2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gozunaydin canim hep boyle guzel devam etsin insalah..

İnşallah canım Allah razı olsun

Masallah Senin kiz boylu poslu bisey olmus yahu vaktinde ve saglikla dogar insallah hepimizin bebisleri..

Masallah size de bak nasil da yoluna girdi her sey, o su meselesinde temmuza tarih veren adam bosuna telasa ve uzuntuye soktu seni. Ogluna boyle iyi bak, yormadan kendini yuruyusler de yap, bu evlilik yildonumunuzu ucunuz kutlayin insallah

yat dinlen cmts pazar toparlarsin insallah.. bol sivi alip yatmak tek ilaci bu isin. Haftaici de dinlenirsin ohhh missss

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarıniz için Allah razi olsun. Şimdi vapura bindik. Iki tane emzirme sütyeni, iki tane ic çamaşırı beli yüksek olanlardan, göğüs Pedi, pisik kremi, bir tane gecelik, Bebek sampuani ve terlik aldım hemen hemen çanta hazır gibi. Çok da yoruldum eve gideyim de bacakları uzatayim. Kucak dolusu Sevgiler hepinize

Çokkk şükür çok sevindim , gözün aydın :) aferin oğluşa üzmedi annesini de teyzelerini de , sağlıkla büyüsün inşallah :)

Artik 30 lu haftalara girdim cok sukur inanamiyorm bazen hala hayaller gercek oluyo insalah sag salim kucagimizada aliriz.. Kaldi 5-6 haftamiz heyecan basiyo artik biraz da korku.. Bu arada ikizlerin ultrason fotosunu merak edenler artik azcik daha sabredersiniz insalah gercek resimlerini paylasirim artik ne kaldi şunun şurasinda

Beni kimse umursamadı galiba ( kabız olmadığı halde büyük tuvalete
Çıkarken makat ağrısı yaşayan duyan yok mu aranızda ((

Beni kimse umursamadı galiba ( kabız olmadığı halde büyük tuvalete
Çıkarken makat ağrısı yaşayan duyan yok mu aranızda ((
Tatlim bende de soyle bi sey oluyor, ondan mi bahsediyorsun acaba..
tam boyle yaparken bi sey yok, yapmanin ortasinda bi sanci giriyor icerden disariya dogru.. 10 sn kadar sonra geciyo.. ama o 10 saniye yapamiyorum agridan.. boyle bi sey mi?? Ben hormonlardan gebeliktendir diye sallamadim.

Merhaba bnm size gıre hamileliğim daha erken ana aynı o tarif ettiğiniz ağrı bende de mevcut.oyle bir sancı oluyor ki bazen dediğiniz gibi agrıdan yapılmıyor.cok zor bir sey

Evet aynen öyle inanılmaz bir sancı ter boşalıyor sonra geçiyor ama ağrısı kalıyor bi süre.. Bide iki gece önce erken doğum riskiyle hastanede doğumhanede nst sancı çıktı o gece yatış verdiler sabaha kadar serum doğum Önleyici hap verdiler Ciğer geliştirici iğnelerini oldu bebelerin.. Şimdi korkuyorum doğumla mı alakalı diye 2.5 ml boyunda kısalma olmuş rahmin de çok korktum Ağladım.. Meğersem yoğun derecede idrar yolu enfeksiyonu yol açmış çok dikkat edin kızlar..

cnm aman Allah korusun erken gelmesin beklesin zamanini findigim valla bu hafta hic doğru düzgün bisi yemedim hatta cok korktum alamiycak diye nerde zararli yememem gereken sey var yedim

bende pazartesi gidicem dr rapor almaya insallah verebilirler bakalim bugun de sisteminde bisi varmış veremediler is yeri sorun cikarmasa bari sen calismak icin izin alcaksin dimi beni calistirmadi dr bende aslinda calismak istedim ama

Ben 15 gunde bir idrar tahlili istiyo. Doktorum o istemrsrdr ben yapiyom .hatta lokasit 8 10 cikiyodu suda eriyen bi sey veryodu.1 ay oncede cogalinca antibiyotik. Gibi bisey icirdi fitil kullandim.pazartesi gene yapyircam 3 lt su iciyom srnde suyunu ihmal etme cnm.ikiz srninkide sanirim benimkide oyke.yat dinlen ben 25 ten beri ayakta bike durmuyom.suyu ne kadar iciyosun cnm?

evet cnm ikiz suyu çoğalttım bende geçen ay ki idrar tahlilimde 50 bakteri 13000 lokosit çıktı kültürde üreme çıkmayınca monurol içtim geceden biraz rahatladım..bu ay ki iyice artış ve ağrısı çok şiddetliydi..yalancı doğum sancısı yaptı ikiz olduğu için erken doğum riskş zaten var idrara çok dikkat etmemiz lazım

Canim benim som adet 22 kasimdi.transferde 11 aralikti.dondurulmus transferiydi
Benimde adet 25 kasım transfer 9 aralık. Bi sitede tranfer tarihine göre hesaplanıyordu haftası o yüzden sordum sana.
sevcanf Allah korusun tabii bizi korkutmasınlar zamanında gelsin bıdıklar. Normal doğum yapmak istediğim için benim ufaklığın fazla tosun olmaması lazımmış. Yediklerime dikkat ediyorum ama çikolataya dayanamıyorum.

Be
Benimde ikiz bende 3 lt iciyom hergun zorluyom. Kendimi ve 15 gunde bir idrar testi yaptiriyom azkslsidikkat etcez ve daysncaz.yarin bende 40uncu haftayagiriyom her bir hafta gecince bi ih cekiyom valaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…