2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ne diye almak gerekiyor? Tüm özel hastaneler yapıyor mu yoksa SGK ile anlaşmalı olanlar mı veriyor sadece? Hamileyiz diye mi rapor alıyoruz? Yoksa 32. haftadadır diye mi??
32. Hafta dolunca çalışabilir ya da çalışamaz şeklinde rapor veriyorlar ki genelde bu çalışamaz diye oluyor, çalışmak istersen ve Sağlığın da elverişliyse çalışabilir raporu oluyor. Doktorumun kendi muayenehanesi olduğu için doğumları yaptırdığı hastane raporu veriyor ama tabi SGK anlaşması da var . Ben raporu SGK ya vericem , eşimle beraber çalışıyoruz, işveren konusunda sıkıntı yok

Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
canım gayet güzel değerin neresi kötü ki zaten test günün yarın yarına kadar katlar değer görürsün çok sevindim adına şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . benim içinde dua et lütfen biliyorsun benimki başka bahara kaldı :)

Gozunaydin canim hep boyle devam eder insalah...
Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
Sonucun guzel gercekten ama doktorn biraz temkinli davranmak istiyo galiba sen yinede dikkat et artarak devam eder insalah degerin..

Kizlar selam..
Kontrolumuz guzel gecti, 1300 gr olmus, gerci 10 gun once de 1256 gramdi pek kilo almamis. Boyu posu kilosu hep haftasiyla uyumlu. 3 gun onden gidior su an. Ters donmus artik, dogum yoluna girmis ama degisebilirmis. Gorduk geldik oglumuzu yani, 26si gibi yine gelin dedi.
cikista arkadasimin ofisine ugrayip cay ictim, lrdan nisantasinda baska bi arkadasimla ogle yemegi yedim, ordan eve gelip komsumu kahveye cagirdim gorusemiyorduk ne zamandir. Simdi yorgunum ve uykum geldi ama yemek yapmam lazim. Size yazayim da yemek isine giriseyim dedim
G gulsenn sana da cok sevindim bak nasil yoluna girdi her sey hep boyle guzel devam etsin insallah..

gozun aydın,doğum yoluna da girmiş belki normal doğum yaparsın :)

Operacim badem ceviz fındık takviyesi yap. Inan faydasını gördüm. Maşallah bebise tütü maşallah. Kolay gelsin şekerim

İnşallah canım okudum yazdıklarını dün itibariyle başladım umarım bende de işe yarar Teşekkür ederim

gözün aydin..maşallah günüyle uyumlu olmasi yeter..gezmeninde dibine vurmusun..tadını çıkar

Gözün aydın canım. Çok sevindim.
gelisimcii Tebrik ederim. Daha düşmez canım o kafana takma doktoru. Gözün aydın:)

Son düzenleme:
Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...

Iyi yolculuklar canim size uzun bi yolculuk sorunsuz gecer umarim.. Hersey gonlunce olsun..

Lulindacim hayirlisiyla git hayirlisiyla kucağında bebisinle alinle dön inşallah. Ama haberdar et olur mu bizi merakta bırakma ben vardım de. Hayırlı yolculuklar canim özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…