Kızlar uzun zamandır bu bebek arabasını araştırıyorum miniçoda indirime girmiş. Çok hafif sizce nasıl alınır mı? Sizin fikriniz ne.
http://www.e-minico.com/baby-2go-pinna-deluxe-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-u-7345.html
Hafta sonu bebek alışverişine çıkıcam eşim yaptığım listeyi görünce kalp krizi geçirecekti nerdeyse
Saat sabaha karşı 4:00 ve ben hala uyuyamadım . Ağrım hafiflemiş olsa da ara ara devam ediyor . Baskı hissi gitti kasık ağrısı geldi . Şu 34 haftayı Allah'ın izniyle tamamlasam , ondan sonra inşallah hayırlısıyla ne zaman isterse doğsun...
Günaydın. .yaa evet bende doymuyorum..midemde bi delik var sanki..dun arkadasimla yemege ciktik..ben yemek tatli dondurma istedikce istedim..arkadaş artik dayanamadi..benide ye bari dediyan masadakiler baya eğlendi yani arkadaşım da hamile yanliz.hamileligin arkasina da siginamadim..acayip bir iştahım var..ben 6 kg aldim..ama ilk 4 ay bulantida vermistim..
bugün görüş günü dr umuz ndiycek bakalim..
ben mide bulantıları geçtikten sonra direk iştahlandım.zaten ceviz badem fındığı gün içinde vitamin olsun diye yiyorum doymak için değil.onun dışında kahvaltıyı iş yerinde yaptığım için genelde börek poğaça simit tarzı şeyler yiyorum.bir ara sağlıklı olması adına corn flakes içine kuru meyve süt yapıyım dedim bir hafta dayanabildim açlıktan başım ağrıdı hep :)
Akşamlarıda yemekten sonra genelde tatlı olarak dondurma yiyorumbu zamana kadarda 8.5 kilo almışım
Sağol tatlım , evet doğru söylüyorsun ... Çoook dikkat etmek Lazım , eskisi gibi düşünüyoruz kendimizi ..canımmarpesa ya katılıyorum, ana kucagı işini ne yapacaksın? tam yatıyor diyor ama yeni doğanı bunda yatırıp dolaştıramazsın, ayrıca hastane cıkısı için de ana kucagı lazım. ben ana kucagı ile bebek arabasının ayn marka olmasından yanayım çoğu kişi farklı markaları alsa da..
bir de haftasonu alışveriş konusunda naçizane bir uyarıda bulunmak istedim, haftasonu zaten her yer kalabalık oluyor, her seyi bir günde vaya bir haftasonunda almak zorunda değilsin. baktralleria ne kadar yormuş kendini, sonrasında sıkıntısını çekmiş. yavaş yavaş keyifle yap alışverişini de
canım artık tüm gün dolaşıp alışveriş yapacak enerjimiz yok bizim.. bedenimizdeki değişimleri kabul edemesek de malesef artık bir iş yapıyorsak iki kez dinlenecegiz.. ben evde tüm kapı kollarına köşelere göbeğimi çarpıyorum hala kendimi eski halimle zannediyorum galiba, göbegimi hesaba katamıyorum.. senin agrılar bir iki günde anca gecer, bir daha da yorma kendini de bebişini de tamam mı
:) evet burdada söylemiştin ondan sonra bende de bir tiksinti oldu ama tatlı niyetine soğuk soğuk dondurma iyi gidiyo ben bu ara eti frigo ya taktım dondurulmuş çikolata niyetine yemeklerden snra götürüyorumbenim doktor dondurmadan soğuttu beni, onların içinde süt bile yok peynir altı tozu var dedi falan..
evde kalan son kutu cartedore'u dün bitirdim anca 1 ayda yiyebildim düşün ne kadar soğumuşum
Doğumdan itibaren kullanılıyor. Ama zaten ben hafif taşıma çantalarından aldım onlar daha hafif ve kullanışlı zaten bebek en fazla 4-5 ay elde taşınabilir. Oto koltuğu hediye gelecek. Ağır arabaları istemedim misal bebek 10 kilo araba 10 kg yalnız olsam ve bi kac basamak merdiven çıksam belim kopar. Araştırdım sırf güzel göründüğü için ağır araba alanlar pişman olmuş.canım bunu alınca ek olarak ana kucağıda mı almak gerekiyor.travel sistem gibi hepsi dahil değil sanırım değil mi? yani ilk aylarda bunda yatırılıp kullanılır mı? tipi ve fiyatı iyimiş
Sıcaklar bastırdı ayakta durulmuyo zaten hafta sonu mağaza mağaza dolaşmıcam bi yer belirledim millet alışveriş merkezini tercih ettiği için koca mağaza normaldede sakin oluyor. Zaten bazılarını internetten sipariş vericem. Beşiği annem geldiğinde alacak. Ben çok yorulmayacam. İlk aylar taşımak için bundan var elimde hediye geldicanımmarpesa ya katılıyorum, ana kucagı işini ne yapacaksın? tam yatıyor diyor ama yeni doğanı bunda yatırıp dolaştıramazsın, ayrıca hastane cıkısı için de ana kucagı lazım. ben ana kucagı ile bebek arabasının ayn marka olmasından yanayım çoğu kişi farklı markaları alsa da..
bir de haftasonu alışveriş konusunda naçizane bir uyarıda bulunmak istedim, haftasonu zaten her yer kalabalık oluyor, her seyi bir günde vaya bir haftasonunda almak zorunda değilsin. baktralleria ne kadar yormuş kendini, sonrasında sıkıntısını çekmiş. yavaş yavaş keyifle yap alışverişini de
canım artık tüm gün dolaşıp alışveriş yapacak enerjimiz yok bizim.. bedenimizdeki değişimleri kabul edemesek de malesef artık bir iş yapıyorsak iki kez dinlenecegiz.. ben evde tüm kapı kollarına köşelere göbeğimi çarpıyorum hala kendimi eski halimle zannediyorum galiba, göbegimi hesaba katamıyorum.. senin agrılar bir iki günde anca gecer, bir daha da yorma kendini de bebişini de tamam mı
Güzelmiş canım güle güle kullan inşallah.hastaneden çıkarken,bir yere giderken direk bunla götürürsün bebişi.Sıcaklar bastırdı ayakta durulmuyo zaten hafta sonu mağaza mağaza dolaşmıcam bi yer belirledim millet alışveriş merkezini tercih ettiği için koca mağaza normaldede sakin oluyor. Zaten bazılarını internetten sipariş vericem. Beşiği annem geldiğinde alacak. Ben çok yorulmayacam. İlk aylar taşımak için bundan var elimde hediye geldi
http://www.civilim.com/bebesi-fildisi-tasima-setib0437
Oto koltuğu zaten alınacak. Ben yeterli olur diye düşündüm. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Alışveriş yaparken olurya atladığım düşünemediğim bisey olur iyiki siz varsınız öpüyorum hepinizi
canım puset dediğin travel sistem bebek arabalarında olan ana kucağı mı ondan mı bahsediyorsun?kızlar puseti ben 10 aylik falan olana kadar kullanmistim..bi yere giderken hatta gittigim yerde evde her yerde icindeydi..kilolu oldugundan zaten kipirdamiyordu pek debelenmiyordu..arabada arkada yanima koyuyordum.baya eskittik yani..ama cok dar bisi degildi.canta gibi olanda cocuklari fazla tasiyabilceginizi zannetmiyorum..cunku etrafi görmek istiycek agliycak..cok fazla ömrü olmayacak yani.yerine puseti tavsiye ederim..genislerinden..misafirlige gittiginiz yerlerde ana kucagi gorevide yapar..hafif egimli oldugundan cevreyide izler sıkılmaz..
araba da acele etmeyin..hafif her yere sigan portatif bisey alin..ogluma aldigim catida..ve hic kullanmayi düşünmüyorum..direk baston alcam..
Çok yoruldum yaaa dun gece saat 1e kadar duvar kagidi yaptık kocamla badanam bitti avizelerimiz takildi yarin temizlikci abla gelecek artik bitsin yahuuuuuuuuu ne zir ismis bunlar
Normal canım bi sorun yok. Herşey yolunda. Bundan sonra kese ve kalp atışları var.Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
Gunaydin herkese.. Bu gece bende cildirmak uzereydim 5e kadar uyuyamadim yaa deli oldum neyse ki dalmisim sonra.. Kilo konusundaopera cim iyisiniz yaa ben suana kadar 13 kilo aldim 63 olmusum ama gorenler bukadar kilo aldigima inanmiyo yani cok belli olmuyo okadar kilo aldigim nerde kilolar bilmiyorum istah bende de ayni devamli ne yesem diye dusunuyorum esim dalga geciyo artik ama diyorum ki ben 3 kisilik yiyorum mazeretim bu
opera 10 kilonun altinda alanlar lutfen konusmasin.. karsinizda helalinden 15 kilo alan bi hamiş duruyor. Ayip yani
75 oldum hatta geçtim.. ama kusuratlari asagi yuvarliyorum. Her doktor çıkışı eşimle dovusuyoruz. Ben gidelim demesem sen demiyorsun diyo.. ne deyim yani.. adam 9 da geliyo isten.. o saatten sonra bende hal.mi kaliyo..
istahim kapandi artik.. mideme cok baski var.. yeyince rahatsizlik veriyor. Ona ragmen kilo almaya devam.. doguma kadar 20 kiloyu tamamlicam gibi..
Kızlar değerim 786.5. Çıktı tam 2 katı değil 2 gün önce 397.5 çıkmıştı. Bir sorun varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?