2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

valla ben kendimi 12. haftaya alıştırmıştım. bugün bırakabilirsin deyince doktoru nerdeyse sarılıp öpecektim darısı başına canım. Artık biz de normal hamileler gibi yaşamayı hakediyoruz dimi

Ayicik mi ilac konusunda sevindim senin adina ama estrofem hala 3 tane almana sasiriyorum. Bizkm kontrol cuma sabahtan, bakalim bizim ayicik napio

ya ben o ayıcıkları yerim. usg görüntüsünde harbi oyuncak ayıcıklar gibiydi... oyyyy doğsalar da ısırsak popolarından

Slm kizlar kontrolden geldim cok sukur bebek iyiymis gorduk bugun ilkkez ... kalp atislarinida gorduk renkli ultrasyondan attikca renk degisiyo boyle ama ses icin daha cok erken dedi duymadik malesef...bebek hesaplamasida yanlismis ben 8 hafta diyodum olctu 6+4 dedi daha cok kucukmus yani gecmi tuttu acaba transfer tarihim 15 ocakti..

gözün aydın canım. İstersen son adet tarihinin ilk gününe göre bir daha hesapla. Genelde öyle yapıyor doktorlar.

Ben de rüyamda karnım 5-6 aylık şiş gibiymiş. Doktor suni sancıyla doğuma almak istiyor. Her yanımda kablolar falan. Olmaz diyorum daha çok erken kabloları sökmeye çalışıyorum, ayrıca eşim yok yanımda o gelmeden doğurmam diyorum. Toto açıkta kaldı herhalde:)

Benim gibi hic belirti yasamayanlar var gulum , hic moralini bozma her zaman olumlu dusun ve sakin ol

Canım senin transfer tarihin ne zamandı ve gebelik sonucunu ne zaman aldın?

asmakilit ben de merak ettim ikili sonucunu? hemen çıkıyor mu?
Canım hamilrliğin hayırlı olsun .sen nerde tedavi gördün ? Benimde 6 ocakta olumlu sonıcumu 3. Denememde buldum Rabbime şükürler olsun.senin nasıl geçiyo hamilelik sürecin bana doktotum ilk 10 hafta çok önemli dedi

Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun. İstanbul tüp bebekte tedavi oldum ben de 3. Denemede dondurulmuşla gördüm pozitifi. İlk 10 hafta önemli evet. Sonrasında zaten embriyoluktan çıkıyo fetus oluyo. Şikayetler de yavaş yavaş azalmaya başlıyo. Bende hala mide yanmaları şişkinlik falan var ama sanırım biraz da ilaçlardan kaynaklı. İnşallah geçicek diye Sabırla bekliyprum

Bugün bende aile hekimine gittim banada doğum tarihimi 11 ağustos dedi aramızda nerdeyse iki hafta var bence senin hemşirede bir sorun var
hemşire hesap yapmayı bilmiyor canım

Aynı şikayetler ben de de var yanma ve şişlik iprogestan yapar dedi sağlık ocağındaki hemşire bana sizde problem neydi? Benimde bütün denemelerim dondurulmuştu Rabbim bu zamanda nasip ettti inşallah sonuda görüp yavrularımıza kavuşuruz sen hep istanbul tüp bebekte mi tedavi olmuştun?

selam arkadaslar,
allahim hepimize saglikli hamilelik dönemi ve saglikli hayirli bebisler versin. amin
benimde kasimin sonunda transfer olmustu ilk denememizde tuttu cok sükür. diger tüp bebek topiginde yaziyordum, belki hatirlayanlar olur:) bu topige simdi yazma firsatim oldu. kac haftadir bulantilar beni maf etti kendimde degildim simdi yavas yavas ögleden sonra hafiflemeye basladi cok sükür.
en son 9ocaktaydi kontrolümüz hersey iyi dedi doktor cok sükür. iki santimdi kelebegim. bidaha ki kontrolüm pazartesi insaallah hersey yolundadir.
benimde tsh yüksek cikti zaten kullaniyordum ama doktorum dozunu yükseltti sabahlari midemi fena ediyor ama napalim bebis iyi olsun yeter.
baya uzun oldu yazim kusura bakmayin bastan yazamadigim icin simdi toptan hepsini yazayim:)
biz bastaki ikili üclü testi yaptirmicaz. allahim bize neyi nasip ederse kabulümüz dedik esimle. sadece 19. haftadan sonra burda organscreening yapiyorlar. bebisin ic organlarina bakiyorlar inceliyorlar. onu yaptircaz. oda kayinvalidem kalbinde rahatsizlikla dogmus ameliyat etmisler. bizdede öyle birsey olursa dogumda oba göre tedbir aliriz diye. insaallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli dogar kucagimizda doya doya öpüp koklariz. amin
tekrardan kusura bakmayin baya uzun oldu

Sen de hazımsızlık var mı ve bitkinlik..

canim hayirlisi olsun oncelikle,bana dr um en son adet tarihine gore dedi,tup bebekte bi fark yok dedi bencede mantikli, ben ilk keseyi 5+3gunlukken gordum kalp atisinida karindan usgyle 6+3gunlukken duyduk,ama bu herkeste ayni olmaya bilir canim

İyi geceler arkadaşlar. Bir ayın sonunda bebeğimizi gorduk şükürler olsun. Kocaman olmuş elleri ayakları sırtı hatta burnunu bile gördük. Cinsiyeti için de kıza benziyor dedi doktorumuz. Gitmişken ikili testi de yaptırdık.bir haftaya sonuç belli olur dedi.tüp bebek doktorumuz da son randevumuzdu. 17. Haftada artık başka doktora devam edeceğiz. Sanırim o hafta kemik gelişimine bakiliyormus. Iğneyi,jeli, coraspirini ve şeker ilacını bıraktirdi. Vitaminleri de degistirdi

herkese merhaba arkadaşlar, bu mesajı yazdığımda daha opum bile olmamıştı, aranıza katılmayı çok istiyordum, çok şükür Allahıma kısmet oldu, 2. denemem tuttu, yumurta rezervim düşük benim, sadece 2 yumurtam döllenmişti ikisi de transfer oldu, 13. gün değerim 100 çıktı, Allahıma sonsuz şükürler olsun, ve internetten yaptığım gebelik takvimine göre 27 eylül doğum tarihi gözüküyor, sat 21 aralık ona göre 4+2 haftalığım, yarın yine kan vercem ama sonuç ertesi gün çıkıyor inşallah 2'ye katlanır, ilk denememde ikiye katlamamıştı daha sonra dış genelik olduğunu öğrendik, şimdi inşallah yine öyle olmaz tedirginim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…