2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim benim tesekkur ederim, Ben 11+3 um bugun tavan yapmış durumda maalesef şikayetlerim, bide kabız olmuşum, ben hamileligimin tadını cikaramadim evet ama bunada şükür bebeğim iyi en azından, Allahım hepimizinkini saglikla kucagimiza almamızı nasip etsin, geçecek biraz fazla ağlıyorum ama, bide sinir oluyorum insanlara sıkıntımı anlatinca bunu sen istedim diyorlar tüp bebek olduğunu bildikleri için üstelik bunu söyleyenlerin çoğuda doktor neyse geçecek az kaldı 12 haftam bi bitsin de

geçmiş olsun canım.inşallah 12.haftayı bitirdiğinde şikayetlerinde azalır bundan sonrası için rahat bir hamilelik geçirirsin.

kızlar ben en son doktora gittiğimde progestan iğne kullanıyordum.fitilden şikayetlerim olduğu için.kalp atışlarını duymak için son kez tüp bebek doktoruma gitmiştik geçen hafta.fitil yerine iğne kullanıyorum dediğimde acıyan gözlerle bakmıştı bana :) ağrı yapar beze olursa dayanamazsın diye crinone jel verdi.bir haftadır onu kullanıyorum ama biraz tedirginim internette okuduklarımdan.jeli kullanırken içerde toplanıyormuş ve topak topak geri geliyormuş kahverengi siyah yada kırmızı olarak.birde çok içerde birikince karında ağrı yapıyormuş.şuana kadar bir anda büyük bir parça gelmedi.minik minik geliyor.şimdi bunlar böyle geri gelerek mi temizlencek çünkü sürekli içerde birikiyor.birde uyguladıktan sonra kimisi yatılcak diyor kimisi 10 dk yürünecek diyor.emilmesi içerde topaklanmaması için ne yapmak gerekiyor

Gözün aydın canım, değerin kat kat artsın, sağlıkla kucağına alasın inşallah.

Selam, ben sadece crinone jel kullanmıştım tedavimde. Mutlaka yapar yapmaz 15dk yürümen gerekiyor emilmesi için. Her ne kadar emilse de topaklanma oluyor bir süre sonra, korkma fındık, ceviz gibi çıkıyor. İçinde kahverengiler de görebilirsin, onlar da normal.

Gözün aydın canım, değerin kat kat artsın, sağlıkla kucağına alasın inşallah.
çok teşekkür ederim canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah, transferden sonra bekleme sürecinde olanlar topiğinde sizi o kadar çok okudumki asmakilit , esilaecrin , çok takip ettim sayfaları defalarca tek tek okudum, çok şükür bende aranıza katıldım, inşallah sizler gibi benimde sorunsuz ilerler

bilgi verdiğin için saol canım.bende uygulayınca akmasın diye direk yatıyodum.uyumadan önce uyguluyodum.okuduklarım biraz korkuttu beni,bir anda geliyor falan diye okuyunca.bende uyguladıktan sonra evin içinde yüriyim ozamn tekrar teşekkürler.

hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah bundan sonrasıda rahat ve güzel ilerler

Sabahları yapabilirsin. İşe gidiyorsan mesela yürüme mesafen varsa çıkmadan. Ben öyle yapıyordum. Akşamları da evde yürüyordum elimde su şişesiyle. Biraz komik gözüküyor ama yapacak birşey yok:)

:) aynen buraya kadar geldik bundan sonrası içinde dayanıcaz artık.bana 1*1 verdi.Günde bir kere uyguluyorum.Akşam daha rahat diye akşamları yapıyorum.Bende elimde su şişesiyle birlikte yapıyım :).Progestan yaklaşık 3 hafta daha devam edicek.Doktorum jel rahatsız ederse arada iğne yaptırırsın dedi.Bakalım artık biraz iğne biraz jel tamamlıcaz Allah'ın izniyle.

Kaç haftalıksın sen şuanda? Ben 9.haftada herşeyi bırakmıştım.

Canim dualatim seninle bulantilarinin ve kabizliginin 12. Haftadan sonra kaybolmasini diliyorum.
Buyukler bazilarinin bu ssikintilarinin 9 ay boyunca olabildigini soyluyorlar insallah seninki oyle olmaz tez zamanda sikintilarin biter ve hamileliginin tadini cikarirsin senin icin dua ediyorum gulum

G
Gulum ilk gunden beri kullaniyorum. Jeli kullandiktan sonra 10 dk. Yurumen gerekiyor.jel geri geliyor ama bende kahverengi veye kirmizi bir sivi gelmedi beyaza yakin bazen acik sari akinti geldi okadar korkma igneden rahat

crinone jeli yatmadan değil akşam 7 gibi falan kullanıp bir süre ayakta durup mümkünse yürüyün. rahim duvarından süzülmesi gerekiyormuş çünkü. topaklar kahverengi veya et rengi gelebilir demişti doktor, Lulinda nın dediğ gibi fındık, ceviz kadar. coğu zaman idrar zamanı wc.ye düşüyor zaten.
benim kabızlığa bağlı makatta yara oldu, bepanthene kullansam diyorum, prospektüsünde gebelikte kullanmamaya çalışın, kullanacaksanız da küük bir bölgeye sürün anlamında bir sey yazıyor.
doktoru aradım acmadı, adama da nasıl anlatcam derdimi
içinizde bepanthene süren var mı?
ben bu agrılı, kanamalı durumu nasıl geciricem

G

Gulum ilk gunden beri kullaniyorum. Jeli kullandiktan sonra 10 dk. Yurumen gerekiyor.jel geri geliyor ama bende kahverengi veye kirmizi bir sivi gelmedi beyaza yakin bazen acik sari akinti geldi okadar korkma igneden rahat
cevabın için saol canım.ben uygulayıp yatıyordum gece.bu sefer uyguladıktan sonra evin içinde yüriyim.günde bir kere kullanıyorum.3 hafta gibi daha kullanmaya devam edicem bkalım doktorumun dediğine göre.arada iğne arada jel idare ediyim

Canım emilmesi için yürümek gerek, ayrıca bende 2 buçuk aydır kullanıyorum parca parca siyah siyah geliyor valla hele çok ikinirsam yada ögürürsem geldiğini hissediyorum hemen

Çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var gerçekten duaya, bende 12. Haftada biteceğini sanmıyorum ama umut ediyorum, kardeşimin hamileliği de boyle olmuştu 6. Aya kadar surmustu zaten 6. Aydan sonrada 3. Trimester onunda zorlukları var Allahım yardımcımız olsun ne diyeyim

Canım emilmesi için yürümek gerek, ayrıca bende 2 buçuk aydır kullanıyorum parca parca siyah siyah geliyor valla hele çok ikinirsam yada ögürürsem geldiğini hissediyorum hemen
işte bende o topak topak büyük gelirse bide kahverengi siyah olursa tedirgin olurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…