2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cumartesi tekrar görüşücez yeniden ölçülcek..sınırdayım.. yattığım yerden çok iyi beslenmem gerek.. bana bebeklerin gelişimi için öereceğiniz şeyler var mı ? sürekli yatmak düşüncesi beni çok korkuttu S sevimli26 talkative_844

Canim gebeligini 9 ay boyinca sadece wc icin ayaga kalkarak gecirenler var. Sen de kendini yormadan ayakta kalmadan son haftalarini gecireceksin korkutma gozunu. Yemegini yapacak evini toparlayacak birisi var mi? Annen yakin mi mesela?
Beslenme konusunda gulsennnn in yediklerini aynen ye bir de et ekle tosun gibi olurlar hemen

Bu kiyafetleri 30 derecede yikasak yeterli di mi? Yuksek isida yikarsak yamulmasinlar
Ben kurutma makinesine de atacagim, daha saglikli oldugunu duymustum. Bir de utu, tamamdir...
geceligimi de yikayim mi, kuru temizlemeye mi vereyim acaba?

Ben her gün bir yumurta yiyorum sütün içine muz doğruyorum birazda bal ekliyorum meyvamı yiyorum sebze mi yiyorum hiçbirşeyden tiksinmedim yeri geldi mi soğan sarımsak hepsini yiyorum kısaca yiyebildiğin herşeyden azar azarda olsa yeki bebekler beslensin suyu bol iç birde stres yapma bolca dinlen allahın izniyle hiçbirşey olmadan kuzularını sağ salim kucağına alırsın canım

Bu kiyafetleri 30 derecede yikasak yeterli di mi? Yuksek isida yikarsak yamulmasinlar
Ben kurutma makinesine de atacagim, daha saglikli oldugunu duymustum. Bir de utu, tamamdir...
Makinede hassas yıkama yada elde yıkama varsa orda yıka

Gözün aydın canım allahın izniyle daha iyi daha güzel olacak Rabbimin izniyle muhteşem bir evlilik yıldönümü geçireceksiniz eşin ve oğluşunla bolca besle kuzuyu

Ben 30 derecede yıkadım ve ütüledim hepsini , gecelik ve pijama dahil . Deterjan ve yumuşatıcı bebekler için olan ayrı bi ürün kullandım. Arkadaşlarımın hepsi bebek sahibi olanlar 30 derece ya da narin Yıkamada yıka dediler

Makinede hassas yıkama yada elde yıkama varsa orda yıka

evet hassas yıkamada yıkayım mantıklı bebekler için deterjan almıştın zaten ebebek'ten
dolabımızın gelmesini bir hafta daha öteleyecegiz, odayı boyatacagız cunku. dolap gelsin yıkarım bebemin kıyafetlerini

Anneme yakın taşındın zaten o yardımcı olacak gulsennnn yediklerini bana yaZarmısın bu arada kırmızı eti çok severim her haliyle yerim Çok Sağolun moral oluyorsunuz

Anneme yakın taşındın zaten o yardımcı olacak gulsennnn yediklerini bana yaZarmısın bu arada kırmızı eti çok severim her haliyle yerim Çok Sağolun moral oluyorsunuz

Canim Günaydın herkese hayırlı haftalar
695.sayfada yazmıştım hala devam ediyorum. iki haftada yaklasik 400gr aldi bebegim. Belki et de yiyebilsem 500gr olurdu ama iste yiyemiyorum. Iki haftada bir oda kontrole gidince zorla yiyiyorum. Sen mutlaka ye ihmal etme. Doğum yapan arkadaşım ceviz, badem, findik da ye demişti. İşe yarayacaktır inşallah.

Gunaydin ve iyi haftalar kizlaaarrr...
bugun kontrolumuz var bizim

Günaydın
Ayy ne güzel keske hergün gorebilsek. Bende zeynep Kamile gidecegim perinatolojiye. Bakalim uzman iki hafta da bir gel demişti ne diyecek. Bu şekilde devam derse daha gitmem zaten kendi doktoruma giderim.
Güzel haberlerle gel inşallah operacim.

Gözün aydın canım allahın izniyle daha iyi daha güzel olacak Rabbimin izniyle muhteşem bir evlilik yıldönümü geçireceksiniz eşin ve oğluşunla bolca besle kuzuyu

Sağol canım rabbim hepimize zamanında hayırlı, sağlıklı, evlatlar nasip etsin inşallah. Amin

Günaydın hanımlar.. erkencisiniz bakıyorum. Biz de devlet hastanesine rapor icin gidicez.. kontrol da eder herhalde.. bi konunu bacağını gösterir bize.. hadi iyi haftalaaar..

Günaydın :) bebişlerini görecekler inşallah güzel haberlerle gelirler , keşke evde de usg cihazı olsa her istediğimizde görsek :)) asmakilit ben Haziran 15 ten sonra alıcam rapor , özel hastaneden olanı kabul ediyormuş SGK dediler , burada medline var ordan alıcam .

Günaydın hanımlar.. erkencisiniz bakıyorum. Biz de devlet hastanesine rapor icin gidicez.. kontrol da eder herhalde.. bi konunu bacağını gösterir bize.. hadi iyi haftalaaar..
Bu rapor SGK için midir? 32. haftada nasıl alınıyor acaba biliyor musunuz? Devlet hastanelerinden mi?

Ne diye almak gerekiyor? Tüm özel hastaneler yapıyor mu yoksa SGK ile anlaşmalı olanlar mı veriyor sadece? Hamileyiz diye mi rapor alıyoruz? Yoksa 32. haftadadır diye mi??

Günaydinlar
yaaa ne çok kontrolunuz oluyo sizin..beni ni ye ayda bi çağrıyo..kıskandım valla..hayırlı haberler olsun inşallah. .

opera yıkama konusunda zaten sen doğruyu duymussun.düşük derecede yikandigi için kurutma ve Ütü iyi olacaktir..yanliz sabun tozu kullanirsan ek duruluma yapabilirsin.çünkü biraz kalinti olabilio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…