2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese
Oh şükür süperrr :) asmakilitin dediği gibi foto isterizz :)

Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese

Hello baby. Welcome to New York.
Valla bugün hep aklımdaydin canım lulinda neyapti yerleşti mi acaba diye. Haber verdiğine çok sevindim öpüyorum canım kolay gelsin

Yaaa lulinda suan kndimi orda elimde ogrencilikte work and travel ile gittigimdeki gbi kahwe bardagimla bos bos geziyormus gbi hayal ettim ama karnimda melegimle tabiki of ck istedim suan orda olmayi

Çok yoruldum yaaa dun gece saat 1e kadar duvar kagidi yaptık kocamla badanam bitti avizelerimiz takildi yarin temizlikci abla gelecek artik bitsin yahuuuuuuuuu ne zir ismis bunlar

sevcanf hayırlı olsun canim benim Rabbim Güle güle oturmayi bebeğini sevinç kahkahalariyla büyütmeni nasip etsin inşallah. Yorulduguna degmis olmali en nihayetinde o odaya anneciğinin elleri değdi.

Çok yoruldum yaaa dun gece saat 1e kadar duvar kagidi yaptık kocamla badanam bitti avizelerimiz takildi yarin temizlikci abla gelecek artik bitsin yahuuuuuuuuu ne zir ismis bunlar

yat dinlen canım yorma kendini..
duvar kağıdı için ben de sana danışacaktım, istoçtan aldık dedin ama ne kadara mal oldu? kendiniz mi yaptınız?
biz de bauhaustan bakalım dedik ama eşim gec geldi bugün gidemedik. oda yaklaşık 15 metrekare, bizim kapıcıya sorduk 1000 TL'yi gecer sizin iş dedi bana fazla söyledi gibi geldi de..

asmakilit bir gün internetsiz kalmak ne demek bu devirde şaka bi yana özlemişim seni beaaa :)
Lulinda iyi olmana cok sevindim, whatsapp dan yazıstıgımız için içim rahat etti. kızlar foto istemişsiniz, bana bir evinin manzarası videosu gönderdi, insanın hızlıca vize alıp amerikada doğurası geliyor
gelisimcii değerin katlanmış tebrik ederim, sağlıkla kucagına alırsın inşallah..

Yine hareket dolu bir gece geçirdik bebişle, dün kayınvalidemle alışveriş yaptık ben aralarda dinlendim ama 3-4 saat kadar gezdik . Bugün de evde tadilat işleri vardı , getir götür vs derken yoruldum , 2 saat kadar önce sanki oğluş dışarı çıkacak gibi aşağıda bir ittirme başladı . 20 dk da bir oldu , dedim çıkacak herhalde müthiş bir baskı hemen doktorumu aradım , doğru hastaneye muayene nst derken bi şey yokmuş , çok yormuşum kendimi . Yerleşme sancıları ve yorgunluk birleşince olurmuş , ıyıce dinlenecekmişim . Dikkat edin kızlar çok yormayın kendinizi ...

yok cnm ya biz bu duvara yaptık sadece ama gerci 2 top aldik 170 tl ye aldik biz kendimiz yaptik usta 100 tl dedi oyle bütün odayi yapmiycalsaniz tutmaz cnm

Kızlar kimse bana cevap vermedi
Tatlim, ben 18. Haftamda hissettim.. benimki biraz erken oldu, ben yumurtlarken yunurtaliklarimi bile hissettigim icin sanirim.. cok.hassassim ayrintili usg yaptirmadim ben.. doktorum gerek yok ben bakıyorum zaten dedi.. doktor kuzenim de pratikte anneye veya bebege faydasi olan bir uygulama oldugunu düşünmüyorum, dogum sonrasi müdahale gerektiren anormaliler zaten normal usg de görünür, ayrica ornegin bebegin 6 parmaginin oldugunu veya bir bobreginin buyuk oldugunu falan bilmenin anneye faydasi olmaz zarari olur dedi.. ama bildiğim kadariyla 20 ile 22. Haftalar arasında yapılıyor. 22. Hafta yasal surenin sonu oldugu icin..

Saat sabaha karşı 4:00 ve ben hala uyuyamadım . Ağrım hafiflemiş olsa da ara ara devam ediyor . Baskı hissi gitti kasık ağrısı geldi . Şu 34 haftayı Allah'ın izniyle tamamlasam , ondan sonra inşallah hayırlısıyla ne zaman isterse doğsun...

canım bunu alınca ek olarak ana kucağıda mı almak gerekiyor.travel sistem gibi hepsi dahil değil sanırım değil mi? yani ilk aylarda bunda yatırılıp kullanılır mı? tipi ve fiyatı iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…