32. Hafta dolunca çalışabilir ya da çalışamaz şeklinde rapor veriyorlar ki genelde bu çalışamaz diye oluyor, çalışmak istersen ve Sağlığın da elverişliyse çalışabilir raporu oluyor. Doktorumun kendi muayenehanesi olduğu için doğumları yaptırdığı hastane raporu veriyor ama tabi SGK anlaşması da var . Ben raporu SGK ya vericem , eşimle beraber çalışıyoruz, işveren konusunda sıkıntı yokNe diye almak gerekiyor? Tüm özel hastaneler yapıyor mu yoksa SGK ile anlaşmalı olanlar mı veriyor sadece? Hamileyiz diye mi rapor alıyoruz? Yoksa 32. haftadadır diye mi??
Değerlerin bence de çok güzel , hayırlı olsun tekrar . Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin RabbimTeşekür ederim canım Allah razı olsun zaten dikkat ediyorum her hareketime ilaçlarıma yediklerime allahım ol dedikten sonra herşey boş
canım gayet güzel değerin neresi kötü ki zaten test günün yarın yarına kadar katlar değer görürsün çok sevindim adına şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . benim içinde dua et lütfen biliyorsun benimki başka bahara kaldı :)Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
asmakilit cnm ne yaptin geldinmi dr dan
Gozunaydin canim hep boyle devam eder insalah...Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk
Sonucun guzel gercekten ama doktorn biraz temkinli davranmak istiyo galiba sen yinede dikkat et artarak devam eder insalah degerin..Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
gozun aydın,doğum yoluna da girmiş belki normal doğum yaparsın :)Kizlar selam..
Kontrolumuz guzel gecti, 1300 gr olmus, gerci 10 gun once de 1256 gramdi pek kilo almamis. Boyu posu kilosu hep haftasiyla uyumlu. 3 gun onden gidior su an. Ters donmus artik, dogum yoluna girmis ama degisebilirmis. Gorduk geldik oglumuzu yani, 26si gibi yine gelin dedi.
cikista arkadasimin ofisine ugrayip cay ictim, lrdan nisantasinda baska bi arkadasimla ogle yemegi yedim, ordan eve gelip komsumu kahveye cagirdim gorusemiyorduk ne zamandir. Simdi yorgunum ve uykum geldi ama yemek yapmam lazim. Size yazayim da yemek isine giriseyim dedim
G gulsenn sana da cok sevindim bak nasil yoluna girdi her seyhep boyle guzel devam etsin insallah..
Kizlar selam..
Kontrolumuz guzel gecti, 1300 gr olmus, gerci 10 gun once de 1256 gramdi pek kilo almamis. Boyu posu kilosu hep haftasiyla uyumlu. 3 gun onden gidior su an. Ters donmus artik, dogum yoluna girmis ama degisebilirmis. Gorduk geldik oglumuzu yani, 26si gibi yine gelin dedi.
cikista arkadasimin ofisine ugrayip cay ictim, lrdan nisantasinda baska bi arkadasimla ogle yemegi yedim, ordan eve gelip komsumu kahveye cagirdim gorusemiyorduk ne zamandir. Simdi yorgunum ve uykum geldi ama yemek yapmam lazim. Size yazayim da yemek isine giriseyim dedim
G gulsenn sana da cok sevindim bak nasil yoluna girdi her seyhep boyle guzel devam etsin insallah..
İnşallah canım okudum yazdıklarını dün itibariyle başladım umarım bende de işe yararCanim Günaydın herkese hayırlı haftalar
695.sayfada yazmıştım hala devam ediyorum. iki haftada yaklasik 400gr aldi bebegim. Belki et de yiyebilsem 500gr olurdu ama iste yiyemiyorum. Iki haftada bir oda kontrole gidince zorla yiyiyorum. Sen mutlaka ye ihmal etme. Doğum yapan arkadaşım ceviz, badem, findik da ye demişti. İşe yarayacaktır inşallah.
Amin canım. Allah razı olsunDeğerlerin bence de çok güzel , hayırlı olsun tekrar . Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Inşallah canım tek dileğimiz o şu andaGozunaydin canim hep boyle devam eder insalah...
Sonucun guzel gercekten ama doktorn biraz temkinli davranmak istiyo galiba sen yinede dikkat et artarak devam eder insalah degerin..
gözün aydin..maşallah günüyle uyumlu olmasi yeter..gezmeninde dibine vurmusun..tadını çıkarKizlar selam..
Gözün aydın canım. Çok sevindim.Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk
Iyi yolculuklar canim size uzun bi yolculuk sorunsuz gecer umarim.. Hersey gonlunce olsun..Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...
Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...
İnşallah canım çok Teşekür ederimgelisimcii hayırlı olsun..insallah artik dusmeyecektir..icini rahat tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?