Bakın bakalım olmuş muOdanın fotoğrafını atsana canım.
Bakın bakalım olmuş mu
Harika olmuş canım. Gülücükler eksik olmasın o odada:)Bakın bakalım olmuş mu
Ay maşallah cok guzel olmus.. saglikla büyüsün o odada inşallah. Cok hevesleniyorum ama oda yapamicam gibi simdilik.. besikle idare edip 4, 5 aydan sonra bakicaz artik..Bakın bakalım olmuş mu
Cok guzel olmus canim,gule gule kullansin insallahBakın bakalım olmuş mu
Ay maşallah cok guzel olmus.. saglikla büyüsün o odada inşallah. Cok hevesleniyorum ama oda yapamicam gibi simdilik.. besikle idare edip 4, 5 aydan sonra bakicaz artik..
5 cekmeceli sifonyer alicam ben de esyalar icin.. uzerini de alt acma yeri yapayim diyorum..bizde de beşik var ama şimdiden kıyafetler esyalar ortalarda, bir de bez ıvır zıvır eklenince dolap şart. benim amacım beyaz bir dolap almak ama yatak dolap takım uygun bir sey bulursam yatagı da şimdiden alırım.
Cok guzel masalah guzel gunlerde yatsin bebisin...Bakın bakalım olmuş mu
Çok güzel olmuuuuuşBakın bakalım olmuş mu
Benimde ikiz canım Doktorum bana yasaklamadı ama bende kendimin ağırlaştığını hissediyorum doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmak için mecburum amasenin tek mi ikiz mi, ikizse bir ay daha zor çalışırsın ,
haziranda çalışayım bi hafta daha demiştim ama bu hafta artık iyice ağırlaşınca iyiki doktor izin vermedi de bu hafta izne çıkıyorum diyorum içimden, bana ve çocuklara hem eziyet olcaktı ama büyük bi risk almış olcaktım,
en iyisi evde son bir ay yatmak
Hayır olsun..Gunaydin kizlar..
ruyamda ablam da hamileymis ve ablam babam ben bir haftaligina amerikaya gidiyormusuz. Ayni ucaklaLulinda ve annesi de geliyorlarmis lulinda dogum yapana kadar kalacakmis tabi.
sonra ablam vazgeciyor gelmekten, lulinda da vazgeciyor, ben o kadar uzakta olmak istemiyorum diyor. Babam da ablani yalniz birakmayim diyor ve ben inat edip tek basima biniyorum ucaga. Belki de bu ucak dusecek diyorum icimden de.
gercek hayatta asla yapmayacagim bir sey ama ruya iste
abuk rüya tirimesterine hoşgeldinizGunaydin kizlar..
ruyamda ablam da hamileymis ve ablam babam ben bir haftaligina amerikaya gidiyormusuz. Ayni ucaklaLulinda ve annesi de geliyorlarmis lulinda dogum yapana kadar kalacakmis tabi.
sonra ablam vazgeciyor gelmekten, lulinda da vazgeciyor, ben o kadar uzakta olmak istemiyorum diyor. Babam da ablani yalniz birakmayim diyor ve ben inat edip tek basima biniyorum ucaga. Belki de bu ucak dusecek diyorum icimden de.
gercek hayatta asla yapmayacagim bir sey ama ruya iste
abuk rüya tirimesterine hoşgeldinizAllah hayir etsin..
ogluma hamileyeken gördüğüm aldatmali ruyalarim dün gece başladı. .ee tabi adami dün reddedince..rüyamda her zamanki gibi sarisin bir rus hatunla kocami gördümbunlar pek samimi..bide kocam kariyi övüp durmazmi bana..sabah zor uyandim inanki..bide cattim adama..tövbe tovbe diye diye gitti..
Finfona bu kadar ara verirseniz olacagi bu.. yumusatin azcikaynen opera nin domtorunun dediği gibi.. haa tutar cekerse velet karışmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?