2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gulsennnn günün her saati daha net hissediliyor artık valla ama genelde benimki işten eve gidip akşam uzanınca coşuyo :) yinede çok aşırı hareketli değil bu doğduktan sonra iyi bir özellik mi olucak bakıcaz bakalım :)
geçen gece ben uyuduktan sonra eşim gelmiş yatağa yirmi dakika boyunca izledim hiç durmadı ordan oraya geçti pıt pıt sürekli vurdu dedi nası uyanmadın şaşırdım dedi sanırım annesini uyandıramayınca hünerlerini babasına göstermiş

Ben hep göbeğim açık evde onun hareketlerini izliyorum. Eşim geldi kanepeye uzandı hareketlerini izliyor diyor ki "oğlum afferim sana" kulağını koyuyor karnıma kulağına tekme yiyecek ya çok hoşuna gidiyor aşkım hareket ediyor diyo. kaslari guclendikce hareketleri daha sert olacak.Darısı anne olmak isteyen herkesin başına inşallah.

Amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun.Bende hep göbek açık geziyorum zaten işten eve gelip akşam yağlıyorum göbeğimi öle dolanıyorum evde :)

opera yefens goguslerimi gordukce umudumu kaybetsemde bakalim insalah dogumdan sonra bana bi supriz yaparlar herkese gunaydin bu arada benimkiler hareketlenince hemen esime diyorum bak bak napiyolar diye sanki anliyo sipalar yaa babalarina hic hareket gostermiyolar oda sinirleniyo bidaha da bakmam diyo trip atiyo

gelisimcii canım degerler nasıl gidiyor yazmazsan merak ederiz ama
Haklsınız canım :) dün değerim 397 çıktı yarında son kez vericem bakalım kaç olucak artım kolum acımaya başladı. Hemşire yarından sonra 21. Gün kalp atışını duyucaksın dedi 7. Haftada yani heyecan bitmiyor

Bilgi için çok teşekkürler. Çalışamaz raporu olursa ne yapmak gerekiyor?

Ohh maşallah canim benim hadi gözün aydın kese ve kalp atislarina azkaldi minigini tez zamanda görürsün inşallah eşinle birlikte tekrar Tebrikler haberdar et bizi. Biz bu heyecanli anları çok geride bıraktık senle yaşayalım tekrar :)

Super masalah gozunaydin hadi bakalim allah kucagina almayi nasip etsin insalah..

inş canım bol sütümüz olur o konuda bende korkuyorum hiç buyume yok göğüslerde inş ikizlere yeterde artar en önemlısı anne sütü kardesımden dolayı bende 6 7 ay ancak emmısım..

hahah benım bebeklerde öyle o kadar hareket edıyolar babalarına bak deyınce anlayıp duruyolar oda sınır oluyo hala net bır sekılde görebılmış değil dun sadece sarıldım kocama oğlan kıskandı herhalde tekme attı o zaman hissettı cok hosuna gitti çok tuhaf bır duygu bazen ıkısı bir kıpırdıyolar onunda tadı başka :)

Teşekür ederim canım Allah razı olsun inş yakın zamanda güzel haberlerde vericem iyiki yazmışım buraya çok destek oldunuz çok Teşekür ederim

Benim oğlanda babasına hiç yüz vermiyo tekme atarken babası elini koysa hemen duruyo eşimde bozuluyo

Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese
Hello my friend.. foto isteriz, foto isteriz..
ay ne guzel yaaa. Maşallah.. bol bol ayrinti ver bize..

Kiz anneleri bebeginizi kacinci haftada hissettiniz. Bide ayrıntılı utrasona kacinci haftada girdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…