2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın ... Ben de aynıymışım senin gibi , beni de erkek zannederlermiş . Bakalım bizim ki nasıl olacak .. :)

yaaa kızlar dün kuaförde bir kızla tanıştım, kız su anda incecik dal gibi hatta çöp adam gibi.
2 yaşında çocugu varmış ve hamileyken kaç kilo almış biliyor musunuz?????
54 !!!!

şoka girdim yaaa, bir insan kadar daha kilo almış yani, hiç bu kadarını duymamıştım. gecen gün de komşumun teyzesi anlatıyor, çatlak için badem yağı sür ben sadece bir yerimden çatladım orası kanadı hala ameliyat izi gibi dedi, tüylerim diken diken oldu

Canlar yarin da bizim kontrolumuz var lütfen dualarinizi eksik etmeyin anneler. Dilerim çok güzel haberlerle gelirim şu iki hafta boyunca sütümü balla içtim yumurtami yedim öğle yemeklerimi yedim ve portakal limon ve havuçlu meyve suyumu içtim. Akşam yemeğinden sonra ballı muzumu yedim. Meyve ayrıca yedim 2 litre suyumu içtim. Dünde badem ve cevize başladim. İnanın kızlar badem ve ceviz de yiyince bebeğim coştu gece bile uyanacak derecede tekme atıyor annesine tam göğsümun biraz altinda. Sizce eksik birsey var mi şu da olsa dediğiniz onerilere daima açığım hem kilo alsin istiyorum olur ya erken dogarsa ele avuca gelsin enazindan hemde geriden gelen 4 günü kapatmak istiyorum

Günaydın kızlar,
Bir yaş daha alarak uyandım bu sabah. Kutlayan herkese teşekkür ederim. Bugün son kontrolümüz var bizim de. 11.30 da. Uçabilir raporu alacağım. Şaka maka 4 gün kaldı gitmeme. Yavaştan heyecan bastı:)

Ayy 54 mü? Oh my god!
Doktoru ne demiş peki birde kaç kilo bebek dünyaya getirmiş. Sürci lisan etmiş olmasın. ben 62ile hamile kaldım şuanda 68kiloyum.
cok normal bir durum değil ama guzel olan yanı vermiş olmasi. Çatlak için lierac göğüs ucu içinde garmastan pomad yuz icinde lierac yuz kremi kullanıyorum şuanda çok şükür çatlak veya leke olmadı. Kişiye göre değişir canim bence

Herşey yolunda gidecek merak etme. Çok güzel besleniyorsun maşallah. Balık ve et de yiyorsan hiçbir eksiğin yok canım.

Ne diyorsun ya, benden bir tane daha olmuş kadın:) Çok sarkmıştır o kadar kilo gidince.

Herşey yolunda gidecek merak etme. Çok güzel besleniyorsun maşallah. Balık ve et de yiyorsan hiçbir eksiğin yok canım.

Cnm hamile kaldigimdan buyana balik yiyemiyorum tiksindim ya bir kere acaba ton balik yesem zararı olur mu et de ara sıra oda canim çekerse ona da cunku mesafeliyim

Cnm hamile kaldigimdan buyana balik yiyemiyorum tiksindim ya bir kere acaba ton balik yesem zararı olur mu et de ara sıra oda canim çekerse ona da cunku mesafeliyim
Haftada 1 ton balığından birşey olmaz ama istemiyorsa canın yeme bence. Bol baklagil tüketebilirsin. Ben bugdaylı ve nohutlu soğuk ayran çorbası tüketiyorum bu aralar severek. Bol naneli. Salatalara da haşlanmış kara buğday, mercimek ve börülcesi koyuyorum. Et yerine geçer bunlar.

tamam lulindacim cok tesekkur ederim.

Gunaydinlar.. Lulinda mutlu ve saglikli bir omur dilerim ailenle insalah... gulsennnn bende hic balik yemedim hamile kaldimdan beri et de yeni basladm yemege doktorm ille balik ye demedi ama et mutlaka yemelisn dedi artik son zamanlar hayirlisiyla bi kurtulsak yatamiyorm geceleri yaa donup duruyorm bi kac parca daha giysi alip bebislere yikayip utuleyip cantami hazirlayin yavastan diyorm nolur nolmaz..

Lulinda cim mutlu yillar saglikli yaslar olsun insallah
yaaa bizimde isyerinde son günümüz bugün dr izin vermedigi icin 32. haftada cikiyorum ii de oldu valla daha fazla calismaya gücüm yok zaten mimibuslerde kimse yer vermiyo en cok sinirimi bozuyodu şimdi evde badanaci var yogun bir tempo kizim ve beni bekliyor yavas yavas hazirliklari hizlandirmali 5 6 haftamiz falan kaldi hemen hemen sezeryan olucagimiz icin ayy cok heyecanlandim zaman az kalmis diyince bile basim agriyo 2 gündür gidicem diye herkes yemege çıkarıyor bizi sapittim galiba sekerimmi yukseldi acaba korktum

defalarca sordum yaa, 107 kilo ile doğuma girdim dedi.. bebek 5.200 doğmuş tosuncuk :)

Ne diyorsun ya, benden bir tane daha olmuş kadın:) Çok sarkmıştır o kadar kilo gidince.

valla kolları falan sarkmamıştı ama diğer yerlerini görmedim bişii diyemem :)
sadece şunu söyleyim, ben kızı genç kız sandım hani hiç evlenmemiş diriliği vardı diyim

Heyecandandir o, sekerden degildir.. benim de başım çalıyor şu an.. is yerinde birini cok fena paraladim.. cok sinirliyim ve sakinlesemiyorum.. saçını başını yolsam ferahlicam.. ama olmuyo.. bi işi cozmekten aciz, iş satmaya çalışan insanlara sinir oluyorum.. neyse ki kamuda ucretsiz izin 2 sene.. inşallah hepsini kullanip bitmesine yakin yine hamile kalicam.. sonra yine.. önümüzdeki 7 sene işe donmeyi planlamiyorum..

Teşekkür ederim canım Rabbim sana da yavruna sağlıcakla kavusmayi nasip etsin. Erken doğma ihtimali yoktu hiç. Herşey normaldi. Birdenbire suyum geldi. Hani zamanla azaliyo olsaydı doktor derdi belki ama hiçbir belirtisi yoktu erken geleceğinin. Sürpriz yaptı bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…