2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canim nasilsin?Dun yazmissin kalsiyum ve magnezyum kulllaniyorum diye bana doktorum yazdi magvital ve calsiday kramplarim var diye ama ben kalsiyum ilacinin gebelik te etkisini okuyunca korktum icemedim senin doktorun niye vermisti ?
Valla benim doktorum vermedi.. ben kafama gore aldim.. bir suru hamilenkullaniyor zaten dayanamadim agrilara.. baslayali cok olmadi etkinetmedi daha.. doktorum bu ilaclar icin bir sure kullan birak, surekli kullanma ayarla kendini demisti.. oyle yapıyorum. Kalsiyumun ne zarari varmis ki??

Selam canım, nasılsın? Nasıl geçti diğer doktorla görüşmen?

Selam cnm prof .ların olduğu kardiyoloji konseyine çağrılmıştık,dün gittik hiç iyi haberler almadık çok üzgünüm.Saatlerce ağladım kalbinde delik olduğu ve akciğere giden bi damarda darlık varmış kafamda birsürübişiçok net bile hatırlayamıyorm şuan..Kesinlikle kordosentez yapılması gerektiği söylenildi..gebelik sonlandırabilinirmiş büyük bi anomiliymiş..miş.. yarın kordosentez için gün aldım korkuyorum.. inşallh temiz çıkacak yüreğimi ferah tutmak için çabalıyorum sadece... hakkımızda hayırlısı...

Ay canım Rabbim yar ve yardimcin olsun.. inşallah iyi sonuclar alırsın.. 27. Haftasinda bi gebeligi sonlandirmazlar gibi geliyor bana.. ne kaldi şunun surasinda.. hem kalbi delik yaşayan bir sürü insan var.. cok karisti benim de kafam.. hangi hastaneye gidiyordun sen??

cnm benim Allah yardimciniz olsun insallah sonucalar cok guzel cikarda su yasadigin sikintikar mutluluga dönüşür

çok geçmiş olsun canım,inşallah iyi haberler alırsın sonucunda.belkide doğumdan sonra ufak bi operasyonla düzelebilecek birşeydir gönlünü ferah tut inşallah iyi haberlerle döneceksin

Meraba kızlar. Bende bugun transferimin 7. Günümdeyim inşallah sizler gibi pozitif sonuclar alabilirim. Allah hepinizin Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim sormak istediğim siz Yaşadığınız için çok iyi bilirsiniz belirtileriniz neler oldu acaba içim içimi yiyor bu konuda

Allah yardımcın olsun canım canı gönülden senin için dua ediyoruz. Tedavi süreci nasıldır bilmediğim için bişey diyemiyorum sadece bebeğinin iyileşmesini diliyorum. İnşallah Bu sıkıntılı günler geride kalır da bebeğinin ilk adımlarını görmeyi Rabbim sana nasip eder.

Test gününde iyi haberler alırsın inşallah.Heyecanında haklısın herkes test gününe göre belirtiler arıyor ama bu herkes için farklılık gösteriyor.kesin şu şu belirtiler olacak diye birşey yok mesela benim hiç belirtim olmamıştı ne ağrı sızı ne başka birşey.inşallah sende pozitif sonucu alıcaksın bize haber vermeyi ihmal etme

Cok uzuldum canim allah yardimcin olsun insalah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagna yani kalbi delik diye gebeligi sonlandirmak banada mantikli gelmiyo tedavisi var sonucta insalah yanilirlar guzel haberler alirsin gecer bu sıkıntılı gunler..

Teşekür ederim canım inşallah. Mutlaka haber veririm inşallah güzel haber olur

İnşallah pozitif sonucu görürsün canım bi belirti olmamıştı. Sonucu aldıktan sonra ara ara kasıklarımda ve karnımda ağrı olmuştu hala da oluyor. Ama çoğumuz hiçbir belirti hissetmedik. Ben 11. Gün sabah evde test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı.

Canım çok çok geçmiş olsun, bsşımızdan gecen bir olayı anlatayım sana.2013 mart ayında kuzenimin bir erkek bebeği oldu. Doğduktan sonra bebeğin gitgide morardıgını gördüler. Ve hemen tetkiklerini yaptılar. Sonucunda kalbinde 2 delik ile ana toplar damar ile atardamarın yerleri ters olarak doğdugu belirlendi ve burdan anlıyoruz ki önceki yapılan taramalar cok sağlıklı degilmiş.apartopar 2 gun içinde izmirden helikopterle istanbul siyami ersek hastnesine getirildi. Ben istanbulda onları karsıladım, ve tatlı oğluşumuz 7-8 gunlukken cok basarılı bir ameliyat geçirdi. Ve şu an masallah cok saglıklı. Bunu yazmamın sebebi ise. Cnm bnm hiç ümidini yitirme. Allahım o kadar buyukk ki oldurmayanı olduruyor,pozitif ol. sana dua edecegim.Allah yardımcın olsun.

Benim tutmadı diye bir his var içimde zaten ara ara sancılarım oluyor kasıklarımda batmalarım oluyor

Bekleme süreci oldukça sitresli bu süreçte olumlu düşünüp dua etmek zorundasın. Bebeğinle konuş seni bırakmasın biz hala dua ediyoruz. Transferden bu yana hep tedirginiz hiçbirimiz ohh be deyip rahat bi nefes alamadık. Bazen normal yolla bebek sahibi olanların rahatlığına imrendik. Dünki eğitim seminerinde bi psikolog "anne olduktan sonra stresiniz artacak hep tedirgin gezeceksiniz bu doğanın kanunu böylelikle bebeğinizi koruyup ona bakabileceksiniz" yani bacılar bize bundan sonra huzur yok.

kızımızın ismine karar verdik gibi sanırım Tanem olucak. Lulinda bu şekilde listeye ekleyebilirsin.Eşim bir ikinci isim daha istiyor yanına bende olabilir diye bakıyorum oda kesinleşince yazarım

Canımm , çok geçmiş olsun ... Inşallah sonucunda birşey çıkmaz . Artık kalbi delil bile olsa yaşayan bir Sürü insan var ki ameliyatla da bu durum ortadan kalkabiliyor . Belki onlara bile gerek kalmayacak . Dualarım seninle ...

Benim tutmadı diye bir his var içimde zaten ara ara sancılarım oluyor kasıklarımda batmalarım oluyor
Hiç öyle Düşünme . Bende de belirti olmamıştı , hatta evde yaptığım test bile tek çizgi çıktı ...kan testimden olumlu sonucu gördükten 1 hafta kadar sonra kasık ve bel ağrılarım oldu ara ara. Herkesin Süreci farklı oluyor ; sen yeter ki hep iyi düşün :)

Teşekür ederim canım çok sağol. Benim adet öncesi mide bulantılarım olur bügünde başladı o yüzden umutsuzlaştım

Canım üzülmemek elde değil ama kalbini ferah tut. Inşallah kordosentez sonucun yüzünü güldürür. Kalp delikliği tedavisi olan birşey sonuçta. Canı gönülden sarılıyorum sana. Yarın inşallah hersey yolunda gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…