Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfenGunaydin herkese iyi haftalar..gelisimcii arkadas napti acaba merak ettim degeri yukseldimi yazmadi da...
Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
gulsennnn hadi gözün aydin canim bende izne cikti güya evde badana heryer dandini anama gelim dedim oda temizlikci almis burdada oturmaya yer yok ise gidesim geldi vallah ya
Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
Bnm ki 16. Gunde 2000 lri gorunce hayrli olsun demisti cnm oncesinde gebe olabilirsin bekleyipgorcez demisti 197 ile baslamistim bide 10. Gunde cnm :)Ya ben böyle ümitsiz konuşan bir doktor daha görmedim. Neguzel artıyor işte. Maşallah canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah
Bacım hadi gözün aydın yediklerin yaramış kuzucuğuna inan çok sevindim.Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk
Canım bence doktorun senin sabırsızlığına kızıp gıcıklık yapmış değerlerin gayet iyi çok da güzel yükselmiş inşallah keseyi görür kalp atışlarını dinlersin. O ilk kalp sesleri nasıl mutlu ediyor inanamazsın ben ağlamıştım Rabbim sanada bu güzel duyguları nasip eder inşallah.Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen
ayy bu dr larda masallah güzel artmis iste bende 6. gün yaptırmıştım ilk 27 ydi o zaman bile var gebelik dikkat et hareketlerine demisti var Allahin izniyle sen varmis gibi davran emanetine canım dikkat et hareketlerine
Teşekür ederim canım Allah razı olsun zaten dikkat ediyorum her hareketime ilaçlarıma yediklerime allahım ol dedikten sonra herşey boşayy bu dr larda masallah güzel artmis iste bende 6. gün yaptırmıştım ilk 27 ydi o zaman bile var gebelik dikkat et hareketlerine demisti var Allahin izniyle sen varmis gibi davran emanetine canım dikkat et hareketlerine
Olabilir canım. Inşallah dahada yükselir internetten okuyorum Düşen değerleri diyorum allahım ne olur benim ki düşmesin. Eminim ki çok güzel duygulardır allahım isteyen herkeze yaşatır inşallahBacım hadi gözün aydın yediklerin yaramış kuzucuğuna inan çok sevindim.
Canım bence doktorun senin sabırsızlığına kızıp gıcıklık yapmış değerlerin gayet iyi çok da güzel yükselmiş inşallah keseyi görür kalp atışlarını dinlersin. O ilk kalp sesleri nasıl mutlu ediyor inanamazsın ben ağlamıştım Rabbim sanada bu güzel duyguları nasip eder inşallah.
Amin canım inşallah sevinemiyoruz bile Yürekten korkuyoruzYa ben böyle ümitsiz konuşan bir doktor daha görmedim. Neguzel artıyor işte. Maşallah canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah
canım çok sevindim hadi gözün aydın inşallah sonuna kadarda böyle gider.Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk
Teşekür ederim canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olucakcanım çok sevindim hadi gözün aydın inşallah sonuna kadarda böyle gider.
gelisimcii değerin gayet güzel artmış merak etme doktorun biraz karamsar konuşmuş yoksa gayette iyi bir değer inşallah düşmicek dahada çıkıcak kese ve kalp atışıda olcak hayırlısıyla
Allah razı olsun canım inşgelisimcii hayirli olsun ins simsiki tutunup birakmicak melegin seni korkma
Bacım hadi gözün aydın yediklerin yaramış kuzucuğuna inan çok sevindim.
Canım bence doktorun senin sabırsızlığına kızıp gıcıklık yapmış değerlerin gayet iyi çok da güzel yükselmiş inşallah keseyi görür kalp atışlarını dinlersin. O ilk kalp sesleri nasıl mutlu ediyor inanamazsın ben ağlamıştım Rabbim sanada bu güzel duyguları nasip eder inşallah.
canım çok sevindim hadi gözün aydın inşallah sonuna kadarda böyle gider.
gelisimcii değerin gayet güzel artmış merak etme doktorun biraz karamsar konuşmuş yoksa gayette iyi bir değer inşallah düşmicek dahada çıkıcak kese ve kalp atışıda olcak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?