Gözün aydın canım iğne ben kullanmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum tedavi sırasında çok yedigimden
Ayrıca bebegine de maşallah tütü
İnşallah bende şu progestani bırakacağım günü iple çekiyorum ağızdan almak ne zormuş yaa
Ayicik miilac konusunda sevindim senin adina ama estrofem hala 3 tane almana sasiriyorum. Bizkm kontrol cuma sabahtan, bakalim bizim ayicik napio
Slm kizlar kontrolden geldim cok sukur bebek iyiymis gorduk bugun ilkkez ... kalp atislarinida gorduk renkli ultrasyondan attikca renk degisiyo boyle ama ses icin daha cok erken dedi duymadik malesef...bebek hesaplamasida yanlismis ben 8 hafta diyodum olctu 6+4 dedi daha cok kucukmus yani gecmi tuttu acaba transfer tarihim 15 ocakti..
Benim gibi hic belirti yasamayanlar var gulum , hic moralini bozma her zaman olumlu dusun ve sakin olBen hollandadayim canim kac defa aradim tekrar tekrar ama gondermedi ev dr um hastaneye yarin icin anca randevu verdiler 20 gun once oda normal ebeye gidicem iste o bakicak ama ben korkuyorum niye gitti bu belirtiler durduk yere anlamadim kanamam agrim yok ama korkuyorum iste...hanimlar sizdede oldumu boyle aniden belirtiler kayboldumu hic
Slm kizlar kontrolden geldim cok sukur bebek iyiymis gorduk bugun ilkkez ... kalp atislarinida gorduk renkli ultrasyondan attikca renk degisiyo boyle ama ses icin daha cok erken dedi duymadik malesef...bebek hesaplamasida yanlismis ben 8 hafta diyodum olctu 6+4 dedi daha cok kucukmus yani gecmi tuttu acaba transfer tarihim 15 ocakti..
Canım senin transfer tarihin ne zamandı ve gebelik sonucunu ne zaman aldın?Slm kizlar kontrolden geldim cok sukur bebek iyiymis gorduk bugun ilkkez ... kalp atislarinida gorduk renkli ultrasyondan attikca renk degisiyo boyle ama ses icin daha cok erken dedi duymadik malesef...bebek hesaplamasida yanlismis ben 8 hafta diyodum olctu 6+4 dedi daha cok kucukmus yani gecmi tuttu acaba transfer tarihim 15 ocakti..
Canım hamilrliğin hayırlı olsun .sen nerde tedavi gördün ? Benimde 6 ocakta olumlu sonıcumu 3. Denememde buldum Rabbime şükürler olsun.senin nasıl geçiyo hamilelik sürecin bana doktotum ilk 10 hafta çok önemli dediasmakilit ben de merak ettim ikili sonucunu? hemen çıkıyor mu?
Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun. İstanbul tüp bebekte tedavi oldum ben de 3. Denemede dondurulmuşla gördüm pozitifi. İlk 10 hafta önemli evet. Sonrasında zaten embriyoluktan çıkıyo fetus oluyo. Şikayetler de yavaş yavaş azalmaya başlıyo. Bende hala mide yanmaları şişkinlik falan var ama sanırım biraz da ilaçlardan kaynaklı. İnşallah geçicek diye Sabırla bekliyprumCanım hamilrliğin hayırlı olsun .sen nerde tedavi gördün ? Benimde 6 ocakta olumlu sonıcumu 3. Denememde buldum Rabbime şükürler olsun.senin nasıl geçiyo hamilelik sürecin bana doktotum ilk 10 hafta çok önemli dedi
Bugün bende aile hekimine gittim banada doğum tarihimi 11 ağustos dedi aramızda nerdeyse iki hafta var bence senin hemşirede bir sorun varBugün aile hekimine gittim. Hemsire gebelik takibi başlattı. Adetin bitiş tarihini baz aliyoruz dedi.. muhtemel dogum tarihini 11 agustos olarak soyledi.. ne bu simdi?? Tıpta boyle kisiden kisiye degisen hesap mi olur?? Şaştim kaldim yeminlen..
Aynı şikayetler ben de de var yanma ve şişlik iprogestan yapar dedi sağlık ocağındaki hemşire bana sizde problem neydi? Benimde bütün denemelerim dondurulmuştu Rabbim bu zamanda nasip ettti inşallah sonuda görüp yavrularımıza kavuşuruz sen hep istanbul tüp bebekte mi tedavi olmuştun?Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun. İstanbul tüp bebekte tedavi oldum ben de 3. Denemede dondurulmuşla gördüm pozitifi. İlk 10 hafta önemli evet. Sonrasında zaten embriyoluktan çıkıyo fetus oluyo. Şikayetler de yavaş yavaş azalmaya başlıyo. Bende hala mide yanmaları şişkinlik falan var ama sanırım biraz da ilaçlardan kaynaklı. İnşallah geçicek diye Sabırla bekliyprum
Sen de hazımsızlık var mı ve bitkinlik..Teşekkür ederim cnm seninki de hayırlı olsun. İstanbul tüp bebekte tedavi oldum ben de 3. Denemede dondurulmuşla gördüm pozitifi. İlk 10 hafta önemli evet. Sonrasında zaten embriyoluktan çıkıyo fetus oluyo. Şikayetler de yavaş yavaş azalmaya başlıyo. Bende hala mide yanmaları şişkinlik falan var ama sanırım biraz da ilaçlardan kaynaklı. İnşallah geçicek diye Sabırla bekliyprum
canim hayirlisi olsun oncelikle,bana dr um en son adet tarihine gore dedi,tup bebekte bi fark yok dedi bencede mantikli, ben ilk keseyi 5+3gunlukken gordum kalp atisinida karindan usgyle 6+3gunlukken duyduk,ama bu herkeste ayni olmaya bilir canimkızlar bugun pozitif sonuç aldım son adet tarıhım 22 aralıktı bugun sonuc aldım şu anda ne kadarlık oluyo bebek neye göre hesaplanıyo gerçi daha keseyı görmedım ama merak ettım kese kaçıncı haftlp atısıduyuluyo
Ay kızlar ne tatlısınız yaaa, sizmi daha tatlısınız yoksa bebişlerinizmi? Karar veremedim. Galiba bebişler ağır basıyor
Benim de bebeğim 11 günlük
Şimdi bu kız da kim nerden çıktı diceksiniz haklı olarak.
Ben 8 yıllık evliyim, şimdi 2.tüp deneme aşamasındayım, bugün son iğnelerimi oldum, yarın çatlatma iğneleri, cımartesi opu, salı da transferim var inşallah. Arada bir girip okuyorum bu topiği, aranıza katılmayı öyle çok istiyorumki,
Henüz hamile değilim, haddim olmayarak daldım topiğinize, ne olur kusuruma bakmayın.
Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, duanızda bu kardeşinizi de unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?