kızlar bugun pozitif sonuç aldım son adet tarıhım 22 aralıktı bugun sonuc aldım şu anda ne kadarlık oluyo bebek neye göre hesaplanıyo gerçi daha keseyı görmedım ama merak ettım kese kaçıncı haftada göruluyo kalp atısı ne zaman duyuluyo
Aynı şikayetler ben de de var yanma ve şişlik iprogestan yapar dedi sağlık ocağındaki hemşire bana sizde problem neydi? Benimde bütün denemelerim dondurulmuştu Rabbim bu zamanda nasip ettti inşallah sonuda görüp yavrularımıza kavuşuruz sen hep istanbul tüp bebekte mi tedavi olmuştun?
Sen de hazımsızlık var mı ve bitkinlik..
İyi geceler arkadaşlar. Bir ayın sonunda bebeğimizi gorduk şükürler olsun. Kocaman olmuş elleri ayakları sırtı hatta burnunu bile gördük. Cinsiyeti için de kıza benziyor dedi doktorumuz. Gitmişken ikili testi de yaptırdık.bir haftaya sonuç belli olur dedi.tüp bebek doktorumuz da son randevumuzdu. 17. Haftada artık başka doktora devam edeceğiz. Sanırim o hafta kemik gelişimine bakiliyormus. Iğneyi,jeli, coraspirini ve şeker ilacını bıraktirdi. Vitaminleri de degistirdi
Canım Fsm eğitim ve araştırma hastanesine git orada ayhan bey var istem kağıdını göster durumunu anlat o tahlillerin girişini yaparİnşallah zeynocum çok iyidir minik bebeğiniz bizde çok özledik dün babasıyla gittik oda videoya çekti sürekli bakıyor :) Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah güzel haberlerle bekliyoruz canım benim
Canım Fsm eğitim ve araştırma hastanesine git orada ayhan bey var istem kağıdını göster durumunu anlat o tahlillerin girişini yapar
Canım benim farklı hastaneye randevu alabilirsiniz, ben tıbbi sekreterim sen karşıda oturuyorsan dediğim hastaneye gidebilirsin, ama randevu tarihlerin birbirinden farklı olsunLulindacim arkadaşım kadın dogumdan osman asciogluna randevu almis sisli etfalden ve doktora demiski özel hastaneden bana bu testlerin yapılmasıi gerektiğini söylediler demiş dr girişini yapmış ögun sonucu aldım dedi sabah kan vermiş öğlen 3te almış
Şimdi benim ikili test zkamilde olacagindan sistemde randevu gorundugunden bir ikinci kadın doguma randevu alamıyorum farklı hastane olsada. Sistem randevu vermiyor. 29 unda ikili teste girince hemen bu dr randevu alacağım
Ben hastanede olsam girişlerini yaptirirdim sende kan verirsin ama ben raporluyumSağol canım benim nerelerdesin çok merak ettim seni aklım dün sendeydi hersey yolunda inşallah küçük kelebek nasillar
gyilmaz1982 canım alamıyorum 26sina alayim diyorum randevuyu ama aynı branş olduğu için galiba mhrs diyor ki uyarı mesajında
UyarıcloseKadın Hastalıkları ve Doğum branşından 29.1.2015 tarihine bir tane randevunuz bulunmaktadır.Bu tarihteki randevu iptal edilmedikçe yeni bir randevu alamazsınız.İptal için üst taraftaki randevu geçmişi bölümünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
TC bi bana ozelden msj atsana bana bakayım sıra varmı tabi bide ayhan bey
herkese merhaba arkadaşlar, bu mesajı yazdığımda daha opum bile olmamıştı, aranıza katılmayı çok istiyordum, çok şükür Allahıma kısmet oldu, 2. denemem tuttu, yumurta rezervim düşük benim, sadece 2 yumurtam döllenmişti ikisi de transfer oldu, 13. gün değerim 100 çıktı, Allahıma sonsuz şükürler olsun, ve internetten yaptığım gebelik takvimine göre 27 eylül doğum tarihi gözüküyor, sat 21 aralık ona göre 4+2 haftalığım, yarın yine kan vercem ama sonuç ertesi gün çıkıyor inşallah 2'ye katlanır, ilk denememde ikiye katlamamıştı daha sonra dış genelik olduğunu öğrendik, şimdi inşallah yine öyle olmaz tedirginim biraz
Çok sevindim, tebrik ederim.. Seni yumurta rezervin düşükmüş, bana her gittiğim doktor sepet sepet yumurtan var diyip dalga gecerdi ama inanılmaz bir sey oldu, yumurtalarımdan sadece biri döllendi, dondurulacak bir embriyom bile kalmamıştı, çok şükür ki tuttu :)
Belki ikizlerin olur, iki embriyo transfer edilmiş ne de olsa
gyilmaz1982 senin 12 haftan bitiyor, hiç mi azalma olmadı ya? hani 12 haftada bitiyordu bu işler? gercekten senin adına üzülüyorum, hamileliğin tadını çıkaramadın diye ama inan bebeğin iyi ve onu kucagına aldıgında bugün yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile. sana sabır ve şifa diliyorum canım..
İlaçlarım azalması çok iyi inş.düzeliriz de tadını çıkarırız..evet cnm malesef var. soda ve gaviscon şurupla idare etmeye çalışıyorum. ağır yemiyorum. bi de çok kötü olursam yürüyüş.. allahtan progestan ve climara banttan kurtuldum dün itibariyle belki biraz daha iyi olurum bundan sonra
canım negüzel bizim topicten biriyle burda karşılaşmak, benimde son adet tarihim 21 aralık, aynı gibiyiz, internetten hesapladığıma göre 4+2'yim şuanda, senle süreci aynı yaşayacağız inşallah
İkizler ve sen nasılsın ?aşırı bitkinliğim var normal mi acaba ikiz diye micanim hayirlisi olsun oncelikle,bana dr um en son adet tarihine gore dedi,tup bebekte bi fark yok dedi bencede mantikli, ben ilk keseyi 5+3gunlukken gordum kalp atisinida karindan usgyle 6+3gunlukken duyduk,ama bu herkeste ayni olmaya bilir canim
Hayırlı olsun ..rezervin kaçtı canım bi arkadasım için soruyorım 3 kez denedi..şimdi havuz oluşturulacak..her ay 1 toplancak inş.bu kez kavuşur..herkese merhaba arkadaşlar, bu mesajı yazdığımda daha opum bile olmamıştı, aranıza katılmayı çok istiyordum, çok şükür Allahıma kısmet oldu, 2. denemem tuttu, yumurta rezervim düşük benim, sadece 2 yumurtam döllenmişti ikisi de transfer oldu, 13. gün değerim 100 çıktı, Allahıma sonsuz şükürler olsun, ve internetten yaptığım gebelik takvimine göre 27 eylül doğum tarihi gözüküyor, sat 21 aralık ona göre 4+2 haftalığım, yarın yine kan vercem ama sonuç ertesi gün çıkıyor inşallah 2'ye katlanır, ilk denememde ikiye katlamamıştı daha sonra dış genelik olduğunu öğrendik, şimdi inşallah yine öyle olmaz tedirginim biraz
amh değerim 0,49 du. teşeklür ederimHayırlı olsun ..rezervin kaçtı canım bi arkadasım için soruyorım 3 kez denedi..şimdi havuz oluşturulacak..her ay 1 toplancak inş.bu kez kavuşur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?