Oh şükür süperrr :) asmakilitin dediği gibi foto isterizz :)Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese
Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese
Çok yoruldum yaaa dun gece saat 1e kadar duvar kagidi yaptık kocamla badanam bitti avizelerimiz takildi yarin temizlikci abla gelecek artik bitsin yahuuuuuuuuu ne zir ismis bunlar
yat dinlen canım yorma kendini..
duvar kağıdı için ben de sana danışacaktım, istoçtan aldık dedin ama ne kadara mal oldu? kendiniz mi yaptınız?
biz de bauhaustan bakalım dedik ama eşim gec geldi bugün gidemedik. oda yaklaşık 15 metrekare, bizim kapıcıya sorduk 1000 TL'yi gecer sizin iş dedi bana fazla söyledi gibi geldi de..
Kızlar kimse bana cevap vermediKiz anneleri bebeginizi kacinci haftada hissettiniz. Bide ayrıntılı utrasona kacinci haftada girdiniz.
Tatlim, ben 18. Haftamda hissettim.. benimki biraz erken oldu, ben yumurtlarken yunurtaliklarimi bile hissettigim icin sanirim.. cok.hassassimKızlar kimse bana cevap vermedi
İyi akşamlar canım ben 16 haftanın sonu 17başlangıcında hissetmeye başladım hatta o yüzden herkes erkek dedi ayrıntılıyıda 22 hafta yapıldıKızlar kimse bana cevap vermedi
canım bunu alınca ek olarak ana kucağıda mı almak gerekiyor.travel sistem gibi hepsi dahil değil sanırım değil mi? yani ilk aylarda bunda yatırılıp kullanılır mı? tipi ve fiyatı iyimişKızlar uzun zamandır bu bebek arabasını araştırıyorum miniçoda indirime girmiş. Çok hafif sizce nasıl alınır mı? Sizin fikriniz ne.
http://www.e-minico.com/baby-2go-pinna-deluxe-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-u-7345.html
Hafta sonu bebek alışverişine çıkıcam eşim yaptığım listeyi görünce kalp krizi geçirecekti nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?