2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canım negüzel bizim topicten biriyle burda karşılaşmak, benimde son adet tarihim 21 aralık, aynı gibiyiz, internetten hesapladığıma göre 4+2'yim şuanda, senle süreci aynı yaşayacağız inşallah

Bu arada elevit vitamin ilacinda domuz katkısı varmış arkadaşlar. Doktor bugün yazdı bana da kardeşim söyledi. Araştırdım gerçekten de varmış. İnternette biri üretici firmaya mail atmış. Onlar da domuz katkısı olduğunu dogrulamislar

evet cnm ben istanbul tüp bebekte denedim yalnızca. tek bir doktorla devam etmek daha avantajlı diye düşünüyorum. doktor seni daha iy, tanıyo. her seferinde farklı ilaçlar verdi mesela. dozunu ayarladı. bizde morfolojiydi problem. ilkinde hiç döllenme olmadı, ikincisinde taze transfer tutmadı. kısmet üçüncü buz bebeğeymiş

Sen de hazımsızlık var mı ve bitkinlik..

evet cnm malesef var. soda ve gaviscon şurupla idare etmeye çalışıyorum. ağır yemiyorum. bi de çok kötü olursam yürüyüş.. allahtan progestan ve climara banttan kurtuldum dün itibariyle belki biraz daha iyi olurum bundan sonra

ohh hadi gözün aydın. darısı başımıza artık keyfini çıkarmanın vaktidir

Canım Fsm eğitim ve araştırma hastanesine git orada ayhan bey var istem kağıdını göster durumunu anlat o tahlillerin girişini yapar

Canım Fsm eğitim ve araştırma hastanesine git orada ayhan bey var istem kağıdını göster durumunu anlat o tahlillerin girişini yapar

Sağol canım benim nerelerdesin çok merak ettim seni aklım dün sendeydi hersey yolunda inşallah küçük kelebek nasillar

Canım benim farklı hastaneye randevu alabilirsiniz, ben tıbbi sekreterim sen karşıda oturuyorsan dediğim hastaneye gidebilirsin, ama randevu tarihlerin birbirinden farklı olsun

Sağol canım benim nerelerdesin çok merak ettim seni aklım dün sendeydi hersey yolunda inşallah küçük kelebek nasillar
Ben hastanede olsam girişlerini yaptirirdim sende kan verirsin ama ben raporluyum benim kotu geçiyordu yazmıştım hastanede yatiyorum dunden onceki gun taburcu oldum sandimki iyiyim dedim beni taburcu edin ettiler ama megerse bulantimi kesen iğne ve serumlarmis eve gelir gelmez fenalastim günde 4 kez ne yaptığımı anlarsın artik, burayada pek yazmadım etkilenen arkadaşlar olduğu için yazacak tek şey sagligimdi yine Yatmam gerekiyor hastaneye ama cumaya kadar dayanmak istiyorum 7 kg vermisim hala herseyden igreniyorum, hasta olduğum için bebeğimi size gore daha fazla gördüm sanırım tek güzel olan yani bu :) pazartesi gunu o kadar hareketliydiki ellerini ayaklarına doğru uzatiyordu ayaklarını kendine çekiyordu moralimi sadece bebegimi öyle görmek iyi yapıyor, pazartesi de ikili teste gideceğim, bu arada ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum iyi bir adam benden normal fiyatta almıyor ben birşey demeden kendisi vezne ile konuşup yaptırmış sen nasılsın neler yapiyorsun

gyilmaz1982 canım alamıyorum 26sina alayim diyorum randevuyu ama aynı branş olduğu için galiba mhrs diyor ki uyarı mesajında

UyarıcloseKadın Hastalıkları ve Doğum branşından 29.1.2015 tarihine bir tane randevunuz bulunmaktadır.Bu tarihteki randevu iptal edilmedikçe yeni bir randevu alamazsınız.İptal için üst taraftaki randevu geçmişi bölümünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

G gyilmaz canim benim Allaha Hamdolsun ki bebeğin çok iyi sana el sallamis anneciğim ben burdayım diye sen ve esilaecrin benim eniyi derdimi anlatabilecegim arkadaslarimsiniz yokluğunuz çok belli oluyor sana özelden telefonu mu yazacağım kaydet lutfen burda herseyi konuşuyoruz iyide kötü de bir sınırlama yok canım rahat ol lütfen dualarim seninle Rabbim her daim yanında olsun bizi bizden başka kimse anlayamaz

Çok sevindim, tebrik ederim.. Seni yumurta rezervin düşükmüş, bana her gittiğim doktor sepet sepet yumurtan var diyip dalga gecerdi ama inanılmaz bir sey oldu, yumurtalarımdan sadece biri döllendi, dondurulacak bir embriyom bile kalmamıştı, çok şükür ki tuttu :)
Belki ikizlerin olur, iki embriyo transfer edilmiş ne de olsa
gyilmaz1982 senin 12 haftan bitiyor, hiç mi azalma olmadı ya? hani 12 haftada bitiyordu bu işler? gercekten senin adına üzülüyorum, hamileliğin tadını çıkaramadın diye ama inan bebeğin iyi ve onu kucagına aldıgında bugün yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile. sana sabır ve şifa diliyorum canım..

çok teşekkür ederim canım. senden başka selam veren olmadı

İlaçlarım azalması çok iyi inş.düzeliriz de tadını çıkarırız..

canım negüzel bizim topicten biriyle burda karşılaşmak, benimde son adet tarihim 21 aralık, aynı gibiyiz, internetten hesapladığıma göre 4+2'yim şuanda, senle süreci aynı yaşayacağız inşallah

evet canım tüp bebekte transfer tarıhı esas alınıyomus bende dun hesapladım nette tam 4 haftalık yarın test yaptırcam tekrar değere bakıcak doktor sanırım haftaya gun verıcek şimdi kese görme kalp atışı duyma daha sonra cınsıyet ve doğum cok heyecanlı süreçler var önümüzde inş saglıklık sıhhatlı atlatırız..

canim hayirlisi olsun oncelikle,bana dr um en son adet tarihine gore dedi,tup bebekte bi fark yok dedi bencede mantikli, ben ilk keseyi 5+3gunlukken gordum kalp atisinida karindan usgyle 6+3gunlukken duyduk,ama bu herkeste ayni olmaya bilir canim
İkizler ve sen nasılsın ?aşırı bitkinliğim var normal mi acaba ikiz diye mi

Hayırlı olsun ..rezervin kaçtı canım bi arkadasım için soruyorım 3 kez denedi..şimdi havuz oluşturulacak..her ay 1 toplancak inş.bu kez kavuşur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…