Gozunaydin canim hep boyle guzel devam etsin insalah..Kizlar çıktık hastaneden
1350gr 42 cm dr iki hafta oncesine göre seni çok çok iyi gördüm dedi. 4gun geriden geliyorduk ya 2gune düşmüş çok şükür hersey yolunda. Su oranı ise aynı azalma yok şuanda temmuz ayi gibi doğum görünmüyor. 8agustos istiyorum dedim evlilik yil dönümü. Burada sezaryen olcakmisim. Bu şekilde beslenmeye devam edeceğim çok mutluyuz eşimle hepinizi öpüyorum kızlar alışverişe gideceğim. Buarada teyzeler bizim inatçı oğlan yüzünü elleriyle kapadı foto alamadık iyi olsunda hiç önemli değil. kontrolden gelen arkadaşlarıminda gözleri aydin çok şükür
İnşallah canım Allah razı olsunBen 3 kere yapmıştım . 10-12 ve 14 te . 10. Gün kendi bildiğime yaptığım için doktor esas yapılması gereken günlerde de istemişti , muhtemelen senin de isteyebilir artışı görmek için :) ama inşallah iyi olacak zaten
bizde geldik ela hanim cok şükür iyi 2084 gr 44 cm olmus masallah dr isiniz var sizin bu kizla hic durcagi yok bunun dedi damarları ya tekmeliyo ya cekiliyor cok tatli bi kixim var teyzeleri artik haftada 1 gidicez sun 15 günude Allahın izniyke atlattikmi tamamdir dedi bakalim
Kizlar çıktık hastaneden
1350gr 42 cm dr iki hafta oncesine göre seni çok çok iyi gördüm dedi. 4gun geriden geliyorduk ya 2gune düşmüş çok şükür hersey yolunda. Su oranı ise aynı azalma yok şuanda temmuz ayi gibi doğum görünmüyor. 8agustos istiyorum dedim evlilik yil dönümü. Burada sezaryen olcakmisim. Bu şekilde beslenmeye devam edeceğim çok mutluyuz eşimle hepinizi öpüyorum kızlar alışverişe gideceğim. Buarada teyzeler bizim inatçı oğlan yüzünü elleriyle kapadı foto alamadık iyi olsunda hiç önemli değil. kontrolden gelen arkadaşlarıminda gözleri aydin çok şükür
bebislerini görenlere gözün aydin diyim..masallah hepsine..bizde perşembe bi gitcz bakalim dr a..sonra 1 hafta bende yazliga gidicem. .valla cuma günü gittim Müdüre rest cektim..sinifin yarısı yok bu halde hergün okadar yol geliyorum..derss mers islenmio ben paztsi de itibaren gelmiom dedim gobegimi çıkara çıkarao da ztn paztsi tatil 3 gün gelme rapor al..ama karneyi dagitmaya gel cuma dedi..bende tabiiki kabul ettim
ama grip oldum ben..dun boğazım acimaya basladi..bugün burnum musluk gibi..her yerim agrio..benim rapor gercek oldu heralde..
Çokkk şükür çok sevindim , gözün aydın :) aferin oğluşa üzmedi annesini de teyzelerini de , sağlıkla büyüsün inşallah :)Kizlar çıktık hastaneden
Boyle bisey yasamadim canim gecmis olsun..Beni kimse umursamadı galiba( kabız olmadığı halde büyük tuvalete
Çıkarken makat ağrısı yaşayan duyan yok mu aranızda((
Tatlim bende de soyle bi sey oluyor, ondan mi bahsediyorsun acaba..Beni kimse umursamadı galiba( kabız olmadığı halde büyük tuvalete
Çıkarken makat ağrısı yaşayan duyan yok mu aranızda((
Merhaba bnm size gıre hamileliğim daha erken ana aynı o tarif ettiğiniz ağrı bende de mevcut.oyle bir sancı oluyor ki bazen dediğiniz gibi agrıdan yapılmıyor.cok zor bir seyTatlim bende de soyle bi sey oluyor, ondan mi bahsediyorsun acaba..
tam boyle yaparken bi sey yok, yapmanin ortasinda bi sanci giriyor icerden disariya dogru.. 10 sn kadar sonra geciyo.. ama o 10 saniye yapamiyorum agridan.. boyle bi sey mi?? Ben hormonlardan gebeliktendir diye sallamadim.
Evet aynen öyle inanılmaz bir sancı ter boşalıyor sonra geçiyor ama ağrısı kalıyor bi süre.. Bide iki gece önce erken doğum riskiyle hastanede doğumhanede nst sancı çıktı o gece yatış verdiler sabaha kadar serum doğum Önleyici hap verdiler Ciğer geliştirici iğnelerini oldu bebelerin.. Şimdi korkuyorum doğumla mı alakalı diye 2.5 ml boyunda kısalma olmuş rahmin de çok korktum Ağladım.. Meğersem yoğun derecede idrar yolu enfeksiyonu yol açmış çok dikkat edin kızlar..Tatlim bende de soyle bi sey oluyor, ondan mi bahsediyorsun acaba..
tam boyle yaparken bi sey yok, yapmanin ortasinda bi sanci giriyor icerden disariya dogru.. 10 sn kadar sonra geciyo.. ama o 10 saniye yapamiyorum agridan.. boyle bi sey mi?? Ben hormonlardan gebeliktendir diye sallamadim.
Canim benim som adet 22 kasimdi.transferde 11 aralikti.dondurulmus transferiydimarpesa canım senin transfer günün ve son adet tarihin neydi. Birbirimize tarih olarak yakınız.
Pazar günü yaptırırsan zaten bi sonraki test günün salı oluyor. Toplamda bizde iki gün arayla üç test yaptırmıştık değerler katlanıyorsa sıkıntı yok demektir.
Maşallah canım yaa kızını neyle besliyosun öyleteyzeleri öpsün onu yanaklarından bu yaramazlıkla duramaz erken gelmeye de kalkar. Çok şükür bundan sonra sırayla doğum haberleri alıcaz.
asmakilit ben şimdi markafoniye bakıyorum da beden konusunu nasıl ayarlayıp alıcaz :)
sevcanf o kızını minciklarim.. Allah esirgesin maşallah.. ay sona yaklasiyor muyuz ne.. ay heyecan basti yine.. ben de pazartesi gunu devlet hastanesine gidicem rapor icin.. muayene eder inşallah.. bi gorurum kuzumu.. doktor randevumuz 1 hafta sonra çünkü..
Maşallah kuzuya ... Sağlıkla kucağına aldığını da anlatacaksın bize Allah'ın izniyle :)
Ben 15 gunde bir idrar tahlili istiyo. Doktorum o istemrsrdr ben yapiyom .hatta lokasit 8 10 cikiyodu suda eriyen bi sey veryodu.1 ay oncede cogalinca antibiyotik. Gibi bisey icirdi fitil kullandim.pazartesi gene yapyircam 3 lt su iciyom srnde suyunu ihmal etme cnm.ikiz srninkide sanirim benimkide oyke.yat dinlen ben 25 ten beri ayakta bike durmuyom.suyu ne kadar iciyosun cnm?Evet aynen öyle inanılmaz bir sancı ter boşalıyor sonra geçiyor ama ağrısı kalıyor bi süre.. Bide iki gece önce erken doğum riskiyle hastanede doğumhanede nst sancı çıktı o gece yatış verdiler sabaha kadar serum doğum Önleyici hap verdiler Ciğer geliştirici iğnelerini oldu bebelerin.. Şimdi korkuyorum doğumla mı alakalı diye 2.5 ml boyunda kısalma olmuş rahmin de çok korktum Ağladım.. Meğersem yoğun derecede idrar yolu enfeksiyonu yol açmış çok dikkat edin kızlar..
evet cnm ikiz suyu çoğalttım bende geçen ay ki idrar tahlilimde 50 bakteri 13000 lokosit çıktı kültürde üreme çıkmayınca monurol içtim geceden biraz rahatladım..bu ay ki iyice artış ve ağrısı çok şiddetliydi..yalancı doğum sancısı yaptıBen 15 gunde bir idrar tahlili istiyo. Doktorum o istemrsrdr ben yapiyom .hatta lokasit 8 10 cikiyodu suda eriyen bi sey veryodu.1 ay oncede cogalinca antibiyotik. Gibi bisey icirdi fitil kullandim.pazartesi gene yapyircam 3 lt su iciyom srnde suyunu ihmal etme cnm.ikiz srninkide sanirim benimkide oyke.yat dinlen ben 25 ten beri ayakta bike durmuyom.suyu ne kadar iciyosun cnm?
Benimde adet 25 kasım transfer 9 aralık. Bi sitede tranfer tarihine göre hesaplanıyordu haftası o yüzden sordum sana.Canim benim som adet 22 kasimdi.transferde 11 aralikti.dondurulmus transferiydi
Benimde ikiz bende 3 lt iciyom hergun zorluyom. Kendimi ve 15 gunde bir idrar testi yaptiriyom azkslsidikkat etcez ve daysncaz.yarin bende 40uncu haftayagiriyom her bir hafta gecince bi ih cekiyom valahaevet cnm ikiz suyu çoğalttım bende geçen ay ki idrar tahlilimde 50 bakteri 13000 lokosit çıktı kültürde üreme çıkmayınca monurol içtim geceden biraz rahatladım..bu ay ki iyice artış ve ağrısı çok şiddetliydi..yalancı doğum sancısı yaptıikiz olduğu için erken doğum riskş zaten var idrara çok dikkat etmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?