlik yapip, bol Bol yatcam bakalim..Sen izmire gidemedin sanirim
Dun cok mu yordun kendini?? Yok her zamanki gibi bir gunse bi git bakalim.. icin rahat eder hem..Kizlar dun aksamdan beri belim cok agriyo ya kasiklarimdahatta sag bobregime de wuruyo zmn zmn agri gitsemmiki acile ya
Persembe gunu ck yoruldum cnmDun cok mu yordun kendini?? Yok her zamanki gibi bir gunse bi git bakalim.. icin rahat eder hem..
Eger dinlenip gecmiyosa icinin rahat olmasi icin bi gorun istersen canimKizlar dun aksamdan beri belim cok agriyo ya kasiklarimdahatta sag bobregime de wuruyo zmn zmn agri gitsemmiki acile ya
En az 2 saat kadar dinlenmen gerekiyormuş , soluna yatıp, ama için rahat etmeyecekse git istersen ..Kizlar dun aksamdan beri belim cok agriyo ya kasiklarimdahatta sag bobregime de wuruyo zmn zmn agri gitsemmiki acile ya
Canim iyi gunlerde kullan ben odayi cok begendim dedigin gibi 3-4 yasina kadar idarr etsin sonra bizim yavrular kendileri begenir rica etsem bana sifonyer ve gardolap olcunu yazabilir misin? Bi de dolabin kapilari aik olan bi resmini gonderebilir misin?bende marangoza yaptirmayi dysunuyorum da oyuzden istedim@0hatu0 resmi yükledim, eşimin telefonunda varmış, dolapla şifonyeri 800 e aldım dolap 600 tl, kartal tamirhanede bi spotçudan, bunlar beni 3 sene idare eder en azından, kulplarını ben aldım taktım, orda bebek kulpları yoktu
Ayyy masalahh guzel yakalamissin yaa bende kac kere cekmeye calistim tam cekmeye basliyorm duruyolar istemiyolar heraldeBuraya yukleyim dedim ama olmadi.. buyrun Rüzgâr beyin fıkırdamaları
Kramp girmistir canim.. az once uzandim benim de gogsumun altina girdi.. hareketler Ruzgarin..Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun inşallah. Sabaha karşı bir sancı girdi içime inanin çok agriliydi soluma yatmisim esimden yardim istedim dogrulayim dedim sırtüstü Allahım keşke dogrulmasaymisim 2 dakika acı çektim. Sonra geçti çok şükür.
asmakilit bu hareketler rüzgarın mi eğer öyleyse maşallah iyice tombislesmis oğlusun yesinler onun elini ayağını
Yaaa o ruzgarin hareketlerini yerim ♥ masallah
Rüzgar bey ettirmiş maşallah. Benim de başladı böyle oynamaya heryer aynı anda gibi.Buraya yukleyim dedim ama olmadi.. buyrun Rüzgâr beyin fıkırdamaları
Nasıl oldun canım?Tmm kizlar 8 e kdr bekliyim esim secim icin gorewli kursa gitti agrim hala dewam ederse beklemiyelim de gidelim. Sagolun ins birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?